Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By belgarion
Nikos! έγραψε:
belgarion έγραψε:
Nikos! έγραψε:
belgarion έγραψε:
Nikos! έγραψε:Έβαλα αγγελία στο car...μέσα σε μια ώρα 3 τηλέφωνα ένας ήρθε και το είδε ήδη.

Δε το περίμενα...

< >

Σκέψου μην το έβαλες πολύ χαμηλά. Εγώ έτσι την πάτησα, αλλά επειδή δεν ήθελα να την κατεβάσω και να την βάλω με ανεβασμένη τιμή, το έδωσα στον μονο που δεν έκανε παζάρι

Το έβαλα 7.840.

Είναι χαμηλά?

< >

Δεν ξέρω, λογικό μου ακούγεται, άλλα αντίστοιχα σε χιλιόμετρα που παίζουν? Εγώ το δικό μου ( highline, dsg , με 120.000χλμ όμως ) το έδωσα 9500€ μέσα σε 2 μέρες.

Ίδιο εξοπλισμό δε παίζει. Ένα με καλύτερο έχει 9.

< >

Βασικά πόσο γρήγορα θες να το δώσεις?Αν άμεσα είσαι καλά, αν δεν καίγεσαι μπορείς να πας κάνα 500αρικο πανω.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#398075 Θέλω να το δώσω βασικά. Οπότε είμαι οκ νομίζω.

Επίσης επειδή θέλει μάζεμα και δεν έχω χρόνο έχω υπολογίσει και περιθώριο για αλλά πέσει.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:
dimviii έγραψε:
dimik έγραψε:Έγινε η δουλειά μας με 550 ευρώ για ανταλλακτικά και 150 εργασία.

Αλλάχτηκε αντλία νερού, μπαταρία, φούσκες, μπιλιοφοροι, επισκευαστηκε σωληνάκι του ψυγείου λαδιού που είχε μια μικρή διαρροή, βάση κιβωτίου, σινεμπλοκ, επισκευαστηκαν οι σωλήνες του vacuum και αλλαχθηκε και ο ανεμιστήρας του AC.
Μου επιδιόρθωσε/έβαψε και την μια πόρτα που κάποιος χτύπησε και εξαφανίστηκε με άλλο ένα 200ρι.

Άλλο αυτοκίνητο έγινε, να δω πόσο θα αντέξει στα χέρια της κυρίας. Τις μέχρι τώρα ζημιές μπορώ να τις θεωρήσω και φυσιολογική φθορά με τόσα πεζοδρόμια, χωματοδρομους και κατσαβραχα που έχει φάει στα χέρια μου.

< 5 >

εγω πιστευω, ότι είναι από τα πλεον αξιοπιστα που εχω δει.

Με το συμπάθειο αλλά είσαι πιο κολλημένος και απο μοτερ χωρίς λάδι.

.

ναι εγω είμαι κολλημένος,και το γκολφ εχει βγει αξιοπιστο. :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By elteo
#398079 Και με το να την λες στο διμικ τι ακριβώς πετυχαίνεις;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
elteo έγραψε:Και με το να την λες στο διμικ τι ακριβώς πετυχαίνεις;

δλδ όταν ο Ντιμικ λεει για τα σκληρα πλαστικα μου ''την λεει'' :dizzy:

Ελτεο σου εχω πει ότι ετσι και καψει λαμπα πριν την 20ετια θα το καψω μπροστα στο Σαρακακη μερα μεσημερι?
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
dimviii έγραψε:
elteo έγραψε:Και με το να την λες στο διμικ τι ακριβώς πετυχαίνεις;

δλδ όταν ο Ντιμικ λεει για τα σκληρα πλαστικα μου ''την λεει'' :dizzy:

Ελτεο σου εχω πει ότι ετσι και καψει λαμπα πριν την 20ετια θα το καψω μπροστα στο Σαρακακη μερα μεσημερι?

Καλα απο μεγαλα λογια, αλλο τιποτα...

