Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#39860 Xαζή ερώτηση :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
giannik1977 έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:Φαντάσου λέει το παιδι του τσίχλα και του εκδικητή να παντρευτούν μαύρο/η :omg:
Και πάει καλά, παντρεύτηκαν, θα τους αφήσουν να κάνουν παιδιά? Φαντάζεστε τί θα τραβήξει το παιδί στο σχολείο με τέτοιο χρώμα :lipsealed:

@drifter
Το διλημμα της ημερας..
Αν ερχοταν ενα gay ζευγάρι φιλες σου και σου ζητούσαν να γίνεις ας το πουμε παρένθετος μπαμπάς, δηλαδή να δώσεις το σπέρμα σου ώστε να αποκτήσουν αυτες παιδί .
τι θα έκανες;

Aπο οσο ξερω αυτο απαγορευεται, η διαδικασια ειναι να ειναι απο τραπεζα σπερματος και αγνωστος στους υποψηφιους γονεις.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Zorz έγραψε:Όλο αυτό το αβάσιμο κόμπλεξ πιστεύω ότι προέρχεται από την εικόνα που έχετε πολλοί ακόμα για τους gay, ότι είναι στο σύνολο τους ανισσόροπες λούγκρες που πηδάνε από παλούκι σε παλούκι και δεν συμμαζεύεται...

Κανονικοί άνθρωποι είναι, και έρχονται σε όλων των ειδών τις διαβαθμίσεις, από τους σοβαρούς μέχρι τις ξεφωνημένες. Ακριβώς όπως λχ. οι αριστερόχειρες ή οι κοκκινομάλληδες. Ούτε αρρώστια είναι, ούτε έγκλημα.

Στο φινάλε άμα γεμίσουμε μόνο ομόφυλους, το ανθρώπινο είδος θα διαιωνίζεται πως; Με τη βοήθεια της επιστήμης μόνο;

LOLWUT? Ποιός είπε ότι θα γεμίσουμε ομοφυλόφιλους; :dizzy: :vava:

Κανείς δεν πρότεινε να στειρώσουμε τους straight. Ούτε κολλάς πουστίτιδα, ούτε τα παιδιά των ομοφυλόφυλων έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν ομοφυλόφιλοι (ή ψυχασθενείς, εγκληματίες κλπ) από τα παιδιά ετεροφυλόφυλων γονέων.

kyr80 έγραψε:Η δεύτερη περίπτωση είναι παρά φύση

Ή άποψη σου για το τι εστί "παρά φύση" απέχει πολύ από το τι πραγματικά ισχύει στη φύση, οπότε άφησε αυτό το επιχείρημα κατά μέρους.
Βλ.: http://en.wikipedia.org/wiki/Homosexual ... in_animals

Χαρακτηριστικό απόσπασμα:
An estimated one-quarter of all black swans pairings are of homosexual males. They steal nests, or form temporary threesomes with females to obtain eggs, driving away the female after she lays the eggs.[41][42] More of their cygnets survive to adulthood than those of different-sex pairs, possibly due to their superior ability to defend large portions of land. The same reasoning has been applied to male flamingo pairs raising chicks. :lipsealed:

Διάβασε και το υπόλοιπο, μιλάμε για άντρο της ακολασίας! Ομαδικά όργια, κτηνοβασία με διαφορετικά είδη, νεκροφιλία, πάνω από 50% αμφι/όμοφυλοφιλική συμπεριφορά στις καμηλοπαρδάλεις, πρωκτικό, κάτι είδη δελφινιών που το κάνουν ακόμα και από τη μύτη :lipsealed: :lol:

trident1971 έγραψε:Λαππας, παιζει και αναποδα ο δισκος, απο που εξαγεις οι τα ομοφυλα ζευγαρια θα ειναι και ισορροπημενα και ετοιμα να δωσουν αγαπη?
Ακομα περισσοτερο επειδη εχουν φαει και πολυ σφαλιαρα στα μικρατα τους, (δικαιως ή αδικως, πριν 20 χρονια οπως ξερεις τα πραγματα ηταν χειροτερα) σιγουρα κουβαλανε και τραυματα. Ποιος εγγυαται οτι ειναι ολα ενταξει?

