Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:
QsisVTS έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Θέμα γούστου μάλλον. Τα αρώματα της Paulaner δεν τα έχει σε καμία περίπτωση η Alfa. Για τις άλλες που λες, προσυπογράφω, ειδικά για Weihestephaner.

Επειδή είμαι λάτρης των weiss θα πω ότι η καλύτερη με γιγάντια διαφορά είναι ο βασιλιάς Λουδοβίκος (König Ludwig) και μετά ακολουθούν οι υπόλοιπες κάποια σκαλιά πιο κάτω.

Meisel και franziskaner τις κατεβάζω πολύ ευχάριστα, κάποιες άλλες όπως paulaner και weihenstephaner έχουν πιο αδύναμη γεύση και είναι πιο αδιάφορες η erdinger είναι κάπου στη μέση :hmmm:

Για φαγητό προτιμώ τη franziskaner ως πιο ισορροπημένη (έχει σωστή γεύση αλλά δεν έχει την υπερβολικά φρουτώδη γεύση της Ludwig) πάντως γιατί οι weiss και το φαγητό δε μου κολλάνε τόσο και ας το συνδυάζω γιατί οι μη weiss συνήθως μου φαίνονται κατρουλια ή πολύ πικρές

Γύρισα πριν λίγο σπίτι από μπυραρία με την εκλεκτή παρέα των Markvag και Popolaros. Ήπια δύο Dunkel-Weiss Konig Ludvig (Μαύρη Θολή!!! :metalo: ). Ωραία, αλλά όχι Paulaner, ούτε Weihestephaner.

Βέβαια σαν τα βελγικά ales δεν έχει!!! :inlove: :inlove: :inlove:

Μόλις θα έγραφα κι εγώ για Dunkel Weiss, ήπια της HB και μου άρεσε τόσο που στις επόμενες 3 εξόδους έψαχνα dunkel weiss :eat:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#398328 HB γενικά είναι :s_drinks την ξέχασα πριν στη λίστα με τις καλές.

Επίοσης δοκίμασα και La Trappe Witte. Ιδιαίτερη μεν, δεν μπορώ να πω ότι με άρεσε δε.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#398334 ΗΒ κορυφη!

Η καλυτερη μπυρα που εχω πιει παντως ηταν σε ταβερνα στο Urom εξω απο την Βουδαπεστη. Δικης του παραγωγης.
https://www.google.gr/maps/place/%C3%96 ... 19.0153947
Άβαταρ μέλους
By gianik
#398337 Για μένα η μπύρα ειναι (κυρίως) περιβάλλον και παρέα...
Την καλύτερη μπύρα να μου φέρεις , αν δεν ειμαι σε κατάλληλο περιβάλλον δεν την φχαριστιέμαι...
Κατάλληλο περιβάλλον κατ εμε: Πολύ ζέστη , μετά από μπάνιο στη θάλασσα , καθισμένος στο παραλιακό ταβερνάκι με φίλους..Αυτή η 1η γουλιά και ενώ έχει 40 βαθμούς γύρω σου.. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#398338 Έχουμε μπυραρία-αντιπροσωπεία της HB εδώ και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλή τόσο στην ποικιλία μπύρας όσο και στο αυθεντικό γερμανικό φαγητό. :eat:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By otso
#398530 παλια στο στεκι της παρεας ειχε μονο μια μπυρα ,Löwenbräu βαρελι , αρεσε σε ολους μας και κατεβαζαμε καμποσες καθε βραδυ , μου φαινεται εχω αρκετα χρονια να δω , υπαρχει; ειχατε δοκιμασει; ηταν καλη η εμας μας φαινοταν λογω χωριατικου ουρανισκου;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
dimik έγραψε:Έχουμε μπυραρία-αντιπροσωπεία της HB εδώ και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλή τόσο στην ποικιλία μπύρας όσο και στο αυθεντικό γερμανικό φαγητό. :eat:

Εικόνα

Έλα Φρανκφούρτη να σε φτιάξω γιατί ποιός ξέρει τι μούφες σας ταίζουν εκεί κάτω στο νησί :svivhaha: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
otso έγραψε:παλια στο στεκι της παρεας ειχε μονο μια μπυρα ,Löwenbräu βαρελι , αρεσε σε ολους μας και κατεβαζαμε καμποσες καθε βραδυ , μου φαινεται εχω αρκετα χρονια να δω , υπαρχει; ειχατε δοκιμασει; ηταν καλη η εμας μας φαινοταν λογω χωριατικου ουρανισκου;

Μια χαρά είναι η Lowenbrau. Πολύ καλύτερη από κάτι Amstel κλπ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Thomas_C200K έγραψε:
dimik έγραψε:Έχουμε μπυραρία-αντιπροσωπεία της HB εδώ και μπορώ να πω ότι είναι πάρα πολύ καλή τόσο στην ποικιλία μπύρας όσο και στο αυθεντικό γερμανικό φαγητό. :eat:

Εικόνα

Έλα Φρανκφούρτη να σε φτιάξω γιατί ποιός ξέρει τι μούφες σας ταίζουν εκεί κάτω στο νησί :svivhaha: :svivhaha:

Έχω έρθει αλλά δεν ήσουν τότε :lol:
Θα ξαναέρθω όμως γιατί έχω τον κουμπάρο στο Max Planck εκεί :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
dimik έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:

Εικόνα

Όταν είναι να ανέβεις στείλε πμ, αμα θές σε παραλαμβάνω και από αεροδρόμιο να μπείς σε κανά σοβαρό αμάξι :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Thomas_C200K έγραψε:
dimik έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:

Εικόνα

Όταν είναι να ανέβεις στείλε πμ, αμα θές σε παραλαμβάνω και από αεροδρόμιο να μπείς σε κανά σοβαρό αμάξι :iconcool:

Πήρες 760 Li V12;
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
dimik έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:
dimik έγραψε:
Thomas_C200K έγραψε:

Εικόνα

Πήρες S600 (V222) V12;

Όταν κάνω λεφτά θα σου πώ :lol:
Άβαταρ μέλους
By panos2171
gianik έγραψε:Κατάλληλο περιβάλλον κατ εμε: Πολύ ζέστη , μετά από μπάνιο στη θάλασσα , καθισμένος στο παραλιακό ταβερνάκι με φίλους..Αυτή η 1η γουλιά και ενώ έχει 40 βαθμούς γύρω σου.. :inlove:

Aν δε την κατεβάσεις μονορούφι μόνο κατάληλλο περιβάλλον δε το βλέπω. :lol: Άλλος ένας λόγος που δε μ αρέσει η ζέστη, οτιδήποτε παγωμένο είτε είναι μπύρα, είτε καφές, είτε παγωτό κλπ ζεσταίνεται αμέσως. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#398632 Ποτηρακι με τζελ μεσα και κατάψυξη

< >