Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#398286 Well done zeljko, μονο με τους 3 bogdanović, kalinic και udoh τους έκανε πλάκα όλους. Δεν ήξερα ότι ήταν και ο βους ο βαγγελας εκεί, ανεβαίνει η αξία της ήττας του οσφπ.
Υγ. Μεταξύ μας ο οσφπ παίζει κάτι σαν μπάσκετ, με παίκτες που δεν θα έκαναν ούτε για το Περιστέρι, οπότε Well done και σε αυτόν να μη πληγωνουμε καρδιές

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Giuseppe Busso έγραψε:Η διαφορά είναι ότι εγώ δεν είμαι Moderator.

Γιάννη μη συγχίζεσαι, ο Ολυμπιακός είναι αυτό που είναι και που ΟΛΟΙ ξέρουμε τι είναι, τα υπόλοιπα είναι μικρές ζήλιες και κακίες από αυτούς που ακολουθούν και που από τύχη και συγκυρίες περνάνε καμμιά φορά εμπρός για λίγο.

Άστους να χαρούν που κέρδισαν τα μεμέτια, μεμέτια lovers είναι δεν τους βλέπεις ?
Να πω ρε πούστη μου ότι πήρε την κούπα μια δική μας ομάδα να το χαρώ, να χαρώ όμως για τη νίκη των Τούρκων σε μια δική μας ομάδα με ξεπερνάει σαν λογική, ο πολύς οπαδισμός τελικά οδηγάει στην τύφλωση και στην αλλοίωση της πραγματικότητας, καλά τους έκανε ο πρόεδρος τους και τους έφερε με πούλμαν από την πόλη, την επόμενη φορά θα τους φέρει με ποδήλατα από το Βελιγράδι παρέα με τα χανούμια.

Μάγκες χάσαμε αλλά χάσαμε μετά από εσάς και θα γυρίσουμε και με αεροπλάνο, φρέσκα κουλούρια λέει ο κουλουράς, εσείς βγάζετε γούστα γιατί κέρδισε ο Ομπράντοβιτς αφού άλλη δικαιολογία δεν έχετε, ας του τα σκάγατε τότε να μην σας έφευγε, τώρα λιβανίζετε με ξένα κόλυβα, αυτό που κάμνετε και νιώθετε λέγετε εκπλήρωση επιθυμιών δι΄αντιπροσώπου που βέβεια δεν είναι το ίδιο, να ήταν η ζήλια ψώρα θα κόλαγε όλη η χώρα, κλπ, κλπ, κλπ.
Άβαταρ μέλους
By skous
#398296 Θα το ξαναγράψουμε:

Οποιοσδήποτε ΥΓΙΗΣ φίλαθλος δεν είναι ΠΟΤΕ με την ομάδα της βρωμιάς, είτε παίζει απέναντι σε Τούρκοι (όπου κανένα τουρκο btw δεν είναι στο rotation), είτε με την μεικτή ιθπανών.

Βέβαια πριν 1 μήνα δεν είδα αυτή την τρεμούρα για εθνική συμπατάσυαση κλπ κλπ οταν παιζανε οι άλλοι με τους τούρκοι (ούτε φυσικά θα την ήθελα).

Αλλα είπαμε, γηπεδούχοι, ξεκωλωθηκαν στα τρίποντα (ενώ ο γάβρος απλά όταν έπαιρνε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια με 60% τρίποντο ήταν μαγκιά, ψυχή, κλανια και κωλο φινιστρινι), έλειπε το βελούδινο φλωρί, έλειπε ο χιοστερ, ήρθε ο νουσρετ στο γήπεδο και έριξε αλάτι, + 10 άλλες δικαιολογίες που θα μάθουμε σήμερα

< >
Άβαταρ μέλους
By elteo
#398298 πως να συμπαρασταθεις σε μια ομαδα που ο ιδιος ο προεδρος της, την γυρισε στην Αθηνα με λεωφορειο για να τους κανει καψονι;;; :s_shout :lol: :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Corto Maltese έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Καλα αυτό με την έδρα των Αγγελεπουλεων ήταν τρικυμία εν κρανίω. Λες και είναι Κύπελλο Ελλάδος και ορίζεται η έδρα 2 βδομάδες πριν...

Βέβαια για να έχει νόημα η κανονική περίοδος, θα έπρεπε να το διοργανώνει η πρώτη ομάδα της regular, αυτό που έγινε φέτος να παίξει το χειρότερο seed από τις 4 με απόλυτο πλεονέκτημα είναι ανέκδοτο.

Και κάτι που μάλλον μου είχε διαφύγει: ένας χοντρός παγκίτης ονόματι Μπένετ, είναι όντως το χειρότερο Νο1 ever; Τόσο μυρωδιάς ο Ζέλικος; :lol:

Ανεξαρτητως αποτελεσματος το να κανεις μια σεζον με 30 παιχνιδια και αλλα 3 ως 5 playoff και μετα να πας στην Τουρκια με 13000 Τουρκους ειναι λιγο |λογοκρισία|.