Ναι ρε μάστορα, γι αυτό λέμε ότι και τα όμο ζευγάρια πρέπει να περνάνε από την ίδια ακριβώς διαδικασία ελέγχου με τα ετέρο ζευγάρια πριν υιοθετήσουν. Μερικοί έχετε στο μυαλό σας ότι θα δίνουν έτσι από ένα βρέφος σε κάθε drag queen που περνάει απ'έξω. :dizzy: Μήπως έχετε φάει πολύ σφαλιάρα στα μικράτα σας, δεν εξηγείται αλλιώς...

Παρεμπιπτόντως, για το δε "επιχείρημα" σκεφτείτε τα παιδιά τους που θα είναι δακτυλοδεικτούμενα, είναι ακριβώς ο ίδιος τύπος λογικής με το να προτείνετε έκτρωση σε μια έγκυο που στο έμβρυο έχει ανιχνευτεί κάποια αναπηρία (λχ. σύνδρομο Down) για να μην υποφέρει το παιδί αν ζήσει από το κοινωνικό ρατσισμό. :dizzy: Όπως έγραψε ο ΙΚΕ, να πάει στο διάολο το κάθε στενόμυαλο τσόκαρο που για να μην προκληθεί/αντιμετωπιστεί η σκατοψυχία του, θα πρέπει να απαγορεύσουμε στους άλλους να κάνουν οικογένεια. Για όνομα, δηλαδή.... :help:

Γενικά συμφωνώ όμως έχω μερικές παρατηρήσεις για κάποια σημεία....

Η εικόνα της ξεφωνημένης λούγκρας που έχουν πολλοί έχει δημιουργηθεί απο τους ίδιους τους ομοφυλόφυλους, ok να παρελάσουν-γιορτάσουν την διαφορετικότητα τους για να την κάνουν γνωστή στην κοινωνία αλλά ο τρόπος που το κάνουν νομίζω είναι τελείως λάθος και δημιουργεί λάθος εντυπώσεις, θα μπορούσαν να κάνουν μια πιο κόσμια γιορτή και να συζητούν-ενημερώνουν τον κόσμο για το ποιοι ακριβώς είναι και να έρχονται πιο κοντά στην κοινωνία αντί να επιδεικνύουν την σεξουαλικότητα τους με αυτόν τον ίσως χυδαίο για πολλούς τρόπο και να δημιουργούν στερεότυπα.

Το αν θα γεμίσουμε ομοφυλόφιλους θα μπορούσε ίσως να γίνει θέμα σε 50 χρόνια απο σήμερα εαν και εφόσον έχουν ενσωματωθεί τόσο στην κοινωνία ώστε να θεωρούνται πρότυπο. Προσωπικά δεν θα ήθελα π.χ ο γιος μου να κάνει σχέση με άντρα παρ όλο που ορμονικά/ψυχολογικά δεν είναι ομοφυλόφιλος γιατί "δεν τρέχει τίποτα είναι νορμάλ και αποδεκτό", το να γεννιέσαι ομοφυλόφιλος είναι φυσιολογικό το να γίνεσαι επειδή είναι π.χ μόδα δεν ξέρω αλλά με χαλάει.

Η σύγκριση με τα ζώα θεωρώ πως είναι ατυχής, υποτίθεται ότι έχουμε μια εξέλιξη πίσω μας. Αν ξεκινήσουμε να θεωρούμε τις ζωώδεις συμπεριφορές φυσιολογικές για τον άνθρωπο θα περάσουμε σε άλλα επίπεδα.

