- 30 Μάιος 2017, 20:06
Μπράβο Γιάννη, - gianik -
Όμορφες στιγμές, παίκτες αυτού του διαμετρήματος ανήκουν σε ΟΛΟΥΣ και όλοι ΠΡΕΠΕΙ να τους καμαρώνουμε, εγώ σαν Ολυμπιακός γιατί να ξεχάσω την προσφορά του στην Εθνική μας ή τις νίκες του ΠΑΟ στην Ευρώπη όταν ήταν όλη η μπασκετική χώρα στο πόδι ?
Αν το έκανα θα ήμουν μόνο οπαδός και μάλιστα με παρωπίδες και όχι φίλαθλος που μου αρέσει η ομάδα της γειτονιάς μου αλλά δεν παραβλέπω και τις αξίες των άλλων όσο και να με πληγώνουν όταν με κερδίζουν μέσα στο γήπεδο και όχι στα γραφεία.
Το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ είναι μόνο ένα παιγνίδι και σαν τέτοια τα βλέπω και τα αντιμετωπίζω, τα υπόλοιπα με αφήνουν όχι μόνο αδιάφορο αλλά αηδιασμένο για την ανοησία και την μισαλοδοξία που έχουν ποτίσει τον κόσμο οι οπαδικές φυλλάδες και οι πρόεδροι που έχουν φτιάξει τους στρατούς τους για τους δικούς τους σκοπούς που μόνο αθλητικοί δεν είναι.
Διαμαντίδης λοιπόν και όλα τα παιδιά της Εθνικής της Σαϊτάμα, του Γκάλη, του Γιαννάκη, όλοι του 1987 και μετέπειτα, αλλά και στο ποδόσφαιρο του μοναδικού Βάσια, παίκτες σημαίες που έφεραν πιτσιρίκια στα γήπεδα για να συνεχίσουν την κληρονομιά που τους άφησαν.