Θα ηθελα τη γνωμη σας σχετικα με κατι.
Εχω εδω και μια 5ετια ενα sym symphony sr150. Μεχρι ωρας εχει διανυσει 28.000χλμ, απο τα 12.000 και μετα απροβληματιστο και για τη πολη πολυ καλο εργαλειο, ευελικτο, νευρικο, οικονομικο, πολυ καλα φρενα. Τα κακα του ειναι οτι ειναι θεοσκληρο, και η μεταδοση του ειναι ΓΤΦ. Επειδη τα απογευματα θα χωθω στο delivery και δεν εχω αλλο μηχανακι φυσικα, θα χωθω με αυτο. Θα ηθελα καποια στιγμη να αναβαθμιστω, να αγορασω καποιο μεγαλυτερο μηχανακι (σκουτερ παλι, μπορει και light μηχανη, αλλα για κυρια χρηση στη πολη δε νομιζω να ειναι καλη η μηχανη). Το θεμα μου ειναι, το συγκεκριμενο μηχανακι το εχω απο καινουριο, ειναι σε αριστη κατασταση, εχει ενα γδαρσιμο ολο κι ολο το οποιο το εκανε ο πατερας μου καθως το εβαζε στο γκαραζ και του εφυγε και το ακουμπησε σε εναν τοιχο. Να το χωσω στο delivery η να το πουλησω τωρα που πιανει ακομα τιμη, να παρω ενα παπακι, να βαλω λεφτα στην ακρη για το επομενο? Στη κατασταση που ειναι το δικο μου, πιανει ακομα 1200 ευρω, αν το φορτωσω ομως με χιλιομετρα μπορει να πεσει δραματικα η τιμη του ας πουμε.
Και μια φωτο για ποιο μηχανακι μιλαμε.