Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#399255 Είπα να το γράψω στο Οδήγησα, αλλά νταξ, μην τρολάρω μόνος μου το φόρουμ... Αλλά θα κρατήσω τον τρόπο γραφής... ( :ninja: ).

TEMPUR Sensation 21
Εικόνα
TEMPUR FLEX 4000- 4 MOTOR
Εικόνα
:ninja:

Παραγγέλθηκε κρεβάτι στην Elite Strom (αντιπροσωπεία της Tempur στην Ελλάδα) στην κλασική διάσταση 160x200 cm, με τους μηχανισμούς της Tempur και 2xμονά στρώματα Sensation 21 σε διαστάσεις 80x200 cm, ώστε να μπορεί να υπάρχει ανάκλιση ανεξάρτητα.

Το κουστούμι βγήκε πολύ αλμυρό (όχι πιο αλμυρό από ένα επώνυμο ρολόι βέβαια... :lol: ), αλλά μετά από χρήση κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα, έχω να πω πως είναι μάλλον τα καλύτερα χρήματα που έχω δώσει ποτέ και πως η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μου είναι τρομακτική.
Η επένδυση έγινε γιατί η επόμενη κρίση στον αυχένα θα συμβεί και κάθε βοήθεια σε αυτή την περίοδο είναι σημαντική. Το ότι μπορείς να σηκώσεις την πλάτη ή τα πόδια σου ανεξάρτητα, είναι εξαιρετικά σημαντικό.
Ο ύπνος δεν έχει επαφή σε σχέση με το προηγούμενο στρώμα (η ακριβή σειρά της Media Strom), κι όταν λέω επαφή, δεν νομίζω πως ο γραπτός λόγος μπορεί να περιγράψει την τρομακτική διαφορά.... :s_omg :s_yes

Την ίδια άποψη έχει και η :inlove: μου πάντως! Θα έλεγα όποιος σκέφτεται για στρώμα ή κρεβάτι, να φροντίσει να το δοκιμάσει, τουλάχιστον το στρώμα. Οι μηχανισμοί είναι απλώς για το κάτι παραπάνω.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#399267 Mε γειές και ... καλοδούλευτο! :innocent:
Οταν έχεις και λόγους υγείας , η όποια αλμυρή τιμή δικαιολογείται να πληρωθεί για ένα ακόμα λόγο, πέραν της δεδομένης ποιότητας του "πακέτου" .

@ HF : Εχει συζητηθεί το "πακέτο" μαξιλάρι-κρεβάτι Tempur, Cocomat κλπ premioum υλικά του είδους, στο "Σπίτι και διακόσμηση". Καλό θα ήταν να μεταφερθεί εκεί η σχετική εμπειρία! :)
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
Anonymous Founder έγραψε:Α, ξέχασα ν' αναφέρω πως έχουμε και Tempur μαξιλάρια και το σετ είναι :metalo: !

Είναι γνωστό εδώ και κάμποσους μήνες, σε όσους παρακολουθούν με το απαιτούμενο ενδιαφέρον! :iconcool:

Ωρέ δε ξεφεύγει τίποτε λέμεεεεεεε! :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#399280 Πήγα και είδα και τις άλλες μάρκες της αγοράς και ευπειθώς αναφέρω:
-Cocomat, πολύ φρου-φρου κι άρωμα κι από κρέας μόνον ξύγκι. Μας τα έκανε μπαλόνια με τα "φυσικά υλικά" η πωλήτρια. Το έλεγε και το ξανάλεγε, στην αρχή δεν είπα κουβέντα, αλλά μόλις πήγαμε να διαλέξουμε ύφασμα για το κρεβάτι, της το είχα φυλαγμένο.
-Ε, αυτό εδώ το ύφασμα είναι Viscose;
-Ναι, ναι, όλα μας τα υλικά είναι φυσικά!
-Εχμ, η Viscose είναι συνθετικό ύφασμα όμως.
-Μα όχι, φυσική είναι.
-Μα όχι, βγαίνει μεν από δέντρα, αλλά μέχρι να γίνει ύφασμα, υπάρχει πολύ χημεία.
:inlove: :twisted:

