Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#399377 +1 για την θερμοκρασία του memory foam.

Ο θείος μου εμπορευόταν Tempur στα καταστήματα επίπλων που είχε και στο σπίτι είχε όλη την συλλογή Tempur, με απέτρεψε να πάρω για το κλίμα εδώ.
Το διάτρητο latex μαξιλαράκι πάλι της Dunlopilo πάλι ήταν καλό από άποψη θερμότητας αλλά δυστυχώς δεν με βόλεψε στο ύψος και με έπιανε πάλι ο αυχένας.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimik έγραψε:Το διάτρητο latex μαξιλαράκι πάλι της Dunlopilo πάλι ήταν καλό από άποψη θερμότητας αλλά δυστυχώς δεν με βόλεψε στο ύψος και με έπιανε πάλι ο αυχένας.

Παρόμοιο πρόβλημα είχα κι εγώ, αλλά ευτυχώς λύθηκε εύκολα. Το είχα αναφέρει και πριν μερικούς μήνες.

Τον Ιανουάριο είχα αγοράσει ένα μαξιλάρι Dunlopillo το οποίο αν και πολύ καλύτερο απ΄αυτά που είχαμε έως τότε, μετά από λίγο καιρό αποδείχθηκε πολύ σκληρό και για εμένα και για την σύζυγο. Κρατούσε το κεφάλι ψηλότερα απ΄ότι θέλαμε και ξυπνούσαμε πιασμένοι.

Εικόνα

Το αλλάξαμε και πήραμε και δεύτερο, αλλά αυτή την φορά μέτριας σκληρότητας.

Εικόνα

Τεράστια διαφορά. Δεν μπορείς να φανταστείς τι άνετο ύπνο κάνουμε. Η δε σύζυγος που χρόνια έχει προβλήματα με τον αυχένα και έτρεχε σε ορθοπεδικούς και φυσικοθεραπευτές σταμάτησε να πονάει στον αυχένα και στον ώμο ή να ξυπνάει πιασμένη.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#399403 Και εγώ την ίδια μεγάλη θετική διαφορά είδα εδώ και χρόνια με ένα πιο ταπεινό ανατομικό απο το ΙΚΕΑ
Άβαταρ μέλους
By dimik
KiloMeater έγραψε:Και εγώ την ίδια μεγάλη θετική διαφορά είδα εδώ και χρόνια με ένα πιο ταπεινό ανατομικό απο το ΙΚΕΑ

Στο τέλος κι εμείς 2 τέτοια πήραμε γιατι άλλο ένα 200ρι για χαμηλότερα Dunlopillo δεν έδινα

Όντως κάνουν διαφορά πάντως.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#399471 Εμενα αυτο μετα απο δυο χρονια χρησης εχει "κατσει" και το καλοκαιρι γινομαι μουσκεμα! Πρεπει να βρω κατι αλλο για το καλοκαιρι...

< >
Άβαταρ μέλους
By GTS
#399481 Kανενα καλης ποιοτητας στρωμα απο ΙΚΕΑ εχετε να προτεινετε?

Και αν εχει καποιος εχει αγορασει προσφατα κρεβατι απο ΙΚΕΑ εχουν καποια καλης ποιοτητας σε λογικες τιμες?
Άβαταρ μέλους
By JBT
#399487 Για ποιον λόγο να πάρεις από αϊκία το κρεβάτι; :help:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#399509 Μια χαρά είναι τα ΙΚΕΑ, αν δεν έχεις χρήματα. Από εκεί είχα αγοράσει κι εγώ όταν κατέφθασα... άνεργο παλικάρι (μην γελάς otso :rtfm: ) , πριν 10+ χρόνια στην Αθήνα. 280€ κρεβατόστρωμα και το κράτησα μέχρι τώρα, ενώ πλέον έχει πάει στο χωριό και το χρησιμοποιούν οι γονείς μου.
Από κάτι άλλα κρεβάτια που κοστίζουν 3πλάσια και 4πλάσια, πολύ πιο τίμια τα ΙΚΕΑ. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By dimik
#399512 Επιπλέον στα στρώματα έχουν 10ετή εγγύηση και έχω ακούσει αρκετές ιστορίες αντικαταστάσεων χωρίς πολλά πολλά.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#399513 Προκειται για ενοικιαζομενο διαμερισμα το οποιο δεν χρειαζεται να επιπλωθει με ακριβα επιπλα καθοτι δεν ειναι προτεραιοτητα και σε καθε μετακομιση τα επιπλα εχουν φθορα. Πως αντεξες με στρωμα απο το ΙΚΕΑ? Πριν 10 χρονια ηταν αθλια. Τωρα εχω ακουσει οτι εχουν βελτιωθει γιαυτο ρωτησα μηπως αγορασε καποιος και εχει εμπηρειες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#399522 Ε, προφανώς το άντεξα και προφανώς επίσης μόλις μπόρεσα πήρα καλύτερο. :lol:

ΥΓ: Περιμένω ποστ κόλαφο από otso, να με πει εκτός από μπουρζουά και τσιγκούνη! :rtfm: :whistlink: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#399527 Το κλασσικό φτηνό μεταλλικό κρεβάτι που έχει το ΙΚΕΑ μας έχει βγει άψογο όλα αυτά τα χρόνια.

Από την άλλη το στρώμα βγήκε δυστυχώς η χειρότερη αγορά που έχουμε κάνει από το ΙΚΕΑ. Μετά από πολλές εξετάσεις και δοκιμές, διαπίστωσα πως η αλλεργική ρινίτιδα που είχα αναπτύξει οφειλόταν στο στρώμα του ΙΚΕΑ. Μιλάμε για καταστάσεις όπου ξυπνούσα σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ότι κοιμόμουν και που ήμουν όλη την ημέρα κομμάτια στην δουλειά. Μέχρι να καταφέρω να βρω τον φταίχτη μαρτύρησα! :help: