Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By edmond
Deleted User 1 έγραψε: Να χαμε ΠΑΣΟΚΑΡΑ :inlove: να το συζητάγαμε.

Αυτό.
Γιατί κανείς δεν θα πει να' χαμε Μητσοτάκη να το συζητάγαμε. :iconcool:
Κοίτα να δεις που ο σχωρεμένος έχει γίνει και παρ' ολίγον ευεργέτης με αυτά που έχω διαβάσει σήμερα!!! :dizzy: :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Giuseppe Busso έγραψε:Άμα μπεις μέσα και σε πάει βόλτα, θα καταλάβεις γιατί το κρατάει και γιατί δεν μπορεί εύκολα να το αντικαταστήσει.
Πρέπει να έχει το καλύτερο 2λτ Q5 στην Ελλάδα. :iconcool:

...απο εξοπλισμο?

Γιατι ουσιαστικα μαλλον το χειροτερο εννοεις, αφου του εχει βγαλει ενα σκασμο προβληματα...Το καλυτερο μαλλον το εχει φιλος μου που εχουμε κανει Ακροπολικες διαδρομες με φυτεμενο χωμα, εχει κανει γυρω στα 150κ χλμ, ηταν full extra με s-tronic, δεν εκανε κιχ, δεν του εβγαλε τιποτα, εμεινε παρα πολυ ευχαριστημενος και το πουλησε πριν κανα μηνα, λογω δευτερου παιδιου (συν οικιακη βοηθο στο σπιτι πλεον) και πηρε Χ5 25d...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#401390 Καλά αυτό εννοείται. Μετά από του φίλου σου εννοείται.
Εξοπλισμό; εννοείται χειρότερο από του φίλου σου.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401401 Καμια αντιρρηση αλλα...τι ειναι το φυτεμενο χωμα? :hmmm:

<+
Άβαταρ μέλους
By JBT
#401402 Το ότι πούλησε το 2ο μεγαλύτερο suv της εταιρείας επειδή έκανε 2ο παιδί, να υποθέσω δεν το διάβασες καν ε;

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ λέγεται αυτό και δεν είναι ωραίο :rtfm:

σόρυ βρε στεφάν μ αλλά στα δικά μου μάτια από όπου και να το πιάσεις το μοντέλο αυτό ένα μεγάλο φέλιουρ είναι :(
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:
markvag έγραψε:Συγνώμη... τι το κρατάς;;; :dizzy: 2Κ το χρόνο σε συντήρηση + βλάβες;;;; :dizzy:

Ε τα χουμε πει τόσες φορές. Έχω βρεθεί 2 φορές σχεδόν να δώσω χέρια με υποψήφιο αγοραστή και πάντα κάτι στραβώνει. Ε το χω πάρει απόφαση πια να το κρατήσω μέχρι να σκορπίσει. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα καθυστερήσω όσο μπορώ το σκόρπισμα...

Με τοσα που το κανεις μονο αν παρει σασσι θα φυγει. Και μετα μπορεις να βρεις αλλο σασσι και να μονταρεις πανω τα καινουρια ανταλλακτικα του δικου σου (στην Καρεντα φυσικα) και βα συνεχησεις ακαθεκτος...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
Giuseppe Busso έγραψε:Άμα μπεις μέσα και σε πάει βόλτα, θα καταλάβεις γιατί το κρατάει και γιατί δεν μπορεί εύκολα να το αντικαταστήσει.
Πρέπει να έχει το καλύτερο 2λτ Q5 στην Ελλάδα. :iconcool:

ΘΕΕ ΜΟΥ, τι γίνεται όταν σε πάει βόλτα ο Στεφάν με το Q5 του ???!!! ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ?

ΓΙΑΑΑΑΑΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΟ AUDIIIIIIII ΑΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩΩΩΩΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩΩ
ΓΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ....?
Άβαταρ μέλους
By GTS
#401485 Το Q5 δεν ειναι αμαξι των 80 χιλ ευρω. Μεχρι 40 ισως. Ουτε το Στελβιο 2.0 των 70.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401489 Στην Ελλάδα τόσο έχει. Πες μας τώρα πόσο έχει στον Καναδά και στο Τατζικιστάν για να δέσει το γλυκό.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#401493 Τιμη προ φορων κοιτας. Δηλ ο αλλος στην Νορβηγια που πληρωνει 150κ για Q5 τι θα λεει οτι το αμαξι του ειναι καλυτερο απο Panamera Turbo που κανει 150κ στην Σουηδια (τυχαιο παραδειγμα).
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401498 Αυτό που κοιτάω είναι τι χρειάζεται να εκταμιεύσω για να αποκτήσω κάτι που θέλω. Ούτε αν είναι καλύτερο από κάτι άλλο, ούτε πόσο κοστίζει στον κατασκευαστή του, ούτε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#401504 Λαθος αν δεν προσπαθεις να μειωσεις το φορολογικο σου βαρος (πχ αγοραζοντας 1.8 αντι για 2λιτρο). Γενικα ισχυει αυτο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401506 Το αν είναι λάθος ή όχι άσε να το κρίνει η τσέπη του καθενός. Εγώ γερολαδάς δεν είμαι και δε μετράω τα 2φραγκα όταν πρόκειται για κάτι που με ευχαριστεί.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#401508 Γιατι είπα εγω τιποτα; ιδιωτικες επιλογες ειναι σεβαστες αρκει να μην επιρεαζουν αρνητικα τους αλλους.