Το κόστος για το πιο απλό Cocomat (στρώμα και κρεβάτι) άγγιξε τα 3600€, ενώ αν το παράκανες, έφτανες και στα 10Κ! :lipsealed:
Αδικαιολόγητο ξαναλέω για εμένα.
Δεν είδαμε Duxiana, λόγω κόστους, είδαμε Media αλλά απορρίφθηκαν όλα.
Για εμένα, τα Tempur είναι ό,τι καλύτερο. Και μιλώ και για στρώμα και για μαξιλάρι. Τα "φυσικά" της Cocomat ας τα πουλήσουν αλλού.
:s_dance :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#399288 Με γειά ., :s_thumbsup

Κι εγώ την ίδια γνώμη αποκόμισα όταν δοκίμασα τα cocomat. Dunlopillo δοκιμάσατε;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Pitt έγραψε:Με γειά ., :s_thumbsup

Κι εγώ την ίδια γνώμη αποκόμισα όταν δοκίμασα τα cocomat. Dunlopillo δοκιμάσατε;

Όχι, νομίζω είναι παρόμοιας λογικής/τεχνολογίας με τα Tempur, αλλά για κάποιο λόγο εμπιστεύομαι περισσότερο την Tempur.
Οικονομία θα μπορούσε να γίνει αν επιλέγαμε διαφορετικούς μηχανισμούς ανάκλισης που έδινε η Elite (τους φτιάχνει μια γερμανική εταιρεία :svivhaha: ). Τους απέρριψα με συνοπτικές διαδικασίες, παρόλο που έδινε και ένα χρόνο παραπάνω εγγύηση. Το μοτέρ ήταν πολύ χειρότερο, καθόλου ομαλό. Επίσης είχε τις κλασικές τάβλες από ξύλο και όχι το σύστημα της Tempur.
Τέσπα, ήταν... έρωτας τρελός το συγκεκριμένο κρεβάτι-στρώμα και δεν μετανιώνω ούτε ένα ευρώ από αυτά που έδωσα. Πραγματικά, ξυπνάω άλλος άνθρωπος!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Anonymous Founder έγραψε:
Pitt έγραψε:Με γειά ., :s_thumbsup

Όχι, νομίζω είναι παρόμοιας λογικής/τεχνολογίας με τα Tempur, αλλά για κάποιο λόγο εμπιστεύομαι περισσότερο την Tempur.

Είναι πράγματι της ίδιας λογικής αλλά διαφέρουν ώς προς την προέλευση του υλικού. Το μεν ένα παράγεται από φυσική πρώτη ύλη (το ελαστικό γαλάκτωμα των καουτσουκόδενδρων), το δε άλλο είναι τεχνητά κατασκευασμένο (memory foam) και λέγεται ότι εκλύει τοξικά αέρια.

Δεν είχα ιδέα γι΄αυτά έως πρίν μερικούς μήνες που έψαχνα κι εγώ για στρώμα. :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#399320 Συγνώμη, το "φυσική πρώτη ύλη" δεν το τρώω. :lol:
Αυτά, τα αφήνω στην Coco-mat. :)
Το "φυσική πρώτη ύλη" είναι αλήθεια. Αυτό που δεν σου λέει κανένας είναι τι κατεργασία έχει υποστεί κατόπιν. Γιατί προφανώς, δεν το στραγγίζουν από το δέντρο και το κάνουν στρώμα...
Φυσική προέλευση λοιπόν μπορεί να υπάρχει, αλλά αυτό απέχει παρασάγγας από το φυσικό όπως το φαντάζονται κάποιοι. Φυσικό είναι και το πούπουλο, αλλά πιο πιθανό είναι να πάθεις αλεργίες από πούπουλα, παρά από αφρό...
:s_biggrin
Τέσπα, αλήθεια ή ψέμματα δεν έχει σημασία πια. Αλλά και πάλι, θα προτιμούσα την Tempur, ειλικρινά. :oops:
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:Είπα να το γράψω στο Οδήγησα, αλλά νταξ, μην τρολάρω μόνος μου το φόρουμ... Αλλά θα κρατήσω τον τρόπο γραφής... ( :ninja: ).

