Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By elvet
mousatos έγραψε:Μα η συγκεκριμένη κατανάλωση είναι εντός ορίων.

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, αφού το αναφέρει το manual, άρα είναι αποδεκτό από την εταιρία, πώς αναλαμβάνει επισκευή το συνεργείο για κάτι "φυσιολογικό"; το θεωρεί βίτσιο του ιδιοκτήτη;
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
#401229 Στέφανε, υπάρχει κάτι που αλλάζεται στο αυτοκίνητο και δεν το έχεις αλλάξει;
Άβαταρ μέλους
By elteo
#401241 Αυτό σκέφτηκα. Θα πληρώσει άλλο ένα q5 σε "μαζέματα".
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401252 Όταν κάτι δεν είναι 100% έτσι όπως πρέπει στο αυτοκίνητο δεν μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος. Έχω φοβερό ψυχαναγκασμό.

Πέρα από την πλάκα, με πρόχειρους υπολογισμούς και χωρίς το κόστος αγοράς και τα πάγια, το αμάξι αυτό έχει φάει περίπου άλλα 15-17.000€ σε προγραμματισμένη συντήρηση, επισκεύες, αναλώσιμα και βελτιώσεις/retrofits σε 8 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#401259 Συγνώμη... τι το κρατάς;;; :dizzy: 2Κ το χρόνο σε συντήρηση + βλάβες;;;; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#401264 Άμα μπεις μέσα και σε πάει βόλτα, θα καταλάβεις γιατί το κρατάει και γιατί δεν μπορεί εύκολα να το αντικαταστήσει.
Πρέπει να έχει το καλύτερο 2λτ Q5 στην Ελλάδα. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
markvag έγραψε:Συγνώμη... τι το κρατάς;;; :dizzy: 2Κ το χρόνο σε συντήρηση + βλάβες;;;; :dizzy:

Ε τα χουμε πει τόσες φορές. Έχω βρεθεί 2 φορές σχεδόν να δώσω χέρια με υποψήφιο αγοραστή και πάντα κάτι στραβώνει. Ε το χω πάρει απόφαση πια να το κρατήσω μέχρι να σκορπίσει. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δε θα καθυστερήσω όσο μπορώ το σκόρπισμα...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Deleted User 1 έγραψε:Όταν κάτι δεν είναι 100% έτσι όπως πρέπει στο αυτοκίνητο δεν μπορώ να κοιμηθώ ήσυχος. Έχω φοβερό ψυχαναγκασμό.

Μια στιγμή να το διορθώσω :) :

Deleted User 1 έγραψε:Δεν έχω μεγαλύτερα προβλήματα από αυτό.

Τώρα είναι ΟΚ .
Άβαταρ μέλους
By markvag
Giuseppe Busso έγραψε:Άμα μπεις μέσα και σε πάει βόλτα, θα καταλάβεις γιατί το κρατάει και γιατί δεν μπορεί εύκολα να το αντικαταστήσει.
Πρέπει να έχει το καλύτερο 2λτ Q5 στην Ελλάδα. :iconcool:

Έχω οδηγήσει ένα 2λιτρο Q5 βενζίνης με το dsg...

ΟΚ, ωραίο αμάξι για βόλτα, δεν είναι και καμιά φερράρι βέβαια, ούτε σχεδιάστηκε να είναι... αλλά 2Κ / έτος έξτρα κόστος (χώρια δηλαδή από τέλη, ασφάλειες, φόρους) είναι πάρα πολλά... Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο car.gr για Q5 βενζίνης του '09 μία μέση τιμή είναι 20-22Κ. Δηλαδή, πληρώνει το 10% της αξίας του αμαξιού... :lipsealed:

ΟΚ, δικά του είναι, δεν έχω πρόβλημα, αυτός αποφασίζει, αλλά μπουρδέλο το ανεβάζει μπουρδέλο το κατεβάζει... :hmmm: και η απορία μου είναι ειλικρινής... :) ούτε θέλω να του την πω ή τίποτα τέτοιο, απλά μου κάνει πολύ αίσθηση...

@στεφαν: ΟΚ, κατανοητό (και προφανώς δεκτό), απλά προσωπικά (που δεν σ' ενδιαφέρει) θα το έδινα όσο όσο να φύγει... Τεσπα, ελπίζω τουλάχιστον να μην δώσεις άλλα σε |λογοκρισία|...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401279 Απλά μαθηματικά είναι. Αν μπορούσα να το αντικαταστήσω με αντίστοιχης αξίας προφανώς και δε θα το συζητούσαμε τώρα. Θα έγραφα σε άλλο τόπικ με σημα το σταυροφιδο. :iconcool:
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 29 Μάιος 2017, 22:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#401281 Μαρκοβάγγο υπάρχουν και τα μπορντέλα στο Μεταξουργείο, υπάρχουν και τα στουντιομπορντέλα. Ε του Στέφου είναι γαμώ τα οχήματα.
Προσωπικά όταν σκάει και με παραλαμβάνει, καμαρώνω σαν γιόφτυκο σκεπάρνι.
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#401282 Αγάπη και μίσος γι'αυτό το αυτοκίνητο από τον stefan :lol:

Όσο για το αμάξι αν δεν είναι στριφτερό, συμμετοχικό και δεν μπαίνει με πάντες σε όλες τις στρoφές αλλά και στο παρκάρισμα δεν εγκρίνεται από το φόρουμ. :s_biggrin
https://www.youtube.com/watch?v=q3BGkOKVMUU
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401288 Με ρώταγε χθες ο γέρος πόσο κάνει αυτό το τσιπ που έχει βγάλει η Αλφα Ρομέο. Του λέω άστο δεν είναι για τα μουστάκια σου, κάνα 70αρι. Να χαμε ΠΑΣΟΚΑΡΑ :inlove: να το συζητάγαμε.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#401292 Tι φαρδόκωλος που είσαι.
Ο δικός μου μπορεί να σου συγκρίνει Tiguan με Bentayga και μάντεψε ποιο θα σου βγάλει καλύτερο... :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#401295 :s_rofl :s_rofl