Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>

224v έγραψε:μολις πηγα βολτα με το 1ο Honda CRX που κυκλοφορησε στην Ελλαδα, τοτε και εχει 184.000 χλμ. Ειναι οριτζιναλ και ο ηχος του ειναι καταπληκτικος.

dimviii έγραψε:224v έγραψε:μολις πηγα βολτα με το 1ο Honda CRX που κυκλοφορησε στην Ελλαδα, τοτε και εχει 184.000 χλμ. Ειναι οριτζιναλ και ο ηχος του ειναι καταπληκτικος.
λαμπες τσεκαρες εάν εχει αλλαξει?
markvag έγραψε:Να μη σας πω τώρα πόσα είχα δει εγώ με το πολάκι 1,05cc 45ps τελική και μείνετε στον τόπο...
Είχε μαλακά πλαστικά όμως.
REALZEUS έγραψε:markvag έγραψε:Να μη σας πω τώρα πόσα είχα δει εγώ με το πολάκι 1,05cc 45ps τελική και μείνετε στον τόπο...
Τραγικά αργό αυτοκίνητο. Το πήγαινες κόφτη απλά και μόνο για να ακολουθήσεις τα λεωφορεία... Το είχε ένας συμμαθητής, του χτύπησε ο ψεκασμός και του ζητούσαν τότε 1.000.000 Δρχ!!!Είχε μαλακά πλαστικά όμως.
Πιο σκληρά και από του 206 είχε...

markvag έγραψε:Να μη σας πω τώρα πόσα είχα δει εγώ με το πολάκι 1,05cc 45ps τελική και μείνετε στον τόπο...
.Ανέβηκα σε όλα τα χιονοδρομικά. Έμεινα 2 φορές απο ντριστριμπιτέρ και μία από δυναμό. Είχε ηλεκτρικά παράθυρα και υδραυλικό τιμόνι αμφότερα έξτρα φυσικά. Τίμιο με πήγε παντού. Οκ δεν είχε δύναμη σερνόταν βασικά νομίζω 21'' για 0-100
αλλά ως πρώτο αυτοκίνητο ( με λεφτά άλλου δλδ πατέρα) έμαθα και επειδή ήμουν αρκετά τρελός όσο και να πατούσα δεν μπορούσε να κάνει τρέλες.. ίσως και να σώθηκα μιας και ήμουν ολίγον τι ταλιμπάν. markvag έγραψε:Να μη σας πω τώρα πόσα είχα δει εγώ με το πολάκι 1,05cc 45ps τελική και μείνετε στον τόπο...Νομίζω τόσο έπιανα και με το σκαθάρι 1200 των 34 ίππων στο τέλος μεγάλης κατηφόρας (Θεσ/κη, από Πανόραμα προς φαγάδικο Σαλιάρης)

sknipper έγραψε:Αλήθεια τα Civic από αυτόματα κιβώτια πως πάνε. Γιατί θυμάμαι κάποια έκδοση είχε θέματα και ήταν το βασικό μειονέκτημα του αυτοκινήτου.

dstou έγραψε:Ένα χιλιάρι τρικύλινδρο Σιβίκ πολύ ακριβότερο από το 1.800 της προηγούμενης γενιάς. Επίτευγμα.
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]