Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By skous
#399209 Σιγά τους ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΕΣ μίντελτον, Ρότζερς και Μούλα. Οκ ονόματα (ο Μίντλετον δεν ήταν, από τον ΠΑΟ τον θυμούνται όλοι).
Αλλά για να συγκρίνουμε ΣΩΣΤΑ τα ρόστερ (Επειδή αναφέρθηκάν κάτι Αγραβάνιδες, να θυμήσω ότι το συνολικό ρόστερ ήταν το εξής:

Kalaitzis
Sioutis
Bodiroga
Kutluay
Vidalis
Mulaomerović
Sánchez
Svoronos
Alvertis
Balogiannis
Theos
Buford
Rogers
Albano
Papadopoulos
Middleton

Οπότε τι να λέμε τώρα....
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#399225 Τι ζητάτε μωρέ μλκες; Για τη Μπολόνια; Το πιο κοχονάτο ευρωπαϊκό του βάζελου ήταν. Μακράν.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
skous έγραψε:Theos

Οπότε τι να λέμε τώρα....

Αυτό ακριβώς. Μέχρι κι ο Θεός κατέβηκε για να το πάρετε :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#399469 Ζει πλέον στο δικό του παραλληλο σύμπαν. Την ΒΙΑΝΕΞ αυτός την τρέχει;
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#399475 Όχι η ξαδέρφη του νομίζω.
Πάω στοίχημα ότι και στο ζεπελινάκι του ΟΑΚΑ αντί για Cosmote θα διαβάζει το παρακάτω

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By gianik
pro έγραψε:Αντιστοιχη εξαδα δεν ξερω αν εχει καποια ομαδα στην ευρωπη γενικως. Αλλες εποχες, αλλα μεγεθη. Πλεον ξεμενει στην ευρωπη κανενας Μπογκντανοβιτς και απορουμε.

Για το Λαζο συμφωνω, απλα τον εβαλα μεσα γιατι εκανε μαγαλα παιχνιδια εκει. Θεωρητικα και ο Μουλα ηταν ονομα, ασχετα αν δεν επαιξε.

Εεεεεεεεεεεεε κοιτάμε κ τα π.μ που κ που....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#399591 Πάντως οι πληροφορίες μου λένε ότι στη Βιανέξ είναι σκύλος του πολέμου ο Τράκης. Πρώτος πάει, τελευταίος φεύγει και γενικά είναι παρόν σε καθημερινή βάση. Δεν είναι τουρίστας.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#399601 Το θέμα δεν είναι αν τηρεί το ωράριο. Πολύ φοβάμαι ότι στα μυτηνγζ έχουμε τέτοια :

Άβαταρ μέλους
By diplomat
g8777 έγραψε:Το θέμα δεν είναι αν τηρεί το ωράριο. Πολύ φοβάμαι ότι στα μυτηνγζ έχουμε τέτοια]

Με κέρμα δουλεύεις ρε πούστη μου; :lol:
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Deleted User 1 έγραψε:Πάντως οι πληροφορίες μου λένε ότι στη Βιανέξ είναι σκύλος του πολέμου ο Τράκης. Πρώτος πάει, τελευταίος φεύγει και γενικά είναι παρόν σε καθημερινή βάση. Δεν είναι τουρίστας.

Οι δικές μου λένε ότι είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος αλλά σε ότι κάνει πρέπει να πάρει συγκατάθεση κι από άλλους.