- 21 Μάιος 2017, 17:19
dimik έγραψε:Μισό ρε παιδιά,για να καταλάβω δηλαδή, με το AC (κουμπί με χιόνι αναμμένο) θα βγάζει και ζέστη όταν χρειαστεί;
Ναι. Γιατί το A.C στο σπίτι σου δεν έχει ρύθμιση να βγάζει ζεστό αέρα;;;
Στο αμάξι χρειάζεται το χειμώνα για να μην θολώνουν τα τζάμια, αν κι εγώ φέτος δεν το χρειάστηκα καθόλου.
dimik έγραψε:Δεν μπορούσαν οι άτιμοι να έχουν ένα Auto που να κάνει τα πάντα και να ρυθμίζεις μόνο την θερμοκρασία που θες; 
Το έχουν! Άμα θες, πάτα το μία φορά και μην ξανασχολιέσαι!

Στη ζέστη θα έχεις κρύο αέρα, στο κρύο ζεστό.
Χρήστος Λάππας έγραψε:Έχεις βέβαια μεγαλύτερη κατανάλωση.
Εντάξει μωρέ... δεν έχει και ιδιαίτερη διαφορά...
REALZEUS έγραψε:Αυτοκίνητο που αποφασίζει μόνο του; Με ποια δικαιοδοσία; Ποιος υπέγραψε την Τμηματική Διαταγή;
Μηχανήματα του σατανά λέμε σύντροφε!
@dimilk: Η audi στο Α6 που είχε ο πατέρας μου είχε την άλλη μαλάκία. Αν ΔΕΝ είχες το A/C αναμένο, απλά το είχες να φέρνει αέρα απ' έξω και χρησιμοποιούσες την ανακύκλωση άναβε το A/C και είτε ξύλιαζες, είτε έπρεπε να το σβύσεις. Επίσης δεν έσβυνε αν έβγαζες την ανακύκλωση...

Τώρα που το θυμάμαι βασικά και το Α3 της μάνας μου έτσι πρέπει να είναι...
REALZEUS έγραψε:
Προφανώς και έξτρα κουμπί, ώστε να διαλέγεις πότε θα εμπλέκεται ο συμπιεστής. Τα σαπάκια της VW δεν το έχουν αυτό; 
Το έχουνε ρε, απλά ο dimilk δεν το πήρε πρέφα ποτέ!

δεν του χρειάστηκε, το συνεργείο που το πάει είναι κλιματιζόμενο!
dimik έγραψε:Εμένα μου την δίνει που πρέπει να πατήσω auto και μετά ένα κουμπί με χιονονιφάδα = κρύο
για να λειτουργήσει φυσιολογικά.
Αυτό στο δικό μου δεν συμβαίνει.
dimik έγραψε:Βέβαια αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι όταν κλείνω το auto είναι και το κουμπί/χιονονιφάδα κλειστό οπότε μετά όταν θα το ανάψω πάλι θα θυμάται την τελευταία ρύθμιση και θα είναι κι ο συμπίεσης κλειστός.
Θα το δοκιμάσω να το κλείσω με ανοιχτό τον συμπιεστή να δω αν θα θυμάται μετά.
< 5 >
Αυτό είναι άλλο. Συνήθως (όχι πάντα

Γερμανοί είναι αυτοί) το αρκουδίσιο ανοίγει με τη ρύθμιση που είχε όταν έσβυσε. Αυτό συνέβαινε σε όλα τ' αμάξια μου...
Καμιά φορά βέβαια στην μπεμπέκα μου αλλάζει θερμοκρασία

Επίσης, καμιά φορά μου αλλάζει και την ένταση στο ράδιο, σταθμό δεν μου έχει αλλάξει ακόμα...
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>