Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#399334 Να σας ζήσει δικηγόρε .

Με τα Μοντεκρίστο σύντομα (σε 2 δεκαετίες) ο μικρός :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By elvet
Kon5 έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Ένα είναι :lol:
Φοβερό συναίσθημα. Αλλάζει η ζωή σου, νιώθεις αλλιώς να πω πιο ολοκληρωμένος δεν ξέρω αλλά πάντως ''λειτουργώ'' διαφορετικά. Σκέφτομαι πρώτα αυτόν και μετά όλα τα άλλα.
Μετά από πόσο διάστημα μπορούμε να πάμε για 2ο? :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_drinks
Χαζομπαμπάς στο 100%

Να σας ζήσει
Εάν το αβαταρ σε χαρακτήριζε, από 'δω και πέρα θα πρέπει να ΄λαεις κάτι σε speedy gonzalez :)
Άβαταρ μέλους
By elvet
dimik έγραψε:

Τότε μπορεί κάπου να σε πέτυχα Ντέμου, πήγα ή στα 15 ή στα 16, 97-98 δεν θυμάμαι ακριβώς με ψεύτικο όνομα γιατί δεν το κάλυπτε το ταμείο του πατέρα μου :lol: ...

Ξυλόραμα και κάτι Πολωνέζες στην "κάτω" μεριά μούρλια :inlove: σκαστοί τα βράδια με τα πόδια στις Φώκαιες....[/quote]
Ετσι όπως τα λες :metalo: :metalo: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By elvet
Νίκος Παππάς έγραψε:
elvet έγραψε:Πάντως εκτός από τα παιδιά και για τους γονείς είναι εξαιρετική η κατασκήνωση, να μένουν χωρίς παιδιά (με την έννοια και την απασχόλησή τους) 20 μέρες μεσα στο καλοκαίρι...ανεκτίμητο

Δεν θα το ελεγα.
Ολο τον χρονο τρεχαματα σε μαθηματα, σχολεια, δραστηριοτητες και μολις υπαρχει χρονος να κανεις πραγματα με το παιδι σου να το στειλεις κατασκηνωση; :s_no
Μιλαω για μεχρι να παει γυμνασιο, απο εκει και μετα προτιμαει περισσοτερο τους φιλους και τις παρεες του

Εάν το παιδί περνάει καλά την κατασκήνωση δεν την αλλάζει :rtfm:
Όταν πάρει θερινή άδεια ο γονέας πάει διακοπές με τα παιδιά και τους αφιερώνει πολύ χρόνο, όταν δουλεύει όμως;;
Λογικά ο γονέας δουλεύει την περίοδο που είναι κατασκήνωση το παιδί, οπότε πάλι περιορισμένες είναι οι ελεύθερες κοινές ώρες, συν τη δυσκολία απασχόλησης του παιδιού τις εργάσιμες ώρες (σχολεία, δραστηριότητες κλειστά!). Η κατασκήνωση είναι καλή και για τους γονείς :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#399810 Υπάρχει κάτι που λέγεται καλοκαιρινη απασχόληση και το προσφέρουν οι δήμοι στους μαθητές δημοτικού. Πάνε στο σχολείο του πρωί μέχρι το μεσημέρι και τα παιδιά ζωγραφίζουν, κάνουν αθλήματα και γενικά περνάνε ωραία. Τα πάνε και δύο φορές την εβδομάδα για μπάνιο. Αυτό κοστίζει στον δήμο μου 40€ το δεκαπενθήμερο.
Win win! Και απασχολείται το παιδί και υπάρχει χρόνος μετά για να κάνουμε πράγματα μαζί αφού δεν υπάρχει διάβασμα ή άλλες υποχρεώσεις.

ΥΓ. Δεν έχω πάει ποτέ κατασκήνωση, φαντάζομαι ότι θα είναι ωραία για μεγαλύτερα παιδιά γυμνασίου- λυκείου.

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By dimik
#399836 Μόνο και μόνο που το παιδί θα έρθει σε επαφή με παιδιά από άλλες πόλεις, χώρια ή ακόμα και χώρες αξίζει σαν εμπειρία από την κατασκήνωση. Άλλωστε 3 εβδομάδες είναι μόνο αλλά πολλοί φεύγουν από εκεί με πολύ ισχυρές φιλίες και μεγάλη κοινωνικοποιηση.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#400526 Σήμερα ο μικρός μου πήρε για πρώτη φορά μέρος σε αγώνες καράτε στον σύλλογο του.
Εμφανώς τρακαρισμενος από την πρώτη του φορά, κατάφερε να πάρει δύο ασημένια μετάλλια σε κατα και κουμιτε.
Τον γνώρισα και στον μεγαλύτερο Έλληνα καρατεκα και έναν από τους καλύτερους του κόσμου! Εκστασιαστηκε ο μικρός!!
Περήφανος μπαμπάς εγώ αν και λίγο προβληματισμένος.
Δηλαδή στο μέλλον θα τις τρώω και από τον γιό;

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
edmond έγραψε:Θες να πείς οτι δεν τις τρώς ήδη; :shifty:

Ναι, όσο απίστευτο κι αν ακούγεται, δεν τις τρώω!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By DAP
Νίκος Παππάς έγραψε:Δηλαδή στο μέλλον θα τις τρώω και από τον γιό;

Συγνωμην μια ερωτηση...Η οικογενεια ειναι τριμελης; :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Kon5 έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Ένα είναι :lol:
Φοβερό συναίσθημα. Αλλάζει η ζωή σου, νιώθεις αλλιώς να πω πιο ολοκληρωμένος δεν ξέρω αλλά πάντως ''λειτουργώ'' διαφορετικά. Σκέφτομαι πρώτα αυτόν και μετά όλα τα άλλα.
Μετά από πόσο διάστημα μπορούμε να πάμε για 2ο? :s_sarcastic :s_sarcastic :s_sarcastic :s_drinks
Χαζομπαμπάς στο 100%

Να σας ζησει. Γερο κ δυνατο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
DAP έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Δηλαδή στο μέλλον θα τις τρώω και από τον γιό;

Συγνωμην μια ερωτηση...Η οικογενεια ειναι τριμελης; :whistlink:

Ναι, ευτυχώς!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Kon5
pierce21 έγραψε:Με τα Μοντεκρίστο σύντομα (σε 2 δεκαετίες) ο μικρός :rtfm:

:lol:

elvet έγραψε:Εάν το αβαταρ σε χαρακτήριζε, από 'δω και πέρα θα πρέπει να ΄λαεις κάτι σε speedy gonzalez :)

:lol: είναι πολύ ήσυχος και υπναράς. Δεν μας κουράζει καθόλου μέχρις στιγμής.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Kon5 έγραψε:
elvet έγραψε:Εάν το αβαταρ σε χαρακτήριζε, από 'δω και πέρα θα πρέπει να ΄λαεις κάτι σε speedy gonzalez :)

:lol: είναι πολύ ήσυχος και υπναράς. Δεν μας κουράζει καθόλου μέχρις στιγμής.

Μην αγχώνεσαι... μικρός είναι ακόμα... θα μάθει... :twisted: :lol: :lol:

Και αν συνεχίζει να είναι ανεπίδεκτος, φέρ'τον σε κανα χρόνο να του κάνουν φροντιστήριο τα δικά μου. Δωρεάν! :twisted: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#400725 θα χαλάσει... θα χαλάσει...

:lol: :lol: