Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
gianik έγραψε:Νομίζω ότι με το νέο φορμάτ της euroleague , έχοντας κατά νου και ότι από τον Σεπτέμβριο τα παιχνίδια θα τα δείχνει μόνο η Nova , η λύση του διαρκείας είναι μονόδρομος...
Φέτος εγώ στο ΟΑΚΑ αν ανανεώσω μέχρι 16 Ιουνίου , θα μου έρθει το διαρκείας 162€...νομίζω τσάμπα γι αυτά που σου προσφέρει...(δεν ξέρω του γαύρου πόσο πάνε τα διαρκείας) .Μόνο στα μισά ευρωπαικά ματς να πας έχεις βγάλει το κόστος...
Πιστεύω ότι αξίζει. Σε εμάς κάνουν και άτοκες δόσεις με πιστ καρτα..

Τυχερούλη, θα βλέπεις Μπουρούση, Σλούκα, Μάντζαρη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
"Οι επιλογές σου ορίζουν τι θα διαλέξεις. Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια πως θα σκεφτώ ιδιαιτέρως την περίπτωση του Παναθηναϊκού.."
Κώστας Σλούκας για την Οffseason που έρχεται και τη πιθανότητα πρότασης από το "τριφύλλι"..

Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση... :hmmm: :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Deleted User 1 έγραψε:
"Οι επιλογές σου ορίζουν τι θα διαλέξεις. Από εκεί και πέρα, είναι αλήθεια πως θα σκεφτώ ιδιαιτέρως την περίπτωση του Παναθηναϊκού.."
Κώστας Σλούκας για την Οffseason που έρχεται και τη πιθανότητα πρότασης από το "τριφύλλι"..

Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση... :hmmm: :hmmm:

Χλωμό έως κίτρινο.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
bibendum έγραψε:Funky για πες μας τι εγινε με Σουλη

Καμία ιδέα, σκέψου ότι φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που δεν πάτησα σε ματς από το 1993-94 και είδα συνολικά 3-4 ματς από την τηλεόραση. Άτιμη ξενιτειά...

Κάποια πράγματα που διάβασα ότι και καλά είχαμε χαμηλό ταβάνι και απέτυχε ο Σούλης με τη μη είσοδο στην τετράδα, δεν νομίζω ότι έχουν βάση. Με τόσο μπάτζετ, τόσο πάει και πολύ μας ήταν τις χρονιές που πήραμε την 3η θέση.

Να τα βλέπουμε αυτά, 8 χρόνια ίδιος προπονητής σε ομάδα με ένα πακέτο τσιγάρα και εικοσάευρο στην τσέπη που κάποτε άλλαζε τέσσερις προπονητές τη χρονιά. Σχεδόν Jerry Sloan...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#400750 ΚΑι εγω την ιδια αποψη εχω. ΚΑθε φορα καναμε κατι καλυτερο απ οσο μπορουσαμε.

Φετος δεν ειδα ουτε ματς και εγω. ΜΕ την αμερικανοποιηση και τα λοιπα μου φανηκε τελειως αδιαφορη η ομαδα.

Επισης λενε για αυξηση μπατζετ; Ισχυει αυτο; ΚΑι αν γιατι να το διωξουν τον Σουλη; τον θεωρουν ξεπερασμενο;

Αντε να παει Εθνικη τωρα να κλεισει την καριερα τους οπως του αξιζει.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#400768 Πραγματικα αθλια κ η φετινη ομαδα του Παοκ, οσο αθλια ηταν κ του Αρη...
Απορω κ ολας με την αβαντα που εχουν οι Ελληνες προπονητες. 2 χρονια ο Πριφτης στον Αρη.2 συνεχομενα πραγματικα ομως καλα ματς δεν επαιηε η ομαδα..
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#400773 Στον ΠΑΟΚ ομως υπαρχει εξηγηση. Πολυ χαμηλο μπατζετ, αλλαγη πλανων και δημιουργια μιας πιο αμερικανικης ομαδας. Το 2ο σε συναρτηση με το 1ο ειναι φαση παω στο πανερι αγοραζω 5-6 παιχτες και οτι μου βγει.

Οπως και να εχει με ημιμτερα δεν γινεται ομαδα. Φτιαξε τον κορμο σου με Ελληνες παιχτες και φερε για την διαφορα τους Αμερικανους. Αλλα και ο Ελληνας αν δει οτι πουλαει στον Αρη θα μεινει η στον ΠΑΟΚ; θα βρει καλυτερο συμβολαιο και θα φυγει.

Καταδικασμενες στην φτωχεια τους οι ομαδες. Το ιδιο παθαινουν ΠΑΟ κ ΟΣΦΠ σε υψηλοτερο επιπεδο...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#400776 Κοιτα , με 1 εκατομυριο μπατζετ δεν κανεις τπτ εννοειτε.
Θα εισαι μια ζωη 4~5ος στην Ελλαδα...
Άβαταρ μέλους
By Arrow
gianik έγραψε:Κοιτα , με 1 εκατομυριο μπατζετ δεν κανεις τπτ εννοειτε.
Θα εισαι μια ζωη 4~5ος στην Ελλαδα...

Wtf man... Ο ρουλης πρέπει να είναι κάτω από ένα πάρα τι λέει ο απατεώνας τους, ο παοκ είναι στα μισά του Άρη.

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#400879 o ΠΑΟΚ με το ζορι να εφτασε τα 500k φετος. Οι φημες λενε για τριπλασιασμο του budget λογω Σαββιδη και μιλανε για 1.5 εκατομμυριο.
Άβαταρ μέλους
By elvet
#400882 Δηλαδή αποφάσισε ο Ιβάν να ασχοληθεί και με το μπάσκετ (θα βάλει τον υιο Γιωργάκη να περνάει την ώρα του;) και για να το αναβαθμίσει διώχνει τον Σούλη; :dizzy:
Ποιόν θα φέρει τον Scot Skiles;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#400887 αυτο αναρωτηθηκα και εγω, γι αυτο ζητησα την βοηθεια του τρελοπαπα. Λενε οτι εχει κλεισει τον Παπαθεοδωρου.

Ο Γιωργακης θα παει στο Mega
Άβαταρ μέλους
By mirage
#400889 Ο Σουλης δεν ανηκει στην κλικα Ιβαν. Ο Παπαθεοδωρου παλι ναι. Κριμα βεβαια να διωχνεις εναν ανθρωπο που υπηρετησε την ομαδα στα δυσκολα χρονια και την κρατησε ζωντανη με αστειο μπατζετ. Για να δουμε...

< >