Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Dimitris_P έγραψε:Είχα δωρεάν οδική βοήθεια από την Honda και λήγει τώρα. Είναι από την Mondial. Δεν την χρειάστηκα ποτέ οπότε δεν έχω εντυπώσεις. Η ασφάλειά μου που την ρώτησα (Ευρωπαική Πίστη) μου δίνει οδική με 3€ λιγότερο ετήσια από την Mondial
α) Να πάρω οδική ; β) αν ναι σε ποιά από τις 2;

Ποιές είναι οι δύο; Μόνο μία οδική βοήθεια ανέφερες, την Mondial.

Ποιά σου προσφέρει η Ευρωπαική Πίστη και πόσο;
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#395872 International Life σε εκκαθάριση από σήμερα
http://m.news247.gr/eidiseis/oikonomia/ ... 74932.html
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#396144 Άργησαν κανα χρόνο...
Ελπίζω το χαρτοφυλάκιο της να ήταν μικρό και να μην την πάτησαν πολλοί... Όσοι την πάτησαν, μλκια τους...
Άβαταρ μέλους
By bill33
bibendum έγραψε:καλα αν βαλεις praktiker στο πεδιο εχεις 20% εκπτωση :s_tongue

15% είναι. https://blog.hellasdirect.gr/%CE%BA%CE% ... mk_Desktop
Επίσης έτρεχε και μια προσφορά αν πληρώσεις με mastercard αλλά μάλλον έληξε.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#407038 Στάλθηκαν χθες βράδυ από την αγαπημένη μας ΑΑΔΕ τα πρώτα ειδοποιητήρια για πρόστιμα σε ανασφάλιστα οχήματα
[email protected] έγραψε:ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2017

ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ :

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ Ρ.......

Username : [...] Ονοματεπώνυμο :

Σας γνωρίζουμε ότι κατά τη διασταύρωση που διενεργήθηκε στις 06/06/2017, του αρχείου του συνόλου των κυκλοφορούντων οχημάτων και του αρχείου των κυκλοφορούντων με ασφαλιστική κάλυψη κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 5α του Π.Δ.237/1986, όπως ισχύει, προέκυψε ότι το ανωτέρω όχημά σας ήταν ανασφάλιστο. Το γεγονός αυτό αποτελεί παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας και επισύρει τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 5 και του άρθρου 12 του Π.Δ.237/1986, όπως ισχύει.

Κατόπιν των ανωτέρω θα πρέπει να προβείτε άμεσα στην ασφάλιση του οχήματος, έχοντας προηγουμένως καταβάλει την αξία του προβλεπόμενου από τις ίδιες διατάξεις παραβόλου, ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.

Σας ενημερώνουμε ότι για την πληρωμή του οφειλόμενου παραβόλου έχει δημιουργηθεί παράβολο από την Α.Α.Δ.Ε. για κάθε Α.Φ.Μ. ιδιοκτήτη, το οποίο φέρει τον ίδιο αριθμό με τον αριθμό πρωτοκόλλου της παρούσας. Ανάκτηση και πληρωμή του μπορεί να γίνει μέσα από την εφαρμογή e-Παράβολο, στον ιστότοπο http://www.aade.gr

Το παράβολο οφείλεται σε κάθε περίπτωση σύναψης ασφαλιστηρίου συμβολαίου μετά την ημερομηνία διασταύρωσης, ακόμα και αν το συμβόλαιο έχει συναφθεί πριν την ενημέρωση με την παρούσα επιστολή του ιδιοκτήτη του οχήματος.

Σε περίπτωση συνιδιοκτησίας, απαιτείται η πληρωμή μόνο ενός παραβόλου.

Στις περιπτώσεις που μη ορθώς το όχημά σας περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μη ασφαλισμένων, θα πρέπει, κατά περίπτωση, να ακολουθείται η κατωτέρω διαδικασία:

(κλπ)
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#407081 Αυτό μπήκα να γράψω. Ήμουν πριν λίγο στην ασφαλιστρια μου για να πάρω την ασφάλεια του Μιατα και δεν σταμάταγε το τηλέφωνο. Μία την πήρε να της ζητήσει τα ρέστα για αμάξι που το κυκλοφορεί ο γιος της εδώ και ένα χρόνο στη Γερμανία. Γενικά έχουν σκάσει πολλές ειδοποιήσεις
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#407103 μόλις έκλεισα το τηλέφωνο από πελάτη που "μα το είχα στο μηχανικό γιατί δεν κυκλοφορούσε, γιατί να πληρώνω ασφάλεια;"
ugh :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#407111 Στα 50αρια παπακια που έχουν άδεια κυκλοφορίας στην τροχαία, αν κάποιος θέλει να μην το κυκλοφορήσει, έχει τη δυνατότητα να "παραδόσει" προσωρινά πινακίδες όπως και στο μηχανολογικό για τα υπόλοιπα οχήματα; Γιατί δεν έχω ακούσει να παραδίδουν πινακίδες στην τροχαία και μου κάνανε την ερώτηση πρόσφατα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#407522 Εχουν γινει μλκιες!
Καταρχας μπυ εστειλαν ειδοποιηση για μηχανη που μου εχουν κλεψει πριν 7 χρονια! Που να βρω τωρα το χαρτι;;; εχω αλλαξει 3 σπιτια απο τοτε!

Επισης αν εχω 5 μηχανακια κ κυκλοφορω (κ ασφαλιζω ανα 2 πχ) τι γινεται;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#407525 Υποθέτω, παραδίδεις πινακίδες κυκλοφορίας των οχημάτων που δεν κυκλοφορείς

Από το Redmi Note 4