Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#400987 για τον πουτσο.
για τον πουτσο αγώνας.
για τον πούτσο ομάδες.
για τον πούτσο οπαδοί.
Επεσε μια κροτίδα 1 λεπτο πριν το τέλος και σηκώθηκαν οι χούπηδες και φώναζαν "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ". :lol: :lol:
ΧΟΥΠΗΔΕΣ ΕΙΣΤΕ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#401006 Δεν είδα τον αγώνα καθώς ήμασταν στη συνάντηση. 'Εγινε τίποτα αξιόλογο;
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#401016 Τίποτα ιδιαίτερο μπούσσε μου, έκλαψε το μπάσκετ. Μάλλον τυχερός ήσουν που δεν ήρθες.

Νομίζω ότι είδα τον ΠΑΤ ΤΟΝ ΚΑΛΑΘΗ όταν έριχναν τα ζελόνια σουτάκια (όχι στο ζέσταμα, νωρίτερα) να τους δίνει μπάλες; :dizzy: Δεν παίζει στην Ιταλία το παιδί;

Κωλόφαρδο κολλητάρι μου τσίμπησε μπλουζάκι από αυτά που πετάνε στο ημίχρονο. Δεν το άνοιξε όμως να δούμε αν λέει τίποτα (λογικά των 20 έουρωζ είναι).
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#401017 Εικόνα

Ένα άλλο κορυφαίο σχόλιο που διάβασα ήταν: Κανονίστε τώρα να σας βάλει το Τράκη να γυρίσετε με τον Ηλεκτρικό. :lol:
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#401019 ^E, ναι. ΄Ενα από τα τρία (και πολλά λέω) highlights του αγώνα. Τα άλλα δύο ήταν ένα άλλεϋ-ουπ των πουλμανάτων και μία ασσίστ στην κλειδαρότρυπα της άμυνας από τον Τυρ-Μπιλλ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
diplomat έγραψε:^E, ναι. ΄Ενα από τα τρία (και πολλά λέω) highlights του αγώνα. Τα άλλα δύο ήταν ένα άλλεϋ-ουπ των πουλμανάτων και μία ασσίστ στην κλειδαρότρυπα της άμυνας από τον Τυρ-Μπιλλ.

Διπλωμάτη πρόλαβα και άκουσα 2-3 λεπτά στο τέλος του 4ου 10λέπτου και έπειτα άκουσα τα σχόλια του ΣΠορεΦέ.
Η εσάνς που αποκόμισα ήταν ότι σε κακή βραδιά του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟ δεν κατάφερε να κάνει το break. Έτσι είναι;

ΥΓ: Επίσης Μιλουτίνοφ. :iconcool: Τα έγραφα; αν και αμπάσκετος™ , τα έγραφα.
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#401027 Πάνω-κάτω ναι.

Εγώ αυτό που αποκόμμισα είναι ότι στο πρώτο δεκάλεπτο χάρη στην ανύπαρκτη αμυνάρα του μπουρούσαρου (και τις χαμένες βολές του) μπήκαμε καλύτερα και μετά το παιχνίδι πήγε λίγο-πολύ στον αυτόματο. Και οι δύο ομάδες κακές, ασταθείς και με βεβιασμένες επιλογές. Πραγματικά δεν κατάλαβα γιατί ο πασχάλης άφησε στο 1ο δεκάλεπτο το μπουρού να εκτίθεται. Mε το που μπήκε ο Γκιστ, ο διάδρομος πίσω από τον προσωπικό αντίπαλο του τυρ μπιλλ έκλεισε ερμητικά.

Edit, και για να μην αφήσω να πέσει κάτω ο μιλου, τα έχουμε γράψει: πρέπει να κόψει τα φάουλ στο σκρην (που δεν τα σφυράνε ευτυχώς) και να μην χάνεται. Υπήρξε φάση όπου έπρεπε να βγει για σκρην αλλά προσπάθησε να κόψει μέσα και κατέληξε να κάνει πιρουέτες μέσα στη ρακέτα μέχρι να χαμπαριάσει τί παίζει. Θα τα φτιάξει στους Σπερς όλα αυτά όμως. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Giuseppe Busso έγραψε:
diplomat έγραψε:^E, ναι. ΄Ενα από τα τρία (και πολλά λέω) highlights του αγώνα. Τα άλλα δύο ήταν ένα άλλεϋ-ουπ των πουλμανάτων και μία ασσίστ στην κλειδαρότρυπα της άμυνας από τον Τυρ-Μπιλλ.

Διπλωμάτη πρόλαβα και άκουσα 2-3 λεπτά στο τέλος του 4ου 10λέπτου και έπειτα άκουσα τα σχόλια του ΣΠορεΦέ.
Η εσάνς που αποκόμισα ήταν ότι σε κακή βραδιά του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟ δεν κατάφερε να κάνει το break. Έτσι είναι;

ΥΓ: Επίσης Μιλουτίνοφ. :iconcool: Τα έγραφα; αν και αμπάσκετος™ , τα έγραφα.

Λογικά 10 ποντάκια τα είχα κι εγώ με αντίπαλο τον 2ο καλύτερο ψηλό της Καρδίτσας.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
pro έγραψε:Ο πρώτος είναι ο Γιαννούλης;

Ο Γιαννούλης γεννήθηκε στον Καναδά.

Τον πρώτο δεν τον γνωρίζουμε, αλλά λογικά κάπου υπάρχει καλύτερος από Βλάχο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401516 Σαν σήμερα, πριν 1 χρόνο, κρέμασε τα παπούτσια του ο αγαπημένος μου Έλληνας παίχτης! Τεράστιε Μήτσο!

Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#401552 Σήμερα πριν ένα χρόνο......

"Φίλε δεν υπάρχει αυτό"
"Μας έχει γαμήσει"

ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