Σε κανα Κωστα θα ειναι...
Busso χρονια πολλα κ για την
....
....
Giuseppe Busso έγραψε:Real Madrid.
Πήρε τίτλο το 2015. Ο προηγούμενος ήταν το 1995.
ΤΣΣΚΑ πήρε τίτλους το 2006, 2008 και 2016. Ο προηγούμενος της ήταν το 1971.
Και κάποιοι σήμερα προσπαθούν να γελάσουν τον Ολυμπιακό για λάβαρα στο ΣΕΦ και άλλες τέτοιες χαζομάρες.
Σας έχουμε βιάσει τα όνειρα γιατί κάθε χρόνο στα Final 4 ψάχνουμε τους άλλους 3 που θα συμπληρώσουν μαζί με μας την 4άδα και βγάζετε γλώσσα ρε πούστη μου. Δηλαδή ήμαρτον... Για Τράκη είστε ρε. Καλά σας κάνει.
Giuseppe Busso έγραψε:Ας ήταν σε μέρα ο Kill Bill και ο Πριντ και θα σου 'λεγα τι θα έλεγες.
Οι δύο βασικοί πυλώνες που του έχουν δώσει 2 ευρωπαϊκούς τίτλους, σήμερα ήταν εκτός αγώνα.
Το λέω εν ηρεμία. Ο ΟΣΦΠ BC έχει την πιο βαριά φανέλα την τελευταία 25ετία.
Μη ζηλεύεις που είσαι από κάτω. Πάρε ασετόν να ξεβάψεις επιτέλους τα πράσινα ματάκια σου αγάπη μου.
Γιατί ο Ολυμπιακός είναι υπεράνω προέδρων, coach και παιχτών.
Εσύ τι ήσουν ρε φίλε; ένας Παυλοθανάσης, ένας Μελιτζάνας και ένας Διαμαντίδης. Τα έχασες αυτά και σε ξέχασε και ο ίδιος ο χάρτης του μπάσκετ.
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ τώρα.
Giuseppe Busso έγραψε:Εν τω μεταξύ κοροϊδεύετε και τους Αδελφούς Αγγελόπουλους.
Που είπαν για τα εντός έδρας ουσιαστικά της Real το 2015 και της Fener το 2017.
Ποιοι κοροϊδεύουν ρε |λογοκρισία| μου. Αυτοί που έπαιξαν στη Θεσσαλονίκη το 2000 και στην Αθήνα το 2007.
Είστε αξιολύπητοι.
Giuseppe Busso έγραψε:Εν τω μεταξύ κοροϊδεύετε και τους Αδελφούς Αγγελόπουλους.
Που είπαν για τα εντός έδρας ουσιαστικά της Real το 2015 και της Fener το 2017.
Ποιοι κοροϊδεύουν ρε |λογοκρισία| μου. Αυτοί που έπαιξαν στη Θεσσαλονίκη το 2000 και στην Αθήνα το 2007.
Είστε αξιολύπητοι.

skous έγραψε:Εσάς θα δουν τα δικά σας αλλα δεν θα ξέρουν ποιον να υποστηρίζουν με τόσους πατεράδες
< >
skous έγραψε:Εσάς θα δουν τα δικά σας αλλα δεν θα ξέρουν ποιον να υποστηρίζουν με τόσους πατεράδες
< >

Giuseppe Busso έγραψε:Να οι πατεράδες σου. 'Αντε καληνύχτα πουθενάδες.

Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]