TEMPUR Sensation 21
Εικόνα
TEMPUR FLEX 4000- 4 MOTOR
Εικόνα
:ninja:

Παραγγέλθηκε κρεβάτι στην Elite Strom (αντιπροσωπεία της Tempur στην Ελλάδα) στην κλασική διάσταση 160x200 cm, με τους μηχανισμούς της Tempur και 2xμονά στρώματα Sensation 21 σε διαστάσεις 80x200 cm, ώστε να μπορεί να υπάρχει ανάκλιση ανεξάρτητα.

Το κουστούμι βγήκε πολύ αλμυρό (όχι πιο αλμυρό από ένα επώνυμο ρολόι βέβαια... :lol: ), αλλά μετά από χρήση κάτι λιγότερο από μια εβδομάδα, έχω να πω πως είναι μάλλον τα καλύτερα χρήματα που έχω δώσει ποτέ και πως η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής μου είναι τρομακτική.
Η επένδυση έγινε γιατί η επόμενη κρίση στον αυχένα θα συμβεί και κάθε βοήθεια σε αυτή την περίοδο είναι σημαντική. Το ότι μπορείς να σηκώσεις την πλάτη ή τα πόδια σου ανεξάρτητα, είναι εξαιρετικά σημαντικό.
Ο ύπνος δεν έχει επαφή σε σχέση με το προηγούμενο στρώμα (η ακριβή σειρά της Media Strom), κι όταν λέω επαφή, δεν νομίζω πως ο γραπτός λόγος μπορεί να περιγράψει την τρομακτική διαφορά.... :s_omg :s_yes

Την ίδια άποψη έχει και η :inlove: μου πάντως! Θα έλεγα όποιος σκέφτεται για στρώμα ή κρεβάτι, να φροντίσει να το δοκιμάσει, τουλάχιστον το στρώμα. Οι μηχανισμοί είναι απλώς για το κάτι παραπάνω.

ενδιαφερων μπορεις να το απολαυσεις και σαν κατακοιτος
οσο μετατρεπεσαι σε αστο ,τοσο θα μας τα πριζεις με τον σοσιαλιστικο μετασχηματισμο της κοινωνιας που ευχεσαι αλλα και δουλευεις μεσα απο το κομμα των κατατρεγμενων ωστε να αποκτησουν ολοι οι φτωχοι της χωρας και γιατι οχι ολου του κοσμου κρεβατι και στρωμα tempur
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#399324 :lol: :lol:
Ρε συ otso, κοινωνιολογική ανάλυση για ένα κρεβάτι-στρώμα; :metalo:
Τέσπα, είναι εντελώς πρακτικοί οι λόγοι αγοράς του, απέξω δείχνει ένα απλούστατο κρεβάτι, άρα δεν υπάρχει κανένας μετασχηματισμός. Απλώς πόνος στον αυχένα.
:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#399342 Ο μονος λογος που δεν θα αγόραζα τεμπουρ ή ολα τα σχετικά με memory foam ειναι οτι το καλοκαιρι ιδρωνεις πολυ απο την ζέστη επειδη δεν αναπνέει αυτο το υλικό. Ο HF θα μας κανει μια διαπίστωση σε λιγο καιρό που θα χτυπάμε 30αρια το βραδυ, αν ισχυει ή οχι...
Α ξεχασα και το θεμα κόστους, αλλα συμφωνώ οτι ο σωστος υπνος ειναι η καλύτερη επένδυση για την ποιότητα υπνου και κατ'επεκταση της ζωής σου!!

< >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#399351 Memory foam και latex ειναι αρκετά διαφορετικα. Το latex δεν ζεσταινει τοσο πολυ και ειναι πιο bouncy απο τον αφρο που αγκαλιαζει το σωμα.

< >