Ο προπονηταρας ειχε απο τα ακριβοτερα μπατζετ της χρονιας και επαιζε με 8 παιχτες. Το πηρε βεβαια οποτε δεν μπορουμε να μιλαμε και για πολλα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
21 quadra έγραψε:Γιάννη μη συγχίζεσαι, ο Ολυμπιακός είναι αυτό που είναι και που ΟΛΟΙ ξέρουμε τι είναι, τα υπόλοιπα είναι μικρές ζήλιες και κακίες από αυτούς που ακολουθούν και που από τύχη και συγκυρίες περνάνε καμμιά φορά εμπρός για λίγο.

Αυτός ειναι ο ΠΑΟ?
Ρε σεις, επικοινωνείτε?

Όντως "ο πολύς οπαδισμός τελικά οδηγάει στην τύφλωση και στην αλλοίωση της πραγματικότητας"... και η μλκια επίσης.

Δηλαδή οι γαύροι θα με κάνετε να μετανιώσω που υποστήριζα τον γαύρο στο f4... έλεος ρε μλκς...

ΥΓ: Στον τελικό αυτό που γούσταρα πιο πολύ είναι οι τσιρήδες του Ιωάννου και του Γιαννάκη... Τελικά ο Βαγγέλας μου τη σπάει πιο πολύ απ' τον Χατζηπαπάρα. Πανηγυρίζει σε 3π με διψήφια διαφορά λες και πήρε και το ματς... :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
MIXOStsi έγραψε:
Όντως "ο πολύς οπαδισμός τελικά οδηγάει στην τύφλωση και στην αλλοίωση της πραγματικότητας"... και η μλκια επίσης.

ΠΑΝΤΑ!

Ο υγιης φιλαθλος γουσταρει το αθλημα, ο οπαδος την ομαδα του. Ο πρωτος μπορει να παει να δει οποιοδηποτε αγωνα, ο δευτερος μονο της ομαδας του.
Ο ενας θελει να δει εναν ομορφο αγωνα και να κερδισει ο καλυτερος, ο αλλος να χασει ο μισητος αντιπαλος.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#398319 Σε άλλα νέα, ο Λεμπρόν κατάφερε να χάσει χθες. Κατέβηκαν πολύ μπλαζαδούρα στο ματς και ο ίδιος ήταν σε τραγική μέρα, τουλάχιστον πρώτη περίοδο που κατάφερα να δω. Βέβαια πέταξαν 9 3ποντέλες σε μία περίοδο, βαρέλι το καλάθι. :s_omg
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#398323 Έχω σταματήσει να γράφω στο τοπικό επειδή το επίπεδο σοβαρής συζήτησης έχει περιοριστεί σε:
- σουρωτήρι
- 40 κούπες / 40 αρνιά / 40 γίδια
- κοράκια

Η καζούρα είναι καλή και επιθυμητή αλλά όταν έχει αντικαταστήσει την όποια σοβαρή συζήτηση τότε έχουμε φαινόμενα όπως το παραπάνω.
Η πραγματικότητα δείχνει ότι όταν ο Παναθηναϊκός είχε χρήμα και Μελιτζανοπρόσωπο ήταν εξάστερος, εξάσφαιρος και εξαπτέρυγος.
Τώρα που ο Traki πειραματίζεται με ουσίες και οινοπνεύματα έχει την εικόνα που βλέπουμε.

Όταν οι γάβροι είχαν Σκλάβο και κόουτς Τσιπιτσιρλίδη έτρωγαν σκούπες με 20αρες.
Αντίστοιχα όταν έπεσε χρήμα και έγινε σοβαρή προσπάθεια με σοβαρό ρόστερ έφτασε στη σημερινή εικόνα που ακόμα και με πετσοκομένο budget έδειξε μια εικόνα συγκροτημένης ομάδας που έφτασε τελικό.

Δηλώσεις για διαιτησίες, έδρες, πέτσινα, tisukanomanamu συν φυσικά την όποια συζήτηση περί πατριωτικού φρονήματος ότι έπαιζε εναντίον Τούρκων και κάτι τρέχει στη γυφτιά είναι ενδείξεις μεγάλης αμπαλίασης.

RIP το τοπικούλι εδώ και καιρό.

Δυστυχώς το ίδιο χάλι επικρατεί και εκτός φόρουμ.
Πήγα γήπεδο μετά από καιρό και έβλεπα το ΟΑΚΑ έτοιμο να εκραγεί σε σφυρίγματα που ήταν ξεκάθαρα σωστά υπέρ του αντιπάλου.

