Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
KWSN-Men έγραψε:
kovathe έγραψε:Απο κάτι edit mod που έχουν να πιάσουν μπάλα από το δημοτικό σίγουρα πιο σχετικος.

< >

Εύκολα 4/5 ποσταρίσματα στη μούρη σου όμως.

Πες μας τώρα, είναι το μακρινό ριμπάουντ το πιο σημαντικο στοιχείο στο σύγχρονο μπάσκετ;

Εκτός απο edit, mod είσαι και βαρετος.
Συνέχισε την αυτοϊκανοποιηση.

< >
Άβαταρ μέλους
By kovathe
gianik έγραψε:
kovathe έγραψε:Απο κάτι edit mod που έχουν να πιάσουν μπάλα από το δημοτικό σίγουρα πιο σχετικος.

< >

Εικόνα

Το μπουλης είναι βρισιά?
Πρωτη φορά βλέπω mod να κουοταρει αυτό που έκανε εντιτ για αυτοϊκανοποιηση...

Βαρέθηκα, άντε γεια σας τώρα βαζελακια

< >
Άβαταρ μέλους
By gianik
#404660 εμένα προσωπικά δεν με ενόχλησε , έγινε report όμως από άλλον φορουμίτη...

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
kovathe έγραψε:
KWSN-Men έγραψε:

< >

Εύκολα 4/5 ποσταρίσματα στη μούρη σου όμως.

Πες μας τώρα, είναι το μακρινό ριμπάουντ το πιο σημαντικο στοιχείο στο σύγχρονο μπάσκετ;

Εκτός απο edit, mod είσαι και βαρετος.
Συνέχισε την αυτοϊκανοποιηση.

< >

4/5 ποσταρίσματα στη μούρη σου έχω λέμε. Με το αριστερό. Με το δεξί άσε...

Με μασελάκι όμως μη μετρήσεις δόντια στο γήπεδο. :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
kovathe έγραψε:Και παράγοντες που αφήνουν την ομάδα τους να διασυρεται με αυτο τον τρόπο δεν έχουν θέση στον Ολυμπιακό.-

Αναρωτιέμαι τι θα δουν τα ματάκια μας στο σεφ.....

Αυτό ακριβώς. Μαλάκες Αυγουλόπουλοι.

Αν και έχει ατονήσει το ενδιαφέρον του κόσμου για το μπασκετακι γενικά, την Κυριακή θα δούμε καλά πράγματα στο ΣΕΦ. Όχι όπως παλιά βέβαια, αλλά τα παλιά γενικώς πρέπει να τα ξεχάσουμε. Καιρός δεν είναι για μια ανακαίνιση στις τουαλέτες του γηπέδου;
Για το μόνο που λυπάμαι που δεν θα είμαι να το δω από κοντά, είναι οι φάτσες των χούπηδων πάνω από τη φυσούνα, όταν κάποια καλοσυνάτα παιδιά με μαύρες μπλούζες θα τους ζητήσουν ευγενικά να τους παραχωρήσουν τις θέσεις τους. Για να βλέπουν καλύτερα, μην πάει το μυαλό σας αλλού. :s_yes
Τους βαζέλες τους έχω γραμμένους.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Bayern7 έγραψε:
kovathe έγραψε:Και παράγοντες που αφήνουν την ομάδα τους να διασυρεται με αυτο τον τρόπο δεν έχουν θέση στον Ολυμπιακό.-

Αναρωτιέμαι τι θα δουν τα ματάκια μας στο σεφ.....

Αυτό ακριβώς. Μαλάκες Αυγουλόπουλοι.

Αν και έχει ατονήσει το ενδιαφέρον του κόσμου για το μπασκετακι γενικά, την Κυριακή θα δούμε καλά πράγματα στο ΣΕΦ. Όχι όπως παλιά βέβαια, αλλά τα παλιά γενικώς πρέπει να τα ξεχάσουμε. Καιρός δεν είναι για μια ανακαίνιση στις τουαλέτες του γηπέδου;
Για το μόνο που λυπάμαι που δεν θα είμαι να το δω από κοντά, είναι οι φάτσες των χούπηδων πάνω από τη φυσούνα, όταν κάποια καλοσυνάτα παιδιά με μαύρες μπλούζες θα τους ζητήσουν ευγενικά να τους παραχωρήσουν τις θέσεις τους. Για να βλέπουν καλύτερα, μην πάει το μυαλό σας αλλού. :s_yes
Τους βαζέλες τους έχω γραμμένους.

Τις κουρτίνες τις έχετε ανακαινίσει;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#404761 To λεπόν, έκλεισε το πολυπόθητο εισιτηριάκι για μεθαύριο... παίζεται τρελό σολντάου που λένε και οι μορφωμένοι, μπούσσος θα είσαι εκεί ή πάλι σε βαζελοσυναντήσεις θα την εβγάλεις; :shifty: