μωρε μπραβο ο τρακης
kovathe έγραψε:KWSN-Men έγραψε:kovathe έγραψε:Έτσι μπράβο πουλάκια μου.
Εκδηλωθειτε.
Αποθεωστε λίγο τρακη.
Έτσι για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε...
< >
Πόσα μακρινά ριμπάουντ πήρατε χθες;
Πες μας κι αλλα τετοια εξυπνα....
< >
Μου θυμίζεις ένα τραγούδι πάντως.
ΑΞΙΟΣ!!!!

Σήμερα νομίζω ότι το παγκόσμιο μπάσκετ πρέπει να υποκλιθεί σε μία από τις κορυφαίες σε ταλέντο ομάδες που έχει πατήσει ποτέ σε παρκέ. Για κάποιο περίεργο λόγο η ομάδα αυτή έχει μαζέψει άπειρο hate και παντού εντός και εκτός Ελλάδας βλέπω ειρωνίες και κακεντρεχή σχόλια. Η γνώμη μου είναι εντελώς διαφορετική. Μιλάμε για μία ομάδα φτηνή, με το 8ο μόλις μπάτζετ και χωρίς μεγάλη πιθανότητα να ανέβει κατά πολύ το μπάτζετ της. Μία ομάδα που χτίστηκε πάνω σε αποτυχίες χρόνων, με παίκτες από τα ντραφτ και όχι από μεταγραφές. Παίκτες που δουλεύτηκαν, που πήραν ευκαιρίες και φτάσαν ήσυχα και ταπεινά στον πρώτο τίτλο πρόπερσι. Η μόνη προσθήκη της ήταν, θυμίζω, ο Ιγκι που πήγε εκεί με το ταπεινό συμβόλαιο των λίγο πάνω από 10 μύρια το χρόνο και έδωσε σκληράδα και εμπειρία σε μία ομάδα που γενικά ήταν σοφτ. Ακόμα και ο Μπόγκουτ θυμίζω ότι ήρθε με trade της τότε μεγάλης ελπίδας τους Μόντα Έλις.
Αυτή η ομάδα χλευάστηκε όσο καμία πέρσι, κυρίως από πικραμένους Τζορντανικούς φαν που ζορίστηκαν από το 73-9 και φυσικά από τους Λεμπρονικούς. Και βούλωσε στόματα με τον καλύτερο τρόπο. Πήρε ότι καλύτερο υπήρχε στην αγορά; Γιατί; Επειδή μπορούσε. Είχε τόσο χαμηλό μπάτζετ που μπορούσε να πάρει έναν KD και παρόλα αυτά να έχει 7 ομάδες που ξοδεύουν παραπάνω. Και παρά την απίστευτη 5αδα που κατάβασε, η ομάδα παίζει μπάσκετ, η ομάδα κυριαρχεί και στα ρημπάουντ, έχει την πολυτέλεια να χρησιμοποιεί τον καταπληκτικό Κλέι Τόμπσον σε ρόλο 3&D και αυτός έχει αναλάβει τέλεια αυτό το ρόλο. Δε φταίνε οι Γουόριορς που ανέβηκε το σάλαρι ούτε φταίνε που ο Κάρι παίρνει τα μισά από τον Κόνλι.
Πάμε για δυναστεία καλώς ή κακώς.
Μπραβο τους και οντως αξιζουν να κανουν την δυναστεια τους.
Σιχαμένη ομάδα όμως γιατί έχει ύφος και τουπέ συν 1-2 δρεπάνια που καθαρίζουν κόσμο. Έχουν όμως προπονητή σοβαρό και όχι Lue και ιστορίες.
Για το ύφος τους έχω αντίθετη άποψη. ΔΕΝ έχουν media friandly παίκτες και τους έχουν όλοι στην πίεση. Γιατί αν τους έκριναν με τα ίδια μέτρα και σταθμά όλους, τι να πούμε για τους Καβς που έχουν πάγκο Ντερόν, Κόρβερ, Ιμαν, Φράι, Τζέφερσον και τον πολυπρωταθλητή James Jones
Corto Maltese έγραψε:Εδώ και λίγα λεπτά κυκλοφορεί έντονα η φήμη ότι οι Warriors ομόφωνα αρνήθηκαν να πάνε στην καθιερωμένη επίσκεψη στον Τραμπ. Προς το παρόν δεν το έχω διαβάσει σε κάποιο μεγάλο δίκτυο ή σε γνωστό αμερικάνικο site, άρα η πληροφορία ελέγχεται.
Τρελό ρισπεκτ αν το κανουν.
< >
, ΚΔ μβπ τελικών. Φαααααπ.Ελπίζω, μετά το παρ'ολίγον δεύτερο σκουπισματάκι της καριέρας του σε τελικούς, ο κυνηγός φαντασμάτων να μην ξαναπιάσει την αυτού υπερηχητικότητα στο στόμα του.
Το μόνο πρόβλημα που έχω με τους γούωρριορς είναι ότι στο πρώτο παιχνίδι με τους σπερς, κάποιος ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ πρώην παίκτης της γαλατά τραυμάτισε τον καλύτερο two-way παίκτη της λίγκας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ένα πραγματικό τεστ σε σειρά που, ξεκινώντας με ήττα, θα έδειχναν περισσότερα δείγματα από το (διαστημικό) τους μπάσκετ.
Deleted User 1 έγραψε:Σεμνός και ταπεινός.![]()
Στεφαν, πιο ειναι το γκομενάκι αριστερώθεν?
Γουστάρεις;