- 23 Μάιος 2017, 00:17
skous έγραψε:Ολόψυχα καλή επιτυχία στον Ζοτς, εύχομαι τα παλικάρια της ΕΦΕΣ και τα λεφτά της Ντόγκους να καθαρίσουν το σωματίο απο το βοθρολίμανο 
< >
Geo f1 έγραψε:Καλη αποτυχια. Ιτουδη κανε αυτο που πρεπει να κανεις.
.
gianik έγραψε:Ευχαριστουμε Παυλο κ Θαναση Γιαννακοπουλε που αυτος ο ανθρωπος μας εμαθε μπασκετ.Αποδοθηκε δικαιοσυνη επιτελους....
Αντε γεια!!!
Εμεις μετραμε κυπελλα ,εσεις μην ξεχασετε το λαβαρο στο ΣΕΦ με την φετινη συμμετοχη.,, 

Υ.Γ
Μονο περηφανια για αυτη την ομαδα... 
Geo f1 έγραψε::lipsealed:
Βγαινουν οι χαρακτήρες μετα από κατι τετοια...
Κριμα μπουσε..

Επειδή κάποιοι νόμιζαν ότι θα γίνω ο χρήσιμος ηλίθιος, είναι γελασμένοι.
Είναι δικαίωμα μου, να πιστεύω ότι η ομάδα μου είναι η καλύτερη της χιλιετίας.
Όπως και είναι δικαίωμα όλων να πιστεύουν το ίδιο για τις δικές τους ομάδες.
Αλλά εδώ η χολή, η κακία και το ξεκατίνιασμα έχει βαπτιστεί καζούρα. Η οποία εννοιολογικά σημαίνει πείραγμα με σκοπό τη γελοιοποίηση.
Δεν είναι καν δηλαδή κάτι το ωραίο.
Και ξέρετε πόσο γουστάρω την πλάκα. Αλλά όταν ποστάρεις κλαρινάκια, όταν ποστάρεις ψόφους, όταν γράφεις την ομάδα μου GAY-ρος, εντάξει τα δέχομαι αλλά να δέχεσαι και την αντι-καζούρα. Και προφανώς ο καθένας μας την έχει διαφορετικά οριοθετημένη.
Αυτά τα λίγα με τις "υπέροχες συμπεριφορές και χαρακτήρες αδαμάντινους". Εντάξει Γκεάκο; Κρίμα το κρίμα σου λοιπόν.
Και λίγα λόγια για τον αγώνα. Θεωρώ ότι είναι δικαίωμα μου να έχω την άποψη μου.
Ο Ολυμπιακός σπατάλισε ενέργεια στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ.
Στον τελικό δεν τράβηξαν καθόλου οι 2 βασικοί πυλώνες που στα δύσκολα ματς έχουν δώσει νίκες και κύπελα.
Ο ένας είναι ο Σπανούλης και ο άλλος ο Πρίντεζης.
Επίσης από τον Ολυμπιακό απουσίαζε όλη τη σεζόν ο Ντάνιελ Χάκετ και ο Λοτζέσκι ταλαιπωρείται από τραμαυτισμούς εδώ και καιρό.
Ο Γιανγκ δεν βοήθησε καθόλου. Ο Μιλουτίνοφ όμως πρέπει οπωσδήποτε να μείνει στον Ολυμπιακό. Έχει μεγάλες προοπτικές. Τα όποια λάθη κάνει, αν δουλέψει σκληρά στις προπονήσεις, θα τα βελτιώσει.
Ο ελληνικός κορμός παιχτών μου αρέσει πάρα πολύ και θέλω να παραμείνει. Αναφέρομαι σε Αγραβάνη, Μάντζαρη, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, αλλά και οι Αθηναίου και Τολιόπουλος.
Επίσης θέλω να παραμείνει ο Σφαιρόπουλος.
Περί Φενέρ και Ζοτς.
Χάλασε 150εκ ευρώ σε μπάτζετ σε 4 χρόνια και πήρε μια Ευρωλίγκα. Μπράβο.
Φυσικά και η έδρα παίζει ρόλο και έδωσε μεγάλο αβαντάζ στους Τούρκους. Έχω δει τον Ολυμπιακό και σε άλλες έδρες αλλά χθες το φανατικό τουρκικό κοινό τον επηρέασε.
Πολύ ωραίο να εκθειάζεις τους νικητές. Φαίνονται όλοι παιχταράδες, μέχρι και ο παγουράς της ομάδας.
Αλλά όταν χάνεις 3-4 εύκολα λέι-απ; όταν ο αντίπαλος έχει 4 παραπάνω εύστοχα τρίποντα σε λιγότερες επιθέσεις;
Καλή ομάδα η Φενέρ αλλά έφτασε ταβάνι. Ούτε back to back θα κάνει, ούτε κάποια αυτοκρατορία του μπάσκετ θα χτίσει.
Αυτά.