Την πράσινη, το γάβρο και τις άλλες φυλλάδες παίδες στο σκύλο για να χέσει.
Τίποτα άλλο. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Hellenic tifosi έγραψε:Μα βρε συ αυτό αφορά κανονικά πρωταθλήματα με πλέι οφ, κλπ. Όταν έχεις διοργάνωση Final four πρέπει να ετοιμαστεί το γήπεδο, να διαπιστευτουν δημοσιογράφοι και ένα σωρό αλλά διαδικαστικά.

Και στο champions league δεν ορίζεται η έδρα του τελικού ένα χρόνο πριν;

To CL είναι διοργάνωση πρακτικά κυπέλλου με 4 γύρους νοκάουτ και διπλά παιχνίδια με αντιπροσώπευση από όλες τις χώρες μέλη της UEFA. Κακώς το συγκρίνεις. Η Ευρωλίγκα είναι από φέτος μία σχεδόν κλειστή λίγκα με 11 κλειστά συμβόλαια ομάδων, οι οποίες αν θέλουν δεν κατεβαίνουν καν στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Απορώ τι κοινό βρήκες και τα συγκρίνεις; Αν το CL το διαχειρίζονταν η ULEB η πρωταθλήτρια Αγγλίας φέτος ΔΕΝ θα έπαιζε.

Και παρά όλα αυτά το μόνο που είναι ορισμένο έναν χρόνο πριν είναι η έδρα του ενός και μονού τελικού. Όχι όλη η ημιτελική φάση και ο τελικός, δίνοντας πλεονέκτημα ενδεχομένως στον 4ο. Και μη μου πείτε ότι ήταν συμπτωματικό. Η Φενέρ έπαιξε όπως έπαιξε στη regular ξέροντας ότι είτε 4η βγει είτε πρώτη θα είχε απόλυτο πλεονέκτημα. Αν έβγαινε μέχρι 8η απλά είχε να κάνει και μία εκτός νίκη στους 8.

Αργά ή γρήγορα η regular θα γίνει παιδική χαρά όταν όλοι θα συνειδητοποιήσουν πόσο άσκοπο είναι να πιέσουν 30 αγώνες για να κριθούν τα πάντα σε 2 αγώνες σε ουδέτερο ή και εκτός έδρας ενδεχομένως. Ή (αντιθέτως) θα αλλάξει όταν η ULEB αποφασίσει ότι 15 αγώνες σε ενάμιση μήνα θα της δώσουν περισσότερη προβολή και κέρδη από 3 σε ένα τριήμερο.
Τελευταία επεξεργασία από Corto Maltese και 22 Μάιος 2017, 12:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#398331 Και φέτος ήταν παιδική χαρά. Ποιος ασχολούνταν από τον Μάρτη και μετά; Όλοι (όσοι πήγαιναν για σοβαρά) κραταγαν παίκτες εκτός και έκαναν διαχείριση στους υπόλοιπους.
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
Νίκος Παππάς έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:

ΠΑΝΤΑ!

Ο υγιης φιλαθλος γουσταρει το αθλημα, ο οπαδος την ομαδα του. Ο πρωτος μπορει να παει να δει οποιοδηποτε αγωνα, ο δευτερος μονο της ομαδας του.
Ο ενας θελει να δει εναν ομορφο αγωνα και να κερδισει ο καλυτερος, ο αλλος να χασει ο μισητος αντιπαλος.

Εγώ που θέλω να χάνει πάντα ο γαύρος (και άρα να νικάει η ανθρωπότητα και ο πολιτισμός) και βλέπω μπάσκετ όποια ομάδα και να παίζει τι είμαι;
Άβαταρ μέλους
By skous
#398339 Πάντως συις Ευρωλίγκες εγώ αυτο που ξέρω ειπναι ότι το εγχώριο σκορ ειναι ΠΑΟ 4 - ΟΣΦΠ 3
Δεν μετράω αυτα που έγιναν ελλάδα γιατι ως γνωστόν δεν μετράνε του γηπεδούχου, ούτε το πρώτο καθως οι γάβροι δεν το θεωρουν καθαρό, αλλά μετάει διπλό της Μπολώνια μιας και το πήραμε στην έδρα των Ιταλων.
Αν έπαιρναν οι γάβροι το χθεσινό, όντως θα περνούσαν μπροστά με 4-5 μιας και θα ξπταν διπλό.

Αθάνατη ελληνικη-πειραιώτικη δημιουργική λογιστική

< >
Άβαταρ μέλους
By diplomat
skous έγραψε:Οποιοσδήποτε ΥΓΙΗΣ φίλαθλος δεν είναι ΠΟΤΕ με την ομάδα της βρωμιάς, είτε παίζει απέναντι σε Τούρκοι (όπου κανένα τουρκο btw δεν είναι στο rotation), είτε με την μεικτή ιθπανών.

Στα άλλα που έγραψες συμφωνώ ξεκάθαρα. Περιμένω όμως να μας εξηγήσεις για ποιό λόγο είναι ο μπασκετικός Θρύλος ομάδα της βρωμιάς. Πρώτη φορά ακούω τέτοιο πραγματάκι.