Τα γ@μησιατικα σερβις (τα φαρμακεια ειναι στοκατζιδικα μπροστα του... :s_biggrin ) που χρεωνει ο Σ στα MitsuEvo τα εχεις πει εδω στα παιδια? :lol:
(ασχετως εαν εσυ πχ τα κανεις αλλου...)
Άβαταρ μέλους
By dimik
#398131 Ειρήνη υμιν, άλλος θέλει |λογοκρισία| πλαστικά άλλος σκληρά άλλος πίνει bud κι άλλος budweiser. Γούστα

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By mirage
#398207 Τσουπ ΓΚ in da house

< >
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#402197 Golg V tsi 140 CEL στα 78000km, το οποιο δειχνει φθορα στο συστημα χρονισμου..400 ευρω κουστουμακι σε εξειδικευμενο λοιπον για αλλαγη καδενας, γλυστρας, τεντοτηρα κτλ...γιατι αλλωστε οι καδενες ειναι for life. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By dekouk
#402210 Να πω κ εγώ τον πόνο μου.... Μια τα ίδια με τον από πάνω πρεπει να την αλλάξω( κάπου 400-500€ υπολογιζω) σε 102000km ibiza dsg 1.2...Προς το παρόν το αφήνω.. Ακούγεται πολύ λίγο στο ξεκίνημα... Αναπολώ το Rav κ την καδένα του..

< Note >
Άβαταρ μέλους
By koubeast
dekouk έγραψε:Να πω κ εγώ τον πόνο μου.... Μια τα ίδια με τον από πάνω πρεπει να την αλλάξω( κάπου 400-500€ υπολογιζω) σε 102000km ibiza dsg 1.2...Προς το παρόν το αφήνω.. Ακούγεται πολύ λίγο στο ξεκίνημα... Αναπολώ το Rav κ την καδένα του..

< Note >

Υπερβολικό ποσό υπολόγιζεις. Το golf έχει και μεταβλητό χρονισμό. Στον 1.2 tsi το σετ γνήσιο έχει κάτω από 150€. Και εργασία σε εξειδικευμένο 80€. (Την είχα αλλάξει εντός εγγύησης εγώ, αλλά έχω μάθει τιμές γιατί και τωρα εμένα ακούγεται μερικές φορές στην εκκίνηση, και αν δω ότι χειροτερεύει με την πάροδο των χλμ θα σκεφτώ τι θα κάνω, αν και μου λένε ότι το σετ που έχω βάλει (το 2014) είναι το πιο καινουριο και δεν υπάρχει νεότερη οδηγία τους.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zeus έγραψε:Golg V tsi 140 CEL στα 78000km, το οποιο δειχνει φθορα στο συστημα χρονισμου..400 ευρω κουστουμακι σε εξειδικευμενο λοιπον για αλλαγη καδενας, γλυστρας, τεντοτηρα κτλ...γιατι αλλωστε οι καδενες ειναι for life. :s_howdy

Όχι σε VW TSI μοτέρ!

Τυχερός είσαι... καμμιά φορά σπάσει χωρίς ιδιαίτερη προειδοποίηση εν κινήσει και ... με γεια το μοτέρ... :help: :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#402277 Στα 3 δοντια καρφωνει βαλβιδες...ειμαστε στο 1 μαλλον, οποτε εχουμε ακομα. Παρολα αυτα το παρκαραμε και θα κινηθει πλεον με το υπερPolo που δεν παθαινει τιποτα :svivhaha:

Βασικα καμια αλυσιδα δεν ειναι service free, κι ειναι μια απο τις παρανοησεις που κυκλοφορουν ευρεως. Απλως με τη χρηση του συγκεκριμενου οχηματος και για τα χιλιομετρα του, δεν δικαιολογειται η φθορα της (του τεντωτηρα βασικα και της γλυστρας).
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#402286 Το θέμα είναι και στα ποσά χιλιόμετρα θα χρειαστεί αυτό το σέρβις.
Στο RAV4 που είχαμε μέχρι τις 310.000 χιλιόμετρα μια χαρά ήταν.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zeus έγραψε:Απλως με τη χρηση του συγκεκριμενου οχηματος και για τα χιλιομετρα του, δεν δικαιολογειται η φθορα της (του τεντωτηρα βασικα και της γλυστρας).

Αυτό...

Συνήθως ο τεντωτήρας σπάει, απ' ότι θυμάμαι όταν έψαχνα για ν' αγοράσω, μιας και κοιτούσα και κανένα οκτάβια 1,8...