xenos έγραψε:deep purple έγραψε:Να αγιάσει το στόμα σου. Απορώ πως δεν σου την έπεσαν ακόμη λέγοντας πως "τα καινούργια αυτοκίνητα είναι πιο ασφαλή,
+
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
xenos έγραψε:deep purple έγραψε:Να αγιάσει το στόμα σου. Απορώ πως δεν σου την έπεσαν ακόμη λέγοντας πως "τα καινούργια αυτοκίνητα είναι πιο ασφαλή,
+
popolaros έγραψε:ειναι τοσο χαλια τα πραγματα για τον 2.000 - 170 Ps κινητηρα της 3αρας;
απο πλευρας αξιοπιστιας φυσικα.
αυτα τα περι πολλαπλαστιαστων / μπεκ και τετοια, δεν λυθηκαν; ποτε; δεν υπαρχει αλλο ''καλο'' Part number απο καποιον αλλον κατασκευαστη ισως;
).
Anonymous Founder έγραψε:To πρόβλημα δεν το είχαν οι 3άρες, το είχαν τα μοτέρ. ΟΛΑ, μα ΟΛΑ τα μοτέρ άμεσου ψεκασμού της BMW\
xenos έγραψε:Δεν τα είχαν μόνο οι 3άρες τα θέματα αυτά. Και συνάδελφος με 116ι (την προηγούμενη, αντίστοιχη δλδ), έχει αλλάξει πολ/στές και πριν λίγο καιρό (με 50κ χλμ) το 1ο μπεκ (400ε παρακαλώ!).
21 quadra έγραψε:Για να ηρεμήσετε δείτε και ακούστε εδώ μια κούκλα
https://www.youtube.com/watch?v=3xFbe9Y ... ubs_digest
, αλλά είχα ακούσει κάπου πως ο ν12 βγάζει πολλά προβλήματα και πολύ ακριβά προβλήματα. Βέβαια, εδώ όντως κολλάει η φράση με τα μεταξωτά βρακιά...

markvag έγραψε: είχα ακούσει κάπου πως ο ν12 βγάζει πολλά προβλήματα και πολύ ακριβά προβλήματα. Βέβαια, εδώ όντως κολλάει η φράση με τα μεταξωτά βρακιά...
rocsta έγραψε:markvag έγραψε: είχα ακούσει κάπου πως ο ν12 βγάζει πολλά προβλήματα και πολύ ακριβά προβλήματα. Βέβαια, εδώ όντως κολλάει η φράση με τα μεταξωτά βρακιά...
Ήταν και η πρώτη προσπάθεια της bmw σε αυτή τη διάταξη.
Anonymous Founder έγραψε:Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη, ή αλλιώς... πίσω κίνηση ρε μνιααααα!![]()
![]()
Επειδή το κορίτσι παραπονιέται για την έλλειψη Bluetooth, αγόρασα χθες από Μούρικα BMW Professional Radio CD, με USB, Bluetooth, Aux-in και όλα τα καλώδια στην τιμή. Επιπλέον, είναι και καινούριο!
![]()
http://www.ebay.co.uk/itm/172552847279
Η τοποθέτηση έχει σχετική βαβούρα, δεν ξέρω αν θα την κάνω μόνος μου ή θα πάω σε κάποιον εγκαταστάτη, επιπλέον πρέπει να βγουν και τα πάνελ στις πόρτες για να αλλαχτεί η καλωδίωση για τα tweeter του Alpine kit, το καλό είναι πως θα πουλήσω το παλιό, που λόγω USB-iPod connectivity, θα πιάσει κάτι (είναι ελάχιστα τα BMW με Business πηγή που έχουν το συγκεκριμένο κιτ, το είχα πληρώσει 350€ στην BMW και είναι ΟΕΜ ανταλλακτικό!).
Ηέχει πάθει πλάκα πόσοι την ρωτάνε για το αμάξι, τον λίγο καιρό που το οδηγεί!
![]()
"Εμ, μωρό μου, φίνο γκομενάκι με τέτοιο αμάξι, τσιμπάει ο άλλος, τι να κάνει;"
![]()
Μόλις το έχω στα χέρια μου, θα ενημερώσω. Ελπίζω να μην μου σκάσει κάνα τελωνείο εντωμεταξύ...

Οκ, με αυτοκίνητο ασφαλείας που πάει πολύ πιο αργά[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]