Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#403756 Στην ουσία μετακίνησα 15 χιλιομετρα ένα Hilux, το προηγούμενο μοντέλο αυτόματο πετρέλαιο. Ατελείωτη ροπή μιλάμε.. Μου φάνηκε κάπως το αυτόματο κιβώτιο. Μετά κατάλαβα ότι είχα επιλέξει 3η ταχύτητα μόνιμα . Ξεκινούσε στην ανηφόρα λίγο πιο χαλαρά.... ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#403760 Το έχω οδηγήσει με το χειροκίνητο ,απλά ΕΡΓΑΛΕΙΟ :thumbsup:

Πολύ προσοχή απο επίδοξους κλέφτες, μάλλον απο τα πιο υψηλά theft rate στο συγκεκριμένο στη χώρα μας.
Άβαταρ μέλους
By GTS
dekouk έγραψε:Στην ουσία μετακίνησα 15 χιλιομετρα ένα Hilux, το προηγούμενο μοντέλο αυτόματο πετρέλαιο. Ατελείωτη ροπή μιλάμε.. Μου φάνηκε κάπως το αυτόματο κιβώτιο. Μετά κατάλαβα ότι είχα επιλέξει 3η ταχύτητα μόνιμα . Ξεκινούσε στην ανηφόρα λίγο πιο χαλαρά.... ΕικόναΕικόνα

To 3 νομιζω ειναι οτι χρησιμοποιει τις 3 πρωτες σχεσεις. 1-2-3.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
GTS έγραψε:To 3 νομιζω ειναι οτι χρησιμοποιει τις 3 πρωτες σχεσεις. 1-2-3.

Ακριβώς!
Άβαταρ μέλους
By dekouk
REALZEUS έγραψε:
GTS έγραψε:To 3 νομιζω ειναι οτι χρησιμοποιει τις 3 πρωτες σχεσεις. 1-2-3.

Ακριβώς!

Φαίνεται πιο λογικό . Πάντως κάτι δεν πήγαινε καλά . Σε αντίστοιχης διάρκειας βόλτα με είχε εντυπωσιάσει η πολυτέλεια στο νέο Hilux. Εδώ διαλέγεις σχέση +-. Από ψηλά μέσα στο εργαλείο είναι άλλη αισθησηΕικόναΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
By Tsardas
#406203 Οδηγησα v40 d3. Ευχαριστο χατςμπακ με ανετο πατημα και απολαυστικη ροπη για αυτοκινητόδρομο. Ευστροφο μοτέρ για ντίζελ αλλα στις 4500 ψοφαγε. Χωροι αποσκευων μετριοι. Συνδεσιμοτητα ευκολη, υλικα ωραια |λογοκρισία| και αφρατα. Αρκετα οικονομικο (γυρω στα 5λ/100)Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Tsardas έγραψε: Ευστροφο μοτέρ για ντίζελ αλλα στις 4500 ψοφαγε.

Και γιατί δεν ανέβαζες σχέση;

Μην το πάρεις προσωπικά αλλά επί τη ευκαιρία, όταν το διαβάζω αυτό, είναι σαν να διαβάζω "ελαστικό moteur το Κ20Α της Honda αλλά κάτω από τις 2500σαλ δεν τραβάει".

Και θα απαντούσα: και γιατί δεν κατέβαζες σχέση;
Άβαταρ μέλους
By Tsardas
#406231 Ναι ανεβαζα απλα το ανεφερα επειδη ηταν ευστροφο και επεφτε καπως αποτομα η αποδοση

.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#406233 Πως σου φάνηκε η ανάρτηση;
Άβαταρ μέλους
By Tsardas
#406736 Οχι μαλακη οπως ενος Σιτροεν περρισοτερο σε golf 6 μου εφερε. Σαν turn in οχι πολυ αμεσο αλλα μαλλον δεν ειναι αυτος ο σκοπος.
Γιατι δεν μπορει να υπαρχει ευστροφος κιντηρας που ξεφουσκωνει αποτομα?
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#406775 Στις 4500 για καθημερινό diesel να ξεφουσκώνει , ακόμη και απότομα, είναι μια πολύ λογική τιμή.

Εδώ σε αγωνιστικά diesel και δεν είναι πολύ παραπάνω οι στροφές.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#407387 Audi On Tour

Οδηγησα τα S3 και S5.

Το πρωτο μου φανηκε αρκετα καλο δυνατο με πολύ καλο κιβωτιο και καλο ηχο στην εξατμιση. Μεγα μειον για μενα ότι το τιμονι στο κομφορτ είναι πολύ πολύ ελαφρυ, λιγο καλυτερα στο σπορτ αλλα παλι μιλαμε για μετριο τιμονι. Δυσκολο να συνηθησεις το πληρες ψηφιακο ταμπλω στο λιγο που το οδηγησα. Γενικα θα ελεγα ευχαριστο αυτοκινητο για καθημερινη οδηγηση και πολύ πρακτικο με 5 πορτες.

Το δευτερο δεν μου αρεσε τοσο. Γενικα ειχε αισθηση λιμο, λιγο μαλακο με κινητηρα που του αρεσει να δουλευει ποιο χαμηλα σε σχεση με ένα σπορ αμαξι. Αρκετα ποιο βαρυ σε σχεση με το 3 επισης. Και εδώ ελαφρυ τιμονι. Γενικα δεν θα το χαρακτηριζα σπορ αμαξι σε αντιθεση με το πρωτο.

Συνολικα εκτιμησα τα πολύ καλα αυτόματα κιβωτια, τον πλουσιο εξοπλισμο και νομιζω ότι τα ψηφιακα ταμπλω είναι το μελλον. Επισης ωραιος ο θορυβος από την εξατμιση και τα κρακς που δινει όταν αφηνεις το γκαζι. Ποιοτητα συναρμογης και φινίρισμα πολύ καλα επισης.