Στο τελευταίο θα πω απλά ότι ο κόσμος είναι σκληρός και γεμάτος με σκατόψυχους, το να μεγαλώσει ένα παιδάκι δακτυλοδεικτούμενο είναι ένα θέμα το οποίο δεν ξέρω κατα πόσο έχει μελετηθεί αλλά φαντάζομαι μπορεί να δημιουργήσει διαφόρων ειδών συμπλέγματα και ψυχολογικές διαταραχές. Συμφωνώ με την άποψη ότι ένα παιδί δεν είναι τρόπαιο, ούτε συμπλήρωμα της οικογένειας και της αγάπης μεταξύ του ζευγαριού αλλά μια συνειδητή απόφαση για διαιώνιση του είδους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γι αυτό τα παιδιά ομοφυλόφιλων ζευγαριών θα πρέπει ίσως να έχουν ακόμα περισσότερο προσεκτικούς και εκπαιδευμένους γονείς.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Corto Maltese έγραψε:Xαζή ερώτηση :iconcool:

Εχεις κι εσύ κάτι απαιτήσεις :lol:

γιάννικ παιδί μου, πες μου τί σε προβληματίζει και θέτεις τέτοια καίρια ερωτήματα
Άβαταρ μέλους
By 2014
DAP έγραψε:Ρε Ηλια αυτο που εμενα με απασχολει δεν ειναι η σχεση και η συμπεριφορα των τριων μεσα στην ομοφυλη οικογενεια οσο η κοινωνικη ζωη του μικρου ,του παιδιου,του εφηβου εξω απο αυτην.
Εκει θα εχει να αντιμετωπισει τα ασα μυρια απο την μισσαλοδοξια και το ρατσισμο που ενω ειναι εναντιον των γονεων στρεφεται κατα του παιδιου.Αυτο πως μπορουμε να το εξαλειψουμε....

Με την παιδεία. Αλλιώς δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά από το σήμερα, είσαι ίσως μακριά από την ανατροφή παιδιών, αλλά όλα όσα περιγράφεις καλά κρατούν (δεν πιστεύεις ότι τα παιδιά πχ γιατρών βλέπουν ομότιμα τα παιδιά πχ γύφτων, έ;)

Τουλαχιστον οι της δικης μου ηλικιας νομιζω οτι σε ολικη μορφη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να αλλαξουμε περπατησια μιας και τα βιωματα μας ειναι αλλιως.Τα'χω πει και πριν.....
Για σας τους νεωτερους ( βλεπεις βαζω και σενα μεσα )δεν ξερω,δεν απαντω..... :hmmm:

Να σου πω, αν σου έφερνε ο κανακάρης σου γυναίκα κ σου έκανε μαύρο εγγονάκι (γιατί η γυναίκα ήταν μαύρη ή είχε μαύρο πατέρα, ας πούμε), θα το αγαπούσες ή θα τους έδιωχνες όλους από το σπίτι;
Μην ακούς τι λένε, μαθαίνουν κ οι γέρικοι σκύλοι καινούργια κόλπα. :)
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#39902 Υπάρχει πάντα το χείριστο σεναριο ο γιος σου εκτος απο ομοφυλόφιλος που θέλει να υιοθετήσει να ειναι και κομμουνιστής :omg:

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By gianik
rx8_drifter έγραψε:

γιάννικ παιδί μου, πες μου τί σε προβληματίζει και θέτεις τέτοια καίρια ερωτήματα

Πανσοφε drifter η αληθεια ειναι δεν περιμενα να απαντουσες..
Άβαταρ μέλους
By papserg
#39906 Δεν κρατήθηκα:

Συνεχίστε...
Άβαταρ μέλους
By 2014
red_monster έγραψε:Υπάρχει πάντα το χείριστο σεναριο ο γιος σου εκτος απο ομοφυλόφιλος που θέλει να υιοθετήσει να ειναι και κομμουνιστής :omg:
:shifty:

Το χείριστο σενάριο είναι να μη θέλει να υιοθετήσει κ να ψάχνει παρένθετη μητέρα κ κάμερες του Ant1. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
giannik1977 έγραψε:
rx8_drifter έγραψε:

Πανσοφε drifter η αληθεια ειναι δεν περιμενα να απαντουσες..

