Deleted User 1 έγραψε:Μια χαρά αντικειμενικός είναι και είδε και το ματς με δύο ΑΕΚτζήδες.
Να ήξερε και μπάσκετ...
Πόσο... ελληνικό ήταν το ότι ο Σφαιρόπουλος πήρε το μικρόφωνο και παρακαλούσε τους Τσουκαλάδες να φύγουν από το γήπεδο όχι γιατί θα έπρεπε να ντρέπονται για τα καραγκιοζλίκια που έκαναν, αλλά γιατί θα ξεκινήσουν με μείον βαθμούς στην επόμενη σεζόν.
Να έχεις πετύχει τόσα στη καριέρα σου και να πέφτεις σε αυτό το επίπεδο για να πείσεις τους κακομαθημένους με νομικά επιχειρήματα. Μα πόσο ελληνικό.
Ο Ολυμπιακός δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που λειτούργησε έτσι. Στον πέμπτο τελικό του βόλεϊ τα ίδια και χειρότερα. Ο τελευταίος πόντος του Ντάντε έδωσε το έναυσμα να πεταχτούν στο τάραφλεξ του Ρέντη καμιά διακοσαριά καρεκλάκια, κροτίδες, καπνογόνα και να μη μπορεί να πανηγυρίσει μία ομάδα την παλικαρίσια κατάκτηση τίτλου. Ο ΠΑΟΚ μόλις είχε καταφέρει να πάρει τον τρίτο σερί τίτλο, όμως σημασία δεν έχει τι έκανε αυτός αλλά πως έχασε ο Ολυμπιακός.
Δεν τελειώνουν εκεί τα φετινά περιστατικά. Είχαμε και το ποδόσφαιρο. Όταν δεν έβγαιναν τα κουκιά, πήγε ο καημένος ο Πλατανιάς να παίξει στο Καραϊσκάκη. Και είχε την απαίτηση να κερδίσει. Τους αλήτες. Τραμπούκο πριν το παιχνίδι, τραμπούκο στο ημίχρονο, γύρισε η δουλειά. Πανηγύρισε η κερκίδα. Όλα καλά, ο Ολυμπιακός να κερδίζει και όλοι οι άλλοι να πάνε να ... μη πω τι.
Σε όλα τα παραπάνω σκηνικά, δεν χάθηκε κάτι λόγω διαιτησίας, δεν συνέβη το παραμικρό που να αναγκάζει τον φίλαθλο να δηλώσει αγανακτισμένος. Όλα ήταν αθλητικά. Και αυτό δεν μετράει στο λιμάνι. Δεν έχει κανένα νόημα το πώς χάνεις. Μόνο το ότι χάνεις.
ΦΑΑΑΠΠΠΠ
Δυστυχώς, η ομάδα μας στους τελικούς του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε άδεια! Δυστυχώς αδειάσαμε, αυτή είναι η αλήθεια. Δεν θα ήθελα να σου πω στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά σε όλα τα παιχνίδια! Όχι μόνο σε αυτά που χάσαμε, αλλά και σε αυτά που νικήσαμε. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μας βγήκε κούραση, εμφανίσαμε σημάδια κόπωσης και δεν είχαμε φρεσκάδα. Από την στιγμή που επιστρέψαμε από το Final Four, ξεμείναμε από δυνάμεις. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια, δεν ήμασταν στο υψηλό επίπεδο που θέλαμε.
Ο Παναθηναϊκός μας κέρδισε δίκαια στον πέμπτο τελικό. Το άξιζε το πρωτάθλημα. Μπορεί εμείς στο μεγαλύτερη διάστημα της σεζόν να δείξαμε μία καλύτερη εικόνα από εκείνον σε Ελλάδα και Ευρώπη, μπορεί να πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά στους τελικούς ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε καλύτερος, πιο έτοιμος, αλλά και με μεγαλύτερη ενέργεια από εμάς.
Απλά, μετρημένα, παντελονάτα.
Όποιος είδε κάτι άλλο, είτε είναι γκαβός, είτε άρρωστος, είτε μαλακας
Δεν έχει τελειωμό η κατρακύλα τους.
Σόουμαν από τους λίγους.
Deleted User 1 έγραψε:ΜαΝγκας. Ήρθε, σας κατούρησε στα μούτρα και έφυγε.
Σόουμαν από τους λίγους.
Εντωμεταξύ, αυτά τα κάνει όταν έχουν μπει μέσα οι επιστήμονες.
Παρότι η γνώμη μου για χαθούν είναι η χείριστη, έχει δίκιο.
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/1094864/poioi-synehizoyn-kai-poioi-apohoroyn-apo-ton-olympiako
Εκδηλωθειτε.
Αποθεωστε λίγο τρακη.
Έτσι για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε...
< >
kovathe έγραψε:Έτσι μπράβο πουλάκια μου.
Εκδηλωθειτε.
Αποθεωστε λίγο τρακη.
Έτσι για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε...
< >
Πόσα μακρινά ριμπάουντ πήρατε χθες;
KWSN-Men έγραψε:kovathe έγραψε:Έτσι μπράβο πουλάκια μου.
Εκδηλωθειτε.
Αποθεωστε λίγο τρακη.
Έτσι για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε...
< >
Πόσα μακρινά ριμπάουντ πήρατε χθες;
Πες μας κι αλλα τετοια εξυπνα....
< >
εισαι καλεσμενος
ξερεις πως να ερθεις ε?
συγγρου ολο ευθεια και μετα αριστερα
