- 19 Νοέμ 2014, 11:10
Χαμός στο θέμα .
Να πω και εγώ την προσωπική μου άποψη .
Προφανώς τα ομόφυλα ζευγάρια μπορούν να έχουν τα δικαιώματα που έχουν οι άλλοι πολίτες ως προς γάμους , κληρονομιές κλπ .
Το θέμα όμως των παιδιών είναι πολύ δύσκολο , γιατί δεν μπορούμε να έχουμε την άποψη και τα θέλω του παιδιού που θα υιοθετηθεί .
Ετσι θεωρώ λογικότερο , χωρίς βέβαια να είναι η καλύτερη λύση , τα ομόφυλα ζευγάρια να μπορούν αρχικά να γίνονται ανάδοχοι σε παιδιά ηλικίας άνω των 3-4 ετών και να τα υιοθετούν σε μιά ηλικία 12-15 ετών , μετά από παρακολούθηση από ψυχολόγους , που θα είναι βέβαιοι ότι η υιοθεσία αυτή δεν θα επηρεάσει τον σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών , δεν θα δημιουργήσει προβλήματα στο σχολείο και τα αισθήματα απόρριψης που φέρνουν αυτά τα προβλήματα και βέβαια εφ΄ όσον έχει το ομόφυλο ζευγάρι και τα άλλα εχέγγυα γιά μιά καλύτερη ζωή του παιδιού .
Αρκετά προβλήματα έχει το παιδί από μόνο του , δεν του χρειάζονται και άλλα .
Εδώ βέβαια έχουμε μιά "αδικία" γιά τα ομόφυλα ζευγάρια ανδρών , την στιγμή που ένα ομόφυλο ζευγάρι γυναικών μπορεί να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική. Αυτό όμως είναι φυσική επιλογή , η παρουσία της μάνας είναι αναγκαία και φαίνεται και λιγότερο περίεργο στον περίγυρο αφού μπορεί να είναι λιγότερο "φωναχτή" η κατάσταση .
Παραδοχές βέβαια κάνουμε και μάλιστα χονδροειδείς .