Ενημερωτικά μπούσσε, αυτά γίνονται. Σε όλον τον κόσμο. Τώρα εντάξει αν η ομάδα σου έχει μια έφεση να την γλεντάνε σε τελικούς δεν φταίω. Κουόταρες ενοχλητικά (κατ' εσέ) ποστ απο φίλους
βάζελους. Μην πας μακριά. Σου φρεσκάρω λίγο την μνήμη απο συνολυμπιακό(μην πω σύγγαυρος και παρεξηγηθείς δλδ
)kovathe έγραψε:Και εννοείται είμαστε μόνο θρύλος. Και φυσικά θέλω να χάνει παντού ο βαζέλους ακόμα κι αν παιζει με "τούρκους", ρώσους, μογγόλους, κλπ κλπ.
< >
Ο οποίος κατά πάγια τακτική βέβαια εξαφανίζεται μετά απο τσαπού της ομάδας του. Στα άσχημα του βάζελου πρώτος όμως...
Αλλά εμείς να μην κάνουμε καζουρα.ειμεθα μοντς...Δεν πειράζει ας είναι κ έτσι...
Αίσθησι? Το αισθάνεστε κι εσείς σαν το αντώνη το σαμαρά?
Γιατί αμα βάλεις κάτω το εξελάκι ο γαύρος είναι κάτι τις παραπίσω απ τον βάζελο
http://www.sdna.gr/monimes-stiles/paraskinia/article/331816/pagotatzis-glentaei-ton-taki-tsoykala-stin-konstantinoypoli
rx8_drifter έγραψε:Εν τω μεταξύ, το καλύτερη ομάδα της τελευταίας δεκαετίας από πού ακριβώς προκύπτει?
Αίσθησι? Το αισθάνεστε κι εσείς σαν το αντώνη το σαμαρά?
Γιατί αμα βάλεις κάτω το εξελάκι ο γαύρος είναι κάτι τις παραπίσω απ τον βάζελο
Δεκαετία από 2010 και δώθε μετράνε.
Κοινώς πρέπει να μπαίνει και ένα YTD δίπλα στον ισχυρισμό.
gianik έγραψε:Ξέχασε να μας μπεί ο Μπουσος για τον ορισμο της σκούπας που έβαζε κ για τα άλλα τα ωραια..Ξαφνικά τον πηραξαν τα κλαρίνα...
Αλλά εμείς να μην κάνουμε καζουρα.ειμεθα μοντς...Δεν πειράζει ας είναι κ έτσι...
Κάτσε ρε Γιάννη τώρα γιατί θα τρελαθούμε.
Ευχήθηκα εγώ ποτέ ψόφους; ευχήθηκα εγώ ποτέ καρκίνους; ευχήθηκα εγώ ποτέ ήττες; ευχήθηκα εγώ ποτέ καλά γαμήσια;
εγώ μετά από τον αγώνα με τη Φενέρ σας έβαλα μια σκούπα που είναι και ο ορισμός των 3 σερί νικών σε αγώνα ημιτελικών.
Εσύ αντ'αυτού έβαλες κλαρίνα που υποδηλώνει ότι πήραμε τσιμπούκι; πίπα; στον αντίπαλο. Και το εξισώνεις κιόλας.
Κατά τα άλλα σου έχω ξαναπεί ότι ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα για αυτό παρότι με ενοχλούσε.
Και βρήκα να ακούσω και από πάνω ότι μου βγήκε χαρακτήρας;
Τη γνώμη μου περί mod την έχω πει και στο παλιό φόρουμ. Καλώς ή κακώς ο mod που κάνει τον διαιτητή πολλές φορές, δεν επιτρέπεται να κάνει ποστ με πίπες και τσιμπούκια. Πάμε στο πενιαρούμπια να μου κάνεις ό,τι θες. Έχω άδικο;
Και σε ευχαριστώ για τις ευχές (ξέρεις).
Giuseppe Busso έγραψε:gianik έγραψε:Ξέχασε να μας μπεί ο Μπουσος για τον ορισμο της σκούπας που έβαζε κ για τα άλλα τα ωραια..Ξαφνικά τον πηραξαν τα κλαρίνα...
Κάτσε ρε Γιάννη τώρα γιατί θα τρελαθούμε.
Ευχήθηκα εγώ ποτέ ψόφους; ευχήθηκα εγώ ποτέ καρκίνους; ευχήθηκα εγώ ποτέ ήττες; ευχήθηκα εγώ ποτέ καλά γαμήσια;
εγώ μετά από τον αγώνα με τη Φενέρ σας έβαλα μια σκούπα που είναι και ο ορισμός των 3 σερί νικών σε αγώνα ημιτελικών.
Εσύ αντ'αυτού έβαλες κλαρίνα που υποδηλώνει ότι πήραμε τσιμπούκι; πίπα; στον αντίπαλο. Και το εξισώνεις κιόλας.
Κατά τα άλλα σου έχω ξαναπεί ότι ποτέ δεν διαμαρτυρήθηκα για αυτό παρότι με ενοχλούσε.
Και βρήκα να ακούσω και από πάνω ότι μου βγήκε χαρακτήρας;![]()
Τη γνώμη μου περί mod την έχω πει και στο παλιό φόρουμ. Καλώς ή κακώς ο mod που κάνει τον διαιτητή πολλές φορές, δεν επιτρέπεται να κάνει ποστ με πίπες και τσιμπούκια. Πάμε στο πενιαρούμπια να μου κάνεις ό,τι θες. Έχω άδικο;
Και σε ευχαριστώ για τις ευχές (ξέρεις).
Γιάννη (ελπίζω να με αφήνεις να σε λέω με το μικρό σου όνομα) έχουν περάσει 2 μέρες και ακόμα δεν έχεις καταλάβει την μ@λακία σου....
Θα ήταν πιο αντρίκιο και Περαιώτικο να έβγαινες και να έλεγες , μάγκες σόρρυ για το παραλήρημα , ημουν τσαντίλας , ο.κ κάντε καζούρα , δεκτή...
Αντ αυτού άρχισες τα βρισίδια , θυμηθηκες ξαφνικά ότι εγώ μεταξύ άλλων ειμαι και mod οπότε πρέπει να έχω επίπεδο..Τόσα χρόνια κάνουμε καζούρα ο ένας στον άλλο , ο kovathe , o bayern , o Kwsmen , o Skous κ.λ.π και τώρα παρεξήγηθηκες για το κλαρίνο , ενώ τις προάλλες έλεγες ότι τα κρατάς τα κλαρίνα για εμένα...
Παρακάτω με μία πρόχειρη αναζήτηση σου παραθέτω μερικά λόγια σοφών ανδρών :
Μακάρι να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει.
Να μας στήνεται στα 4 και να 'ρχεται ο Kill Bill να του καρφώνει το πατάρι
Δε λέει να μου πέσει από χθες...

