Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
famas έγραψε:Μου άρεσε η απροσμενη συνάντηση στο ποιο απίστευτο μέρος με συμπολιτη- συμφορουμιτη.

.

Συν ένα.

Φανερώσου ο παίζων τα φώτα στην εθνική οδο 25 κατα τις 4.κ μισή. Απο πίσω ακολουθούσε το οικογενειακό??
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:Αυτό πάντως είναι wing, όχι spoiler. :s_biggrin

Μην κολλάμε σε λεπτομέρειες! :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
funkyreverend έγραψε:Μου αρέσει που ο markvag πηγαίνει στην εκκλησία. Να έχομε και καποιο έσοδο βρε αδερφέ...

Και μετά λέει ο ιταλάκιας για κρυπτοχριστιανούς κι έτς... :twisted: :lol: :lol:

Γαμωβαφτίσια ήτανε και δεν έβαλα σπόιλερ γιατί είπα πως δεν είμαι κάγκουρας! :rtfm: :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elvet
JimClark έγραψε:
famas έγραψε:Μου άρεσε η απροσμενη συνάντηση στο ποιο απίστευτο μέρος με συμπολιτη- συμφορουμιτη.

.

Συν ένα.

Φανερώσου ο παίζων τα φώτα στην εθνική οδο 25 κατα τις 4.κ μισή. Απο πίσω ακολουθούσε το οικογενειακό??

Μου αρέσει ο αγχολυτικός τρόπος που μεταφέρεται ο JimClark στη δουλειά (ανεβάζεις 40 σφυγμούς/ min? :lol: ). Ναι το οικογενειακό ακολουθούσε γιατί παρότι οικογενειακό δεν χωρά 3 ενήλικες
Δεν μου αρέσει που ξεκίνησε ο θερισμός και συναντάς τα τέρατα με τα μαχαίρια στα πιο απίθανα μέρη τις πιο απίθανες ώρες (και ανατρέχεις στις σημειώσεις Quadra για τα τακάκια σου)
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#405227 Να φανταστείς με πέτυχες όχι μόνο μετά τη δουλειά, αλλά και μετά από 55 λεπτά τρέξιμο στο καπάκι. Η φάση οδήγησης ήταν " δε θέλω άλλο ήλιο σήμερα" κ μόλις μου έπαιξες τα φώτα σκέφτηκα "κάποιος γνωστός είναι, με 2 σκιάδια θα γίνουμε ρεζίλι.... Κάτσε να δω ποιός..." :lol: :lol: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#405444 Μου αρέσει:

Άβαταρ μέλους
By Scotch
#405821 Δε μου άρεσε η είδηση από το σχολείο του ξαφνικού θανάτου του διευθυντή του αθλητικού τμήματος του σχολείου των παιδιών. Ήταν μόνο 48 χρονών, πατέρας δύο μικρών παιδιών.
Χθες τον είδα στη σχολική γιορτή ρε γμτ ... :(
Άβαταρ μέλους
By markvag
#406408 Μου άρεσε πολύ που έφυγα σήμερα 2+ ώρες νωρίτερα από τη δουλειά! Με εντολή του διευθυντή μου! Όλοι δηλαδή που δουλεύουμε αεροδρόμιο φύγαμε πριν τις 14:30!

Γιατί;

Γιατί έρχεται ο Νεντανιάχου και ο ένας και μοναδικός δρόμος από και προς το αεροδρόμιο θα έκλεινε στις 14:30 και θα ανοίξει κατά τις 18:00... Επιπλέον απαγορεύτηκε να κυκλοφορούν στην πίστα όσοι δεν είχαν δουλειά σχετική με την άφιξη Νεντανιάχου και όσοι έχουν γραφεία που βλέπουν στην πίστα (όπως εγώ) θα πρέπει να έχουν κλειστά παντζούρια / παράθυρα και πόρτες! Οπότε ουσιαστικά δεν θα κάναμε τίποτα, απλά θα ήμασταν φυλακισμένοι στην αποθήκη...

