Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Pitt έγραψε:
mjacob έγραψε:Εσύ για 2000$ θα δεχόσουν την πρόταση μιας όμορφης γυναίκας να την πηδήξεις;

Χα, χα, χα! Εδώ βρε δεν έγινα ζιγκολό όταν ήμουν στην ηλικία σου, θα γίνω τώρα στα εξήντα παρά τέταρτο; :lol: :slap:

Αν παρόλα αυτά επιμένεις για απάντηση, ναι αν δεν είχα οικογένεια ίσως να έκανα το... ψυχικό στην ομορφούλα, ποτέ όμως για χρήματα. :shifty:

Εσύ για 20.000$ θα δεχόσουν την πρόταση μιας άσχημης γυναίκας να την πηδήξεις; :hmmm:

Νομίζω το βασικό κόλημα ειναι να καταφέρεις να σου σηκωθεί σε τέτοιες περιπτώσεις και δεν ξέρω αν τα 20k μπορούν να βοηθήσουν :lol:
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#403446 Στο βίντεο ομως δεν είδαμε έναν άσχημο άνδρα.

Τωρα αν εσύ μου λες οτι στην *πραγματικοτητα* η πλειοψηφία των ανδρών της ηλικίας που βλέπουμε θα έλεγε
Οχι
Και αν έλεγε ναι θα έτρωγε κράξιμο

Εγώ απλά δεν το πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#403447 Α, και εεπ.

Εγώ πιστευω πως στην πραγματικότητα και κυριως σε αυτές τις ηλικίες, όχι σε φόρουμζ και θεωρητικά, αν κάποιος είχε τα 20.000 μπροστά του και απλώς μια άσχημη γυναίκα (εννοώ δεν έπαιζε θέμα ποιος θα το μαθει, οικογένειες, κ.ο.κ.), σε τρομακτική πλειοψηφία θα είχε σεξάκι η άσχημη τελικά.

Μη σου πω πως μεταξύ των δύο φύλων, περισσότεροι άντρες θα δέχονταν παρά γυναίκες. Όλο και κάποια γυναίκα θα έλεγε όχι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#403452 Αυτα τα βιντεακια το μονο που επιβαβαιωνουν ειναι οτι τα κριτηρια επιλογης συντροφου απεχουν παρασαγγας απο το πεδιο της "ηθικης". Και καλα κανουν βεβαια. Τωρα αν επιλεγεις να τα ερμηνευεις ολα υπο το πρισμα -νικουΞανθοπουλου-Μαρθας Βουρτση... :roll:
Άβαταρ μέλους
By markvag
g8777 έγραψε:Αυτα τα βιντεακια το μονο που επιβαβαιωνουν ειναι οτι τα κριτηρια επιλογης συντροφου απεχουν παρασαγγας απο το πεδιο της "ηθικης". Και καλα κανουν βεβαια. Τωρα αν επιλεγεις να τα ερμηνευεις ολα υπο το πρισμα -νικουΞανθοπουλου-Μαρθας Βουρτση... :roll:

Βασικά, το μόνο που επιβεβαιώνουν αυτά τα βιντεάκια είναι το πόσο χαζοί είναι αυτοί που τα πιστεύουν.

α) Κατά πάσα πιθανότητα είναι στημένα, είχε αποδειχθεί πως ένας γιουτούμπερ που ανέβαζε τέτοια βιντεάκια τα έστηνε και το παραδέχτηκε και ο ίδιος. Και είμαι σίγουρος πως δεν είναι ο μόνος...

β) Ακόμα και αν κάποια δεν είναι στημένα (λέμε τώρα), αν πάει σε 100 γυναίκες και πάρει τα @@ από τις 99, μαντέψτε ποια θα δει τη φάτσα της στα ίντερνετς... :iconcool:

Αλήθεια, γιατί επιμένουμε (ως κοινωνία) να ορίζουμε την ηθική ενός ανθρώπου με βάση της σεξουαλική του συμπεριφορά;;; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
drdino έγραψε:Fake videos are fake

:innocent:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#403541 Fake or not, λίγη σημασία έχει. Έγραψα το αυτονόητο, ότι για κάποιες γυναίκες (και για άντρες προφανώς ισχύει το ίδιο) το μόνο που μετράει είναι το παραδάκι και αντιδράσατε σαν να ακούτε για πρώτη φορά ότι υπάρχουν τέτοιες ή τέτοιοι.

Εκπλήσσομαι...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
mjacob έγραψε:Εσύ για 2000$ θα δεχόσουν την πρόταση μιας όμορφης γυναίκας να την πηδήξεις;

Αν μια όμορφη γυναίκα μου πρόσεφερε λεφτά για να τη πηδήξω τότε θα ήμουν άμεσα σίγουρος με P=1 ότι πρόκειται για φάρσα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#403568 Γνωμη μου ειναι οτι η πλειοψηφια των πολυ ομορφων γυναικων, ψαχνουν για σπονσορες.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#403612 Βασικά η πλειοψηφία των γυναικών γενικά απλά οι όμορφες έχουν και τη δυνατότητα.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
xenos έγραψε:Γνωμη μου ειναι οτι η πλειοψηφια των πολυ ομορφων γυναικων, ψαχνουν για σπονσορες.

Λίγο βαρύ αυτό, αν και έχει μια δόση αλήθειας. Υπάρχουν ωραίες γυναίκες που είναι πολύ νορμάλ και απλά ψάχνουν για τον έρωτα, υπάρχουν και άλλες που θέλουν να κάνουν καριέρα με το μνι τους... Η ψυχική ισορροπία της κάθε μιας είναι που κάνει την διαφορά. Πλειοψηφία, ή μάλλον πλειονότητα που είναι και η σωστή λέξη, δεν θα τις έλεγα τις τελευταίες.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#407503 Μερικά σκόρπια κομμάτια από την αυτοβιογραφία της Princess Diana . Δε μου άφησε καλές εντυπώσεις ο χαρακτήρας της , μου φάνηκε εγωίστρια και ψυχρή.
Μάλλον θα δικαιολογούσα τον Κάρολο για τη σχέση του με την Καμήλα.
Εικόνα
http://www.nzherald.co.nz/lifestyle/new ... d=11876044
http://www.nzherald.co.nz/lifestyle/new ... d=11875470
"When I was four months pregnant with William I threw myself down stairs, trying to get my husband's attention, for him to listen to me." :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#407539 Τι τραβάνε και αυτοί οι γαλαζοαίματοι :s_cry
Άβαταρ μέλους
By g8777
#407571 Εικόνα

Και πολύ άργησες Γιωργαρε.

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗΣΕΣ.
:s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#407572 εμπαινες?