Μάλλον δεν κατάλαβες (wow :lol: ), προφανώς και θα σου απαντήσω, απλά προσπαθώ να καταλάβω ως κοινός θνητός τί περίπλοκη συνεπαγωγή έχει κάνει το μυαλουδάκι σου.

Μοιράσου μαζί μας τις περίπλοκες σκέψεις σου, αγωνιούμε :eat:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#39950 Αντε να σου πω λοιπον . Επειδη βλεπω εισαι πολυ προοδευτικος γι αυτο σε ρωτησα. Εξακολουθεις (μειωνοντας οπως συνηθιζεις τον συνομιλητη σου) να μην απαντας. Αστο λοιπον δεν χρειαζεται.Την πηρα την απαντηση..
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#39960 Δεν πήρες καμία απάντηση, τώρα θα την λάβεις :lol:

Δε θα έδινα το σπερμα μου σε κανέναν που θα γνώριζα προσωπικά, όποιος θέλει να κάνει παιδί μπορεί να αποτανθεί σε τράπεζες σπέρματος. Επίσης θεωρώ την υιοθεσία πολύ πιο σωστή απ την παρένθετη μητέρα για τους ίδιους λόγους ( αν κι εκεί μπορεί να μην έχει απολύτως καμία βιολογική σχέση με το τέκνο).
Άβαταρ μέλους
By gianik
#39966 Συμφωνω μαζι σου (:o ) κ μιας κ εθεσες το θεμα της υιοθεσιας νομιζω στην Ελλαδα παραειναι αυστηρο το νομοθετικο πλαισιο..
Άβαταρ μέλους
By dimik
giannik1977 έγραψε:Συμφωνω μαζι σου (:o ) κ μιας κ εθεσες το θεμα της υιοθεσιας νομιζω στην Ελλαδα παραειναι αυστηρο το νομοθετικο πλαισιο..

Είναι μάλλον πολύ γραφειοκρατικό και αυστηρό σε λάθος βάσεις, αλλά απο την στιγμή που οι κοινωνικές υπηρεσίες υπολειτουργούν μάλλον δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές. Εκτός αν θέλουμε να δίνουμε κι ένα παιδί σε όποιον το ζητήσει.
Άβαταρ μέλους
By DAP
2014 έγραψε:Να σου πω, αν σου έφερνε ο κανακάρης σου γυναίκα κ σου έκανε μαύρο εγγονάκι (γιατί η γυναίκα ήταν μαύρη ή είχε μαύρο πατέρα, ας πούμε), θα το αγαπούσες ή θα τους έδιωχνες όλους από το σπίτι;
Μην ακούς τι λένε, μαθαίνουν κ οι γέρικοι σκύλοι καινούργια κόλπα. :)

Να σου πω με πασα ειλικρινεια πριν μερικα χρονια θα ειχα πραγματι προβλημα,τωρα που με εχει κυριεψει το συνδρομο του παππου ας μου φερει αγγονι και ας ειναι και αρειανο....αλλα που ο τσερατας....
Εχω ενα γνωστο ματσο βαρβατα, που οταν ο γυιος του παντρευτηκε μια Αλβανιδα ηταν μαζι με τη συζυγο στα μαυρα πανια...Πηγε στην Αμερικη ,ταχα για να ελεγχει το εκει γραφειο του και δεν ερχοταν ουτε το καλοκαιρι για διακοπες....Ωσπου η κοπελα τους εκανε την εγγονα και τωρα ποιος τα πιανει τα παπουδια......Και γυρισε και δεν ξαναματαφευγει και η νυφη κορωνα στο κεφαλι του...... :lol: :lol:

Ωωωωωχχχ ξαναειμαι :offtopic: συγνωμην.