Τι σκατά θέλουν τώρα δηλαδή; Δεν βλέπουν πως δεν έχει πληρώσει τέλη εδώ και μια 20ετία;
Θα τρέχω τώρα να τους δείξω τι; Δεν υπάρχει τίποτε από δαύτο!
Anonymous Founder έγραψε:Εμένα μου έστειλαν ειδοποίηση για μηχανάκι που έχω πετάξει πριν 20 χρόνια!
Anonymous Founder έγραψε:Τέλη και ασφάλεια δεν έχω πληρώσει γιατί δεν το έχω κυκλοφορήσει έκτοτε.
stavrosg έγραψε:μόλις έκλεισα το τηλέφωνο από πελάτη που "μα το είχα στο μηχανικό γιατί δεν κυκλοφορούσε, γιατί να πληρώνω ασφάλεια;"
ugh
Τι ακριβώς να έκανα; Ποιες πινακίδες να παρέδιδα;
Τώρα που το θυμήθηκαν, τι ακριβώς να κάνω;
koubeast έγραψε:Στα 50αρια παπακια που έχουν άδεια κυκλοφορίας στην τροχαία, αν κάποιος θέλει να μην το κυκλοφορήσει, έχει τη δυνατότητα να "παραδόσει" προσωρινά πινακίδες όπως και στο μηχανολογικό για τα υπόλοιπα οχήματα; Γιατί δεν έχω ακούσει να παραδίδουν πινακίδες στην τροχαία και μου κάνανε την ερώτηση πρόσφατα.
gakost έγραψε:koubeast έγραψε:Στα 50αρια παπακια που έχουν άδεια κυκλοφορίας στην τροχαία, αν κάποιος θέλει να μην το κυκλοφορήσει, έχει τη δυνατότητα να "παραδόσει" προσωρινά πινακίδες όπως και στο μηχανολογικό για τα υπόλοιπα οχήματα; Γιατί δεν έχω ακούσει να παραδίδουν πινακίδες στην τροχαία και μου κάνανε την ερώτηση πρόσφατα.
Τα 50αρια δεν έχουν επίσημες πινακίδες με σφραγίδα οπότε τι να παραδώσεις στο μηχανολογικό ένα κομμάτι τσίγκο; ΥΠΟΘΕΤΩ ότι αν δεν ανανεώσεις την άδεια στην τροχαία που το κάνεις κάθε χρόνο θεωρείτε σε ακινησία.
Anonymous Founder έγραψε:Επειδή φέτος έχω πληρώσει πλουσιοπάροχα το Δημόσιο με διάφορους τρόπους (ΦΠΑ, ΕΦΚΑ, φόρο), αυτό δεν το πληρώνω με τίποτε. Εδώ φόνο κάνεις και κάποια στιγμή παραγράφεται. Το 125άρι θα το σέρνω για πάντα;
Ο φόνος παραγράφεται, τα τέλη ΠΟΤΕ!

Βλεπεις το σημερινο κουαλι του Λουη... Ή αλλα πλαν[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]