Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Asimov έγραψε:Το βάλανε στο πρόγραμμα;

Ναι! 3 μήνες αφού τελειώσαμε και τη δεύτερη δόση και τον μικρό! :rant: Δεν μπορούσαν να το κάνουν νωρίτερα την κοινωνία μου μέσα;;; :rant: 105 ευρώ η δόση! :rant:

saxon_747 έγραψε:Το bexsero είναι αυτό;

Ναι.
Άβαταρ μέλους
By gianik
mjacob έγραψε:Πάλι θα πλήρωνες. Δωρεάν μόνο για ομάδες υψηλού κινδύνου.

Για πες λεπτομέρειες...Ποιες είναι οι ομάδες αυτές;
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#402472 Με πρόχειρο googling
Ομάδες υψηλού κινδύνου:
Άτομα με ανατομική ή λειτουργική ασπληνία , ανεπάρκεια κλασμάτων του συμπληρώματος, HIV λοίμωξη
Προσωπικό εργαστηρίων που ασχολείται με καλλιέργειες μηνιγγιτιδόκοκκου
Ανεμβολίαστοι φοιτητές που μένουν σε φοιτητικές εστίες
Στρατιώτες και πρόσωπα που μένουν ή ταξιδεύουν σε ενδημικές περιοχές (Ζώνη μηνιγγίτιδας, υποσαχάριος Αφρική) κατά την ξηρά περίοδο (Δεκέμβριος - Ιούνιος) και ιδιαίτερα εάν υπάρχει μεγάλης διάρκειας επαφή με τους κατοίκους τη περιοχής
Ταξιδιώτες στην Μέκκα κατά το ετήσιο Hajj
Έλεγχος επιδημιών με βάση την οροομάδα του μηνιγγιτιδόκοκκου
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#402473 φανταζομαι πως μπορεις να πεις ότι σκοπεύεις να το πας ταξίδι στην ινδία ή την κένυα :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#402475 Λόγω επαγγέλματος μας θεωρούσαν κ εμάς .Γι αυτό ρωτάω...Λόγω επαφής με αλλοδαπούς ,κρατητήρια κ.λ.π. Έτσι είχα κάνει κάποτε το 3πλο εμβόλιο της υπατιτιδας.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#402481 Ε καλά κ γι αυτό .Αν θα κάνω εγώ θα κάνει κ ο μικρός..
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#402482 Όντως, αλλά λογικά θα το βάλουν σύντομα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#403824 Η γιαγιά της gianikαινας μπαίνει την Πέμπτη για χειρουργείο στο ισχυο... Αν υπάρχει κάποιος που έχει στο πρόγραμμα να δώσει αυτον τον καιρό αίμα (ανεξάρτητου ομάδας) ,ας μου στείλει π.μ .Πρέπει να βρω 2 φιάλες .Ευχαριστώ θερμα εκ των προτέρων.. :)
Άβαταρ μέλους
By 224v
gianik έγραψε:Η γιαγιά της gianikαινας μπαίνει την Πέμπτη για χειρουργείο στο ισχυο... Αν υπάρχει κάποιος που έχει στο πρόγραμμα να δώσει αυτον τον καιρό αίμα (ανεξάρτητου ομάδας) ,ας μου στείλει π.μ .Πρέπει να βρω 2 φιάλες .Ευχαριστώ θερμα εκ των προτέρων.. :)

δυστυχως λογο ηλικιας πλεον δεν μου περνουν αιμα, αλλα θα ηθελα να μας πεις μετεγχειρητικα, το αποτελεσμα γιατι εχω φιλους που σε αλλους πετυχε και δεν εχουν προβλημα μετα και αλλους που μεχρι τους κοντιναν το ποδι!!!! και πονανε ακομα. προσωπικα δεν εχω θεμα ακομα αλλα καλο ειναι να ξερουμε που κανουν επιτυχημενες επεμβασεις... :lol:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#403828 Κοίτα , στην εν λόγω είναι δραματική πλέον η κατάσταση με φρικτούς πόνους κάθε βράδυ. Δεν μπορώ να σκεφτώ πόσο χειρότερα μπορεί να πάει. Άκουσα λέει θα κάνει την επέμβαση με την μικρή τομή. Μόνο αυτό..Θα ενημερώσω πάντως .
Άβαταρ μέλους
By 224v
#403829 Ναι αυτην εννοω οτι εχω αντιτιθεμενες αποψεις... σιγουρα καλυτερα θα ειναι μετα, αλλα μερικοι δεν ακολουθουν εντολες γιατρου και δεν αφηνουν να δεσει σωστα, ειναι τρομερη επεμβαση αν δεις τι παιζει.