Tα φόρτωσε και πάει στην Πόλη του.

Άμα έχεις βίτσιο να σε ταπώνει ο Bayern, άντε πήγαινε και πες ποια είναι τα δικά μας τα πέτσινα. Αλλά να πεις και για τα πούτσινα, που τα θυμάσαι καλύτερα αυτά.

Μη δίνετε τροφή στους βάζελοι. Πασχίζουν για να μπουν στο λόμπι των 4 μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.
Η πλάκα είναι ότι δεν καταλαβαίνουν ότι έπειτα από αυτή την ήττα, ο Θρύλος θα ασελγήσει στο κορμάκι τους τη Δευτέρα.
Ξέρεις ποιος τα έγραψε αυτά Γιάννη?
Εσύ Γιάννη...
Αν λοιπόν ήμουν σωστός mod όλα αυτά θα έπρεπε να τα κάνω edit , αντ αυτού όμως συμμετέχω στην πλάκα και στην καζούρα διότι το τοπικό προσφέρεται για καζούρα και για πείραγμα μεταξύ μας αλλά και διότι σε γνωρίζω και προσωπικά και έχουμε πιει και 2 μπύρες μαζί...
Ομολογώ ότι με ξένισε πολύ η συμπεριφορά σου και ξενέρωσα...
Πλέον λοιπόν από εμένα , τέλος η καζούρα και από εδώ και στο εξής το moderation θα ειναι (από μέρους μου) πολύ αυστηρό στο παρόν τοπικό.Ίσως έτσι ειναι καλύτερα για όλους μας.
Το λήγω εδώ , δεν κρατάω κακία σε κανέναν . Πάλι φίλοι είμαστε ....
Συγνωμη για το
.
).Εγω πχ υγραινομαι.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΟΥ
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY