Εχω αγορασει 2 φορες από Birdphone παλαιοτερα. Κανενα πρόβλημα με την συναλλαγή αλλα τωρα δεν εχει ιδιαιτερα χαμηλες τιμες όταν κοιταω για κατι ενδιαφερον.
GTS έγραψε:Αν το μαγαζι είναι αξιοπιστο τοτε σιγουρα μπορούμε να δεχτούμε την τιμη σαν τιμη αναφορας.
Εχω αγορασει 2 φορες από Birdphone παλαιοτερα. Κανενα πρόβλημα με την συναλλαγή αλλα τωρα δεν εχει ιδιαιτερα χαμηλες τιμες όταν κοιταω για κατι ενδιαφερον.
κι εγώ αγόραζα από birdfone αλλά τώρα όντως τις έχει τσιμπήσει
το άλλο το μαγαζί που σου λέω είναι φυσικό κατάστημα, τη συσκευή πήγα και τη πήρα από κει ο ίδιος ήταν φυσικά σφραγισμένη, το κινητό ήταν γερμανικο, branded της T mobile , αλλά ευτυχώς το bloatware της tmobile αν θες το απεγκαθιστάς (ή αν θες περνάς ελλήνική ή διεθνή ρομ)
ε τα 100€ παραπάνω που ζητούν τα μεγαλομάγαζα εμένα δε μου περίσσευαν και τα θεωρώ κοροιδία ή αν ήταν να τα δώσω θα τα έδινα για το z2 από το ίδιο μαγαζί
αν η συσκευή είχε θέμα θα μου την άλλαζαν από τη sony
QsisVTS έγραψε:red_monster έγραψε:
Γιατι το σοφισμα που παραθετεις μπάζει απο παντού, με πρώτο και καλυτερο ότι το iPhone 4S καινούργιο εν έτη 2014 (3+ χρόνων συσκευή ) στοιχίζει 300 και τα μτχ 200+...
δεν είναι 3+ ετών συσκευή, των οκτωβρη του '11 κυκλοφόρησε πες αρχές '12 διαθέσιμο
εγώ το δικό μου το πήρα 360 παραεισαγωγή τον απρίλη του '12 όταν αλλού (πλαίσιο πχ) έκανε 600
σου είπα έχασα 300€ πουλώντας το σε συμβολική τιμή 60€ σε γνωστό
ο τύπος ποσο θα πήρε το iphone 4s που τώρα κάνει ένα 270αρι σε αγγελίες που το βλέπω; δε θα το πήρε πάνω από 600;
ε αυτός έχασε περισσότερα από μένα
το ίδιο θα συμβεί και με αυτόν που θα πάει αυτή την εποχή να πάρει και ένα 5s, ακόμα και αν μετά από 2 χρόνια το δώσω 20€ που δε θα το δώσω
η μεταπωλητική αξία των Iphone για μένα είναι μύθος, ειδικά αν ψαχτείς λιγάκι
Βρε πάσα μου εχεις μια τάση να συγκρίνεις ανόμοια πραγματα ... Και επειδη αρέσκεται σε μπακαλικους υπολογισμούς...
Καινούργιο απο επίσημο το δικό σου έκανε 580, σε 2+ το πουλήσεις στα 60... -520
Το μηλοφωνο στα 600, τώρα στα 250... -350...
Απο σκρουτζομαγαζα το νεξους στα 300... -240
Απο σκρουτζομαγαζα το μηλοφωνο στα 520... -250
Για να ακολουθείς τις εξελίξεις πρέπει αναγκαστικά να το δώσεις την 2ετια τη στιγμή που το 4σ συνεχίζει να ειναι απ2ντειτ..

Δε σε περιορίζει κάπου ένα android διετίας/τριετίας αυτή τη στιγμή και ας έχει προηγούμενη έκδοση του λειτουργικού
Επίσης με τα 300€ που ήθελα να δώσω σήμερα είχα 4-5 επιλογές πολύ καλών συσκευών του κουτιού ή.. ένα iPhone 4s που είναι χειρότερο από όλες αυτές και έχει επάνω το dna του προηγούμενου κατόχου
Δε με ενδιαφέρει να ενισχύσω την αγορά του κατόχου 4s για να πάρει το 6, κάποιοι που θέλουν απλά το μηλαρακι στη πλάτη το κάνουν για αυτό και κρατάει τιμή.
Γενικά όμως η κουβέντα της μεταπώλησης για μένα δεν έχει νόημα, ειδικά από τη στιγμή που πάντα αγοράζω φθηνά οπότε δε με νοιάζει να πουλήσω φθηνά
red_monster έγραψε:
Βρε πάσα μου εχεις μια τάση να συγκρίνεις ανόμοια πραγματα ... Και επειδη αρέσκεται σε μπακαλικους υπολογισμούς...
Καινούργιο απο επίσημο το δικό σου έκανε 580, σε 2+ το πουλήσεις στα 60... -520
Απο σκρουτζομαγαζα το νεξους στα 300... -240
Απο σκρουτζομαγαζα το μηλοφωνο στα 520... -250
Για να ακολουθείς τις εξελίξεις πρέπει αναγκαστικά να το δώσεις την 2ετια τη στιγμή που το 4σ συνεχίζει να ειναι απ2ντειτ..
το -520 είναι λάθος, επίσης ένα galaxy nexus δεν κάνει 60 μτχ, εγώ το έδωσα τόσο γιατί δε με ένοιαζε
κανονικά κάνει 100-130
και δεν είναι κινητό 2ετίας, είναι κινητό σχεδόν 3ετιας όπως και το 4s, το δικό μου είχε περάσει τα 2.5 χρόνια κατοχής
οπότε διορθώνω αυτό:
Απο μαγαζιά γενικά το νεξους στα 300, τώρα στα 100... -200
για αυτούς που το πήραν 300 στο ξεστοκάρισμα (και από μεγάλα μαγαζιά στυλ πλαίσιο) και έχασαν πολύ λιγότερα από κάθε περίπτωση
το ότι τα android πέφτουν είναι θετικό ΑΝ πας να τα πάρεις όταν πέσουν κάτω από τα 400 και πάνε κοντά στα 300, εκεί δε χάνεις σε σχέση με κανένα μήλο
αν τρέξεις με το που παρουσιαστεί ένα μοντέλο σε μεγάλο κατάστημα και το πάρεις άμεσα, ε τότε ναι θα χάσεις τα κέρατά σου
αλλά αυτό όπως είπα είναι δικό σου λάθος
εγώ με το z1 θα χάσω ένα 200αρι αν θέλω να το πουλήσω κάποια στιγμή γιατί άντε να πέσει στα 270 πιο κάτω δεν παίζει και θα το δίνω εύκολα στα 100, είπα όμως ότι μπορώ να το δώσω και 20αρικο σε κάνα φίλο όπως έκανα και τώρα και πάλι να βγώ λιγότερο χαμένος από κάποιον με 5s
εδω σε ενα κινεζικο site εχει πολυ υλικο
τώρα είναι στη φάση που η apple ξαναανακαλυψε το nfc

Παίζει να ισχύει αυτο? Το βρήκα σε κάτι σχόλια στο fb.
Αν ναι ελεος.
1334 επι 750=1,000,500 πιξελ /1000 ευρω= χιλια πιξελ παιρνεις με ενα ευρω!!!
ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΚ ΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Πως θα ξεχωρίζουμε;