Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#405554 καφροι και χουλιγκανια υπαρχουν σε ολες τις ομαδες,αλλα στο μπασκετ δεν εχει καμια μα καμια σχεση ο κοσμος του παναθηναικου με τους γαυρους
περσι δεν κουνηθηκε φυλλο στο οακα που με το τριποντο του βηματουλη πηρε το πρωταθλημα ο γαυρος
απλα η πλειοψηφια των γαυρων που πανε στο μπασκετ ειναι οι ιδιοι που πανε στο ποδοσφαιρο και διδασκουν ηθος καθε χρονο
Αν δεν τους κοψουν το γηπεδο οι αγγελοπουλοι τους βλεπω να την κανουν απο την ομαδα
Άβαταρ μέλους
By kovathe
edmond έγραψε:Δεν περίμενα να το πάρουμε σήμερα.
Ωστόσο έχω απορία τι θα έλεγαν οι -διδάξαντες πολιτισμό- γαύροι εαν κέρδιζαν...

Ότι είπα και στα 2 προηγούμενα.
Ότι απο συγκυρίες τα πήραμε.
Ότι ανώτερη εμφανώς ομάδα έφτασε να παλεύει στον 5ο τελικό τη μια, και την άλλη έπρεπε να τα βάζει από παντού ο σπανακοπιτας και να μπουν ενα σωρό τρελά για να το πάρουμε.
Όταν με το έτσι θέλω σε πάνε σε 5ο ματς χαρίζοντας ακοπα τα 2 στον αντίπαλο και φτυνεις αίμα να κερδίσεις.τα δικά σου, ε σε κάποιο θα είναι και οι άλλοι καλύτεροι (θα έχουν και ψυχολογία, θα έχουν ενέργεια, καλύτερη ντοπα κλπ κλπ).
Τόσο απλό είναι.
Πρωτάθλημα του Τράκη ξεκάθαρα.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#405557 Καταρχάς ο κόσμους του edit, mod , αυτός είναι, είτε μπάσκετ, είτε ποδόσφαιρό είτε τάβλι.
Απο εκεί και πέρα προφανώς και οι Αλήθοροι δεν θέλουν να τους διώξουν, όπως δεν τους διώχνει και ο Τράκης.
Απλά το θέμα είναι στην διαφορά του κόσμου, στην μία περίπτωση έχουμε 100% ανθρώπων στο γήπεδο με εγκέφαλο πουρέ, στην άλλη έχουμε 20% του γηπέδου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#405562 Πολύ μου αρέσουν αυτά που διαβάζω από γαύρους φίλους μου στο fb. Σημαίνει ότι δεν είναι εγκεφαλικά ανάπηροι.

Το μπασκετάκι είναι το πιο δίκαιο άθλημα όλων....
Επειδή όμως είναι κ σχετικά δύσκολο να το αντιληφθούν ορισμένοι ας μείνουν στο Καραϊσκάκη ...
Ας δώσουν το δικαίωμα να χειροκροτηθει αυτή η ομάδα ...
ΥΓ Μπράβο σας Βαζελες

Μπραβο στη βαζελα αντρικειο !

Υπόψη το πρώτο σχόλιο είναι από αρχηγό ομάδας Α' ΕΣΚΑΝΑ. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#405563 Πολύ πλάκα έχουν οι θεωρίες για τον γκοσμο του ζελα στο μπασκετ....
Ας είχανε μια ωραία σφαγουλα στο ΟΚΑΝΑ και θα σου έλεγα για ποτε γινόταν καλοκαιρινό.... όπως η λαγοφλωρος κάθε χρονο σε 2-3 ματς με διακοπή και 3-0 στα χαρτιά (και το οακα παλιότερα) που απλα νόμιζαν ότι αδικηθηκαν....
Λολεν δλδ.
Ο γκοζμος στα γήπεδα (.μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϋ, πόλο ) ΠΑΝΤΟΥ είναι ακριβώς ο ίδιος

< >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Deleted User 1 έγραψε:Πολύ μου αρέσουν αυτά που διαβάζω από γαύρους φίλους μου στο fb. Σημαίνει ότι δεν είναι εγκεφαλικά ανάπηροι.

Επειδή όμως είναι κ σχετικά δύσκολο να το αντιληφθούν ορισμένοι ας μείνουν στο Καραϊσκάκη ...
ΥΓ Μπράβο σας Βαζελες

E και γιατί δεν έκατσαν να τους χειροκροτήσουν;
ΠΟΙΟΙ ΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ 3 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;
ΧΟΥΠΗΔΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Deleted User 1 έγραψε:Πολύ μου αρέσουν αυτά που διαβάζω από γαύρους φίλους μου στο fb. Σημαίνει ότι δεν είναι εγκεφαλικά ανάπηροι.

