Anonymous Founder έγραψε:Μλκ, έχεις γεράσει επικίνδυνα, το παιδί σε άλλαξε άσχημα, ανησυχώ!![]()
![]()
Την αυτή συζήτηση είχαμε κάνει και πολύ πρωτού παιδιών κλπ
Anonymous Founder έγραψε:Μλκ, έχεις γεράσει επικίνδυνα, το παιδί σε άλλαξε άσχημα, ανησυχώ!![]()
![]()
Anonymous Founder έγραψε:Δεν γίνεται να κάνεις την Φιλοθέη πρότυπο αστικής ανάπτυξης, όσο και να χτυπιέσαι.![]()
Που ακριβώς την έκανα, μπορείς να μου υποδείξεις; Γιατί προς το παρόν εσύ χτυπιέσαι για κάτι που δεν έγραψα.Anonymous Founder έγραψε:Και το Manhatan είναι ένα τσιμεντένιο τέρας, με ένα τεράστιο πάρκο στο κέντρο.
Οι υδάτινοι δρόμοι του Δήμου Αθηναίων, θαμμένοι κάτω από τους δρόμους της σύγχρονης πόλης. Το νερό στο φως! Σήμερα ψηφιακά, αύριο πραγματικά.
Μάθετε περισσότερα:
Για τον Ηριδανό:
http://geomythiki.blogspot.gr/2016/11/blog-post_10.html
Για τον Ιλισσό:
http://geomythiki.blogspot.gr/search/label/Ιλισσός?&max-results=25
Anonymous Founder έγραψε:Τέσπα, δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ, οπότε δεν θα σε κουράσω άλλο. Εγώ θεωρώ όμορφη και την Κυψέλη κοντά στα Δικαστήρια, και το Πεδίον του Άρεως, και την Πατησίων (υπό όρους) και την περιοχή Πανεπιστημίου, τα Εξάρχεια, την Πλάκα, κλπ κλπ κλπ.
).
Anonymous Founder έγραψε:Οι φωτογραφίες όχι, δεν θυμίζουν Αθήνα..
Anonymous Founder έγραψε: Θέλεις να σου βάλω εγώ φωτογραφίες από Παρίσι και να ισχυρίζομαι πως θυμίζουν Αθήνα; Θα βρω κάποιες....
Anonymous Founder έγραψε:Το επιχείρημά σου είναι σάπιο και το ξέρεις, γι' αυτό και δεν θα σε κουράσω..
Anonymous Founder έγραψε:Επίσης, εύκολα μπορώ να πω πως η πιο ωραία περιοχή στο λεκανοπέδιο είναι η κάτω Γλυφάδα. Όχι γιατί έχει πολλά πάρκα, όχι γιατί έχει πολλά διώροφα, αλλά γιατί έχει φαρδείς δρόμους και πολυκατοικίες (όπως ακριβώς βλέπω εγώ την σωστή οικιστική ανάπτυξη για κατοικίες).
Anonymous Founder έγραψε:Μλκ, κάνεις ακριβώς το ίδιο που κατηγορείς όμως, ήμαρτον. Σου έχει κολλήσει τώρα μια @@ρια, ξεκόλλα. Όσο γαμάτο και να ήταν το κέντρο, ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ εγώ θα διάλεγα κάτι δίπλα στην θάλασσα. Απλώς δεν θα πω πόσο γαμάτο είναι το Π.Φάληρο, επειδή είναι δίπλα στην θάλασσα, όταν έχει αντίστοιχα κτήρια και ρυμοτομία με το Γαλάτσι που μένω τώρα.
Και στ' @@ μου και το Γαλάτσι, το ξέρεις πολύ καλά, αλλά δεν πρόκειται να δεχτώ πως είναι η Αθήνα άσχημη πόλη, είναι από τις πιο ωραίες πόλεις να ζεις, πάρτο χαμπάρι κι απόλαυσέ το.
![]()
Αυτό που χρειάζεται η Αθήνα είναι πεζοδρόμια, πεζοδρόμους και λίγο καλύτερη καθαριότητα (όχι τόσο στους δρόμους, όσο πάνω). Ούτε γκρεμίσματα, ούτε τίποτε. Α και Μετρό. Εκεί είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά της.
Αν δεν συμφωνείς, δεν έχω να σου πω τίποτε άλλο, την επόμενη συνάντηση θα την κάνουμε στο Baba au Rum, μέσα στο "ασκημο" κέντρο της Αθήνας για να συγχίζεσαι.
Ο Λεκ με δύο στοπ παραπάνω είναι 14 δευτ πίσω από[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]