Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#398562 Επισκευές ναί, όχι κατασκευές, αν και είχε και ανταλλακτικούς βραχίονες αλουμινίου, όχι όμως άλλα ειδικά εξαρτήματα.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
#398572 Καλά θα ΄ταν , αλλά .... τα φράγκα τελείωσαν ! :oops:

Ευτυχώς καταφέραμε να είμαστε πλέον ΥΠΕΡπλήρως εξοπλισμένοι, οπότε στο εξής ... μόνο επισκευές :lipsealed: και αγορές για κανα ψιλολόι ! :)
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#398573 Οι επισκευές όμως μπορεί να σε σκισουν
Όπως εμένα αυτήν την περίοδο
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimitrisB έγραψε:Quiz ( αφορά στο γκρί αντικείμενο ) :

Εικόνα

Βρείτε τι είναι και την πιθανή χρήση του . :)

Φροντίδα Μαχαιριών, Μασατιών & Ακονιστηριών

Κόβουμε πάντα πάνω σε Ξύλινες ή Πλαστικές πλάκες κοπής. Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε τα μαχαίρια μας πάνω σε γυάλινες, κεραμικές, γρανιτένιες, ατσαλένιες, πορσελάνινες, κόριαν επιφάνειες και γενικά σε οποιοδήποτε υλικό το οποίο είναι σκληρό και δεν χαράσσεται όταν κόβουμε πάνω του.
Δεν πετάμε τα μαχαίρια στον νεροχύτη. Εκτός του ότι είναι και επικίνδυνο, φθείρουμε την κόψη και την άκρη της λεπίδας.
Καλό είναι να μην χρησιμοποιείτε πλυντήρια πιάτων, αν και όλα τα μαχαίρια αντέχουν το πλύσιμο σε υψηλές θερμοκρασίες. Ιδίως όταν έχετε μαχαίρια με ξύλινη λαβή. Όλα μπορούμε να τα καθαρίσουμε και να τα αποστειρώσουμε έως και στους 100 βαθμούς κελσίου.
Υπολλείματα συμπυκνωμένων απορρυπαντικών, όπως και πρωτεΐνες και υπολλείματα κρέατος, έχουν ως αποτέλεσμα την δημιουργία κηλίδων στην λεπίδα. Γι' αυτό συστήνουμε άμεσο καθαρισμό με ένα ήπιο αλκαλικό απορρυπαντικό χωρίς οξέα.
Διατηρείτε τα μαχαίρια σας καθαρά και στεγνά. Αν είναι δυνατόν, καλό είναι και να τα αποστειρώνετε.
Μην αποθηκεύετε τα μαχαίρια σας χύμα σε ένα συρτάρι. Χρησιμοποιήστε block, ή μαγνήτη, ή τουλάχιστον ατομικές θήκες.
Και επιτέλους, το μαχαίρι σας δεν είναι ούτε ανοιχτήρι για κονσέρβες, ούτε κατσαβίδι, ούτε σφυρί, ούτε κόφτης χαρτοκιβωτίων!!!

https://www.dimtsas.eu/el/products/%CE% ... E%B5%CE%BA

:rtfm: :rtfm: :rtfm: :rtfm:

μόνο για σερβίρισμα καναπεδακίων, μπρουσκετών και γενικά τροφίμων που δεν θέλουν κόψιμο.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
dimik έγραψε:μόνο για σερβίρισμα καναπεδακίων, μπρουσκετών και γενικά τροφίμων που δεν θέλουν κόψιμο.

Είπαμε: ΝΑΙ! :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
dimitrisB έγραψε:
dimik έγραψε:μόνο για σερβίρισμα καναπεδακίων, μπρουσκετών και γενικά τροφίμων που δεν θέλουν κόψιμο.

Είπαμε: ΝΑΙ! :lol:

Δεν το είδα :oops:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#398604 κομμενη ταβλα από κρεβατι?
Άβαταρ μέλους
By dimik
Chris έγραψε:Παρομοιο κουιζ με του dimitrisb

Τι ειναι αυτα:

Εικόνα

< >

Εγώ θα σερβιρα sirloins εκεί πάνω πάντως

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By Chris
#398615 Καταρχην να πω πως εχω αλλα 3. Ειχα παρει 2 επιφανειες κοπης, και σε μια αναλαμπη τις εβαλα στο πλυντηριο πιατων. Βγηκαν σε 6 κομματια, τωρα εχουν γινει τελειοι δισκοι σερβιρισματος οπως ειπε κι ο dimik, για κρεατα, αλλαντικα-τυρια, μεχρι και για κρουασανακια και διαφορα παπαρακια για πρωινο τα εχω χρησιμοποιησει.

dimviii έγραψε:κομμενη ταβλα από κρεβατι?

:s_biggrin :s_biggrin

saxon_747 έγραψε:1. Προπόνηση tae kwon do

Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#398624 Μιγιάκωβε, δε θα μας την πούν οι τρέντουλες τώρα. :thumbsdown:
Έχω ένα χρησιμοποιημένο μπετοφόρμ, λυγίζουμε και δύο 45άρες πρόκες για χερούλια και έτοιμο.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#398705 καπακι τουαλετας με 2 χερουλακια θα ηταν πολυ σουρεαλ νομιζω , ο μπονιουελ θα το ενεκρινε.