ΥΓ Μπράβο σας Βαζελες

Έλα μου ντε, πίκρα μπορείς να έχεις επειδή έχασες, ούτε χρειάζεται και να δίνεις και συγχαριτήρια, αλλά τί να κάνουμε το ταμπλώ έγραψε αυτό που έγραψε :s_dunno

Το μόνο που με ξενερώνει είναι οτι ανατσουτσουρωσε το πρεζόνι μας, δε βλέπω να εχουμε καλα ξεμπερδέματα με δαύτον :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By Xaris

ΥΓ Μπράβο σας Βαζελες

Υπόψιν ότι οι γαυροι εδώ μέσα ανήκουν στο Καραϊσκάκη...
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
kovathe έγραψε:Πολύ πλάκα έχουν οι θεωρίες για τον γκοσμο του ζελα στο μπασκετ....
Ας είχανε μια ωραία σφαγουλα στο ΟΚΑΝΑ και θα σου έλεγα για ποτε γινόταν καλοκαιρινό.... όπως η λαγοφλωρος κάθε χρονο σε 2-3 ματς με διακοπή και 3-0 στα χαρτιά (και το οακα παλιότερα) που απλα νόμιζαν ότι αδικηθηκαν....
Λολεν δλδ.
Ο γκοζμος στα γήπεδα (.μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϋ, πόλο ) ΠΑΝΤΟΥ είναι ακριβώς ο ίδιος

< >

Ο κόσμος που συμπεριφέρεται κάπως με τον τρόπο που γράφεις......
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#405591 Στα σοβαρά τώρα, ο φετινός Ολυμπιακός έκανε υπέρβαση με τη δεύτερη θέση στον Ευρώπη και θα είναι πολύ κρίμα να φύγει ο Σφαιρόπουλος. Έχει πολύ καλό ελληνικό κορμό, απλά πρέπει να φέρει καλούς ξένους. Ο Γιανγκ δεν παίζει μία, τελειωμένο χαρτί. Απίστευτο κορμί και να του κάνει πλάκα ο βοσκός ο Μπουρούσης...
Γουότερς, ούτε καν τον έβαλε σήμερα.

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι (λόγω της διακοπής για το F4) πρόλαβε να αφομοιώσει λίγο τη νοοτροπία Πασκουάλ. Όμως, παρά τα καλά αποτελέσματα (νταμπλ Ελλάδος, τέταρτος στην κανονική περίοδο στην Ευρώπη), το θέαμα δεν ικανοποιεί. Λογικά, ο Πασκουάλ θα αλλάξει πολλούς παίκτες το καλοκαίρι, αρχής γενομένης από τον Τζέιμς.

Αντίκτυπος του πρωταθλήματος; Μένει ο Πασκουάλ, ευτυχώς δηλαδή γιατί δε βρίσκεις προπονητή τέτοιου βεληνεκούς.
Το κακό είναι ότι ο κοκάκιας θα θεωρήσει ότι τους "έστρωσε" με το πούλμαν και θα κάνει ακόμα χειρότερα.
Ποιοι θα ήθελα να μείνουν; Σίγκλετον αλλά με όρο να μην πάει το καλοκαίρι στην Κίνα.
Ρίβερς, φοβερός παικταράς.
Καλάθης με μείωση αποδοχών.
Φελντέιν, μάλλον όχι. Κλασικός σουτέρ, σπανίζουν τέτοιοι παίκτες αλλά πρέπει να αδειάσει θέση ξένου για να έρθει καλύτερος.
Γκέιμπρελ, πολύ τίμιος παίκτης αλλά με χαμηλό ταβάνι. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να σπαταλά θέσεις ξένων για ρολίστες.
Νίκολς, επίσης δρόμο.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#405593 Δεν έχει νόημα να γράψω πολλά, οπότε καταφεύγω για μία ακόμη φορά στη μονταζιέρα:

-Οι δύο τελευταίες εμφανίσεις του Θρύλου (αλλά και η γενικότερη εικόνα στους τελικούς) ήταν πολύ απλά μη αποδεκτές.
-Το να ξέρεις να χάνεις, είναι ΒΑΣΙΚΟ συστατικό του αθλητισμού. Ειδικά όταν χάνεις στα ίσια και καθαρά, από τα ζελόνια ή οποιονδήποτε.
-Απίστευτη ανοχή στην άμυνα του Θρύλου... οι μισές άμυνες που έβγαιναν περιείχαν ένα με δύο ασφύρικτα φάουλ (μίνιμουμ).
-Η φετινή χρονιά είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του πετάω στα σκουπίδια τους κόπους μιας ολόκληρης σαιζόν, 0/3.
-Χαχαχούχα, φλώροι χούπηδες. Καλή φάση. Ελάτε και καμιά φορά στο ΣΕΦ όμως, μάγκεθ. Απέναντι από το Καραϊσκάκης είναι, θα το βρείτε εύκολα.