Επιπλέον, υπήρχε ένας αστυνομικός έξω από κάθε αποθήκη που βλέπει στην πίστα... Και (ήμουν με το εταιρικό αμάξι σε συνεργείο και γυρνούσα όταν βγήκε αυτό το φιρμάνι - πάλι καλά που πρόλαβα...) για να μπω στον εμπορευματικό έγινε έλεγχος ταυτότητας, ερωτήσεις "τι κάνεις εδώ, πόση ώρα θα κάτσεις, κτλ". Πάλι καλά που είχα και το βαν με τα σήματα της εταιρείας, γιατί στην αρχή δεν πήρα πρέφα τι παίζει με τα σταματημένα στην άκρη και πήγα χαλαρός να περάσω... :tomato: :lol: :lol: Και λίγο αγρίεψαν οι αστυνομικοί, ευτυχώς, μ' έκοψε αμέσως... :innocent: :lol:

Μ' άρεσε επίσης η κουβέντα με τον αστυνομικό (ένας μικρός ήταν γύρω στα 25) έξω από την αποθήκη που δουλεύω:

- Καλά, ποιος έρχεται και γίνεται αυτός ο χαμός;
- Ο πρωθυπουργός
- Ε, καλά, τόσες φορές έχει έρθει ο πρωθυπουργός και δεν έγινε και τίποτα...
- ... του Ισραήλ... :twisted:
- Α... :superman:

Μ' άρεσε επίσης που 2:40 έτρωγα μεσημεριανό (αντί για τις 5 που τρώω συνήθως... :vava: ) και μ' αρέσει που θα κοιμηθώ και σε λίγο κιόλας! :metalo:

Προτείνω ο Νεντανιάχου να έρχεται πιο συχνά, για να συσφιχτούν οι δεσμοί των δύο χωρών! :rtfm: Αλλά σε εργάσιμες μέρες και ώρες! :rtfm: :lol: :lol:

Δεν μ' αρέσει που φεύγει αύριο αργά... :thumbsdown: χάθηκε ο κόσμος να φύγει κατά τις 2 το μεσημέρι δηλαδής;;; :protest:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#407216 Μου άρεσε η άδεια σήμερα
Μου άρεσε η παρουσίαση της διατριβής μου
Μου άρεσε που τα κατάφερα με πολύ κόπο και ιδρώτα κι επιτέλους έγινα μάστορας (εκ του μάστερ)
Μου αρέσει που θα περάσω ένα ξεγνοιαστο καλοκαίρι επιτέλους

Μου αρέσουν όλα πλέον

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Μου άρεσε που τα κατάφερα με πολύ κόπο και ιδρώτα κι επιτέλους έγινα μάστορας (εκ του μάστερ)

Η διαφορά του μάστορα στην Κύπρο με τον μάστορα στην Ελλάδα. Ε Μάρκο; :vava:

Συγχαρητήρια Δημήτρη! :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#407227 Μπραβο dimik και σ' ανωτερα! :thumbsup:

Αντε τωρα μια βουτια στην θαλασσα και αυριο πρωι πρωι στα βουνα με το Hornet.
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:
dimik έγραψε:Μου άρεσε που τα κατάφερα με πολύ κόπο και ιδρώτα κι επιτέλους έγινα μάστορας (εκ του μάστερ)

Η διαφορά του μάστορα στην Κύπρο με τον μάστορα στην Ελλάδα. Ε Μάρκο; :vava:

Συγχαρητήρια Δημήτρη! :thumbsup:

Ευχαριστώ πολύ!

Στην Κύπρο έχουμε και τον μάστρο, το αφεντικό.....αυτό είναι το επόμενο βήμα :lol:

Νίκος Παππάς έγραψε:Μπραβο dimik και σ' ανωτερα! :thumbsup:

Αντε τωρα μια βουτια στην θαλασσα και αυριο πρωι πρωι στα βουνα με το Hornet.

Ναι σαι καλά :thumbsup:

Μαγική λέξη είπες, 2 χρόνια με ελάχιστα χλμ το Hornet, κάτω από 500, ευκαιρία για μεγάλο εώς τεράστιο service, μερικές βόλτες στα βουνά και από Οκτώβρη ενα CSS ακόμα για επανάληψη και πίστα.