Thomas_C200K έγραψε:PeterPan έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όοοοοολους παιδιά!!!
Εύχομαι κάθετι καλό στον καθένα!!!
Ειλικρινά, έκανα 300 χλμ με την οροφή ανοιχτή από το μεσημέρι μέχρι τώρα, κ ακόμα είμαι αλλού...
Δυστυχώς δε βρίσκω κανέναν να πάμε σε ελληνάδικο να τα σπάσουμε... άλλοι βαριούνται, άλλοι έχουν παιδιά, άλλοι εφημερίες σήμερα-αύριο... την οικογένεια την έχω φυγαδεύσει 2 εβδομάδες τώρα στην Ελλάδα για να έχω ησυχία...
Τέλος πάντων, θα τα πιω σπίτι μόνος... Ή καλύτερα, με εσάς παρέα![]()
![]()
ΤΩρα το λες αυτο???? Και σήμερα έμεινα για πρώτη φορά μετά από καιρό μόνος και δεν είχα που να πάω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
κρίμα... αλλά Θωμά να βρεθούμε κάποια στιγμή!
λοιπόν, έπεσε μόλις το τηλέφωνο...
ετοιμάζομαι να πάω στο https://www.facebook.com/RexClubEvents/ Rex, ελληνάδικο στο Düsseldorf . Κάψιμο αλλά μια στο τόσο
When the going gets tough, the tough get going
PeterPan έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:PeterPan έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όοοοοολους παιδιά!!!
Ειλικρινά, έκανα 300 χλμ με την οροφή ανοιχτή από το μεσημέρι μέχρι τώρα, κ ακόμα είμαι αλλού...
Δυστυχώς δε βρίσκω κανέναν να πάμε σε ελληνάδικο να τα σπάσουμε... άλλοι βαριούνται, άλλοι έχουν παιδιά, άλλοι εφημερίες σήμερα-αύριο... την οικογένεια την έχω φυγαδεύσει 2 εβδομάδες τώρα στην Ελλάδα για να έχω ησυχία...
![]()
ΤΩρα το λες αυτο???? Και σήμερα έμεινα για πρώτη φορά μετά από καιρό μόνος και δεν είχα που να πάω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ετοιμάζομαι να πάω στο https://www.facebook.com/RexClubEvents/ Rex, ελληνάδικο στο Düsseldorf . Κάψιμο αλλά μια στο τόσο
Αν θελεις την αλλη εβδομαδα ανηφοριζω
(¨Εχουμε για 3 συνεχόμενες βδομάδες αργίες
)Καληνυχτα καλη διασκέδαση και παλι συγχαρητήρια!
https://n26.com/r/thomasm9467
Thomas_C200K έγραψε:PeterPan έγραψε:Thomas_C200K έγραψε:PeterPan έγραψε:Σας ευχαριστώ πολύ όοοοοολους παιδιά!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αν θελεις την αλλη εβδομαδα ανηφοριζω(¨Εχουμε για 3 συνεχόμενες βδομάδες αργίες
![]()
![]()
)
Καληνυχτα καλη διασκέδαση και παλι συγχαρητήρια!
Θα σου πω Θωμά κάποια στιγμή που θα ξανακατέβουν τα γυναικόπεδα Ελλάδα για 1-2 εβδομάδες για να είμαστε πιο άνετοι. Σήμερα τους περιμένω πίσω με το καλό.
Gesendet von meinem SM-T580 mit Tapatalk
Dimsabas έγραψε:Μπράβο, άξιος πρεσβευτής της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Αυτό.
Συγχαρητήρια Πέτρο.
Σήμερα κατέβηκα Πειραϊκή για καφέ με 3 άτομα, με 100 χλμ στην εθνική και 2.400 rpm χωρίς να τουρμπίζει είχα 90c στο λάδι και η πίεση ήταν στο άνω όριο, δηλαδή είχε ανοίξει η relief valve, τα νερά ήταν χαμηλά γιατί του έβαλα θερμοστάτη 75c. τελικά μου αρέσει όπως μπαλώθηκε μέχρι νεοτέρας μέχρι να αλλαχθεί με την 1η ευκαιρία, οπότε λήξης συναγερμού.
KiloMeater έγραψε:PeterPan έγραψε:Επιτέλους, Χειρουργός Ορθοπαιδικός-Τραυματολόγος...
Και τώρα; τι ακολουθεί ;
τώρα θέλω να δώσω εξετάσεις για αθλητιατρική (πρέπει να κάνω 4 εβδομαδιαία σεμινάρια, να έχω 120 ώρες σε ομάδα (τις έχω αυτές από τη Σάλκε 4 χρόνια τώρα)) και να δώσω τις εξετάσεις στον ιατρικό σύλλογο... μετά μάλλον παιδοορθοπαιδική... αυτά για την κατάρτιση.
αλλιώς σε επίπεδο εργασίας, ελπίζω τον επόμενο καιρό να γίνω επιμελητής κάποια στιγμή... αν κ ακόμη είμαι νέος ( <32
) , αλλά δεν είναι θέμα ηλικίας, είναι θέμα γνώσης κ εμπειρίας...
Δεν μου αρέσει που το Cosmote TV δεν την παλεύει με την βροχόπτωση.
Δεν μου άρεσε η τούμπα του Γιατρού.

Bράδυ γυναίκα κάνοντας όπισθεν έριξε μια προσπαθώντας να κάνει αναστροφή. Φυσικά την έκανε χωρίς να αφήσει σημείωμα αφού τσέκαρε να δει αν την έβλεπε κανείς.
Την είδαν άτομα από ένα απέναντι καφενείο κι έχουμε πινακίδα και χρώμα. Τώρα μένει να δούμε αν μπορούμε να βρούμε στοιχεία ιδιοκτήτη ή να γίνει τπτ μέσω ασφαλιστικής.
Στο διάλο.
Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.
Ελτεο λογικά θα παίξει αστυνομία και πραγματογνωμονας από την ασφαλιστική.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
elteo έγραψε:Και πώς το αποδεικνύεις ότι είναι αυτή έχοντας πινακίδα; Πάντα το είχα απορία.
Αν εννοεις το ατομο... δε σε ενδιαφερει ποιος οδηγουσε. Σε ενδιαφερει το αμαξι που το κανε.
Απο εκει και περα... αν η πινακιδα δεν ειναι κλεμμενη θα φανει λιαν συντομως. Εχει και μαρτυρες απο το καφενειο... θα εχει σημαδια και το δικο της αμαξι. Ακομα και αν το εχει φροντισει.... την λες πως θα την συρεις στα δικαστηρια. Το δηλωνεις η ξηλωνεσε στους δικηγορους.