Τίποτε και καμία δεν αποκλείω βέβαια, για αυτό και ρωτάω γνώμες.
dimitrisB έγραψε:UP!![]()
Eχουμε 2 επιλογές: Budweiser και Beck΄s .
Είναι ΟΚ να συνοδεύσουν finger food, ή είναι τόσο χάλια όσο .... και του Lidl ?
dimitrisB έγραψε:Συμπτωματικά, αναφερόμουν στην budvar, χωρίς να γνωρίζω την ύπαρξη διαφοράς που εσύ κατέχεις, οπότε .... αγοράζω.![]()
Η Beck΄s (που είναι και φτηνότερη) , ... δεν ?
Χωρίς να είναι φυσικά τόσο τραγική όσο η Fix Weiss που δεν κάνει ούτε για μαγείρεμα.
Γενικά ελάχιστες ελληνικές μπύρες βρίσκω έστω και ανεκτές κι αυτές είναι κυρίως φρέσκες από μικροζυθοποίιες.
REALZEUS έγραψε:Αν μιλάμε για τσέχικη Budvar, προφανώς και αγοράζεις Δημήτρη! Καμία σχέση με Beck's!
Οι Budweiser είναι παλιά οικογένεια Τσέχων ζυθοποιών με μεγάλη παράδοση σχεδόν 250 ετών. Πριν καμιά 150αριά χρόνια μερικοί έφυγαν μετανάστες στις ΗΠΑ και άνοιξαν κι εκεί ζυθοποιείο. Σήμερα η Αμερικάνικη εταιρεία είναι στα χέρια του κολοσσού Anheuser-Busch και βγάζει pale beer, στα αμερικάνικα ξεπλυμένα πρότυπα. Η αυθεντική Τσεχική εταιρεία βγάζει υπέροχη ευρωπαϊκή premium lager! Να διαλέξεις την 5% όμως, όχι την 4%. Έχει και πιο δυνατές (π.χ. 7,5%) αλλά μόνο σε κάβα τις βρίσκεις. Τέλος, στην Ευρώπη η Αμερικάνικη πωλείται ως Bud, ενώ η αυθεντική, η τσέχικη, ως Budweiser. Στις ΗΠΑ και αλλού πωλείται και η αμερικάνικη ως Budweiser.
Alfa Weiss δεν κάνει ούτε για πεζοδρόμια σε σχέση με τις σοβαρές ευρωπαϊκές Weiss...Χωρίς να είναι φυσικά τόσο τραγική όσο η Fix Weiss που δεν κάνει ούτε για μαγείρεμα.
REALZEUS έγραψε:Αν μιλάμε για τσέχικη Budvar, προφανώς και αγοράζεις Δημήτρη! Καμία σχέση με Beck's!
Οι Budweiser είναι παλιά οικογένεια Τσέχων ζυθοποιών με μεγάλη παράδοση σχεδόν 250 ετών. Πριν καμιά 150αριά χρόνια μερικοί έφυγαν μετανάστες στις ΗΠΑ και άνοιξαν κι εκεί ζυθοποιείο. Σήμερα η Αμερικάνικη εταιρεία είναι στα χέρια του κολοσσού Anheuser-Busch και βγάζει pale beer, στα αμερικάνικα ξεπλυμένα πρότυπα. Η αυθεντική Τσεχική εταιρεία βγάζει υπέροχη ευρωπαϊκή premium lager! Να διαλέξεις την 5% όμως, όχι την 4%. Έχει και πιο δυνατές (π.χ. 7,5%) αλλά μόνο σε κάβα τις βρίσκεις. Τέλος, στην Ευρώπη η Αμερικάνικη πωλείται ως Bud, ενώ η αυθεντική, η τσέχικη, ως Budweiser. Στις ΗΠΑ και αλλού πωλείται και η αμερικάνικη ως Budweiser.
Alfa Weiss δεν κάνει ούτε για πεζοδρόμια σε σχέση με τις σοβαρές ευρωπαϊκές Weiss...Χωρίς να είναι φυσικά τόσο τραγική όσο η Fix Weiss που δεν κάνει ούτε για μαγείρεμα.
italakias έγραψε:Γενικοτερα ομως θελω να πω οτι επειδη η μπυρα δεν θεωρειται ποτο αλλα περισσοτερο αναψυκτικο,μην το ψαχνετε πολυ το θεμα.
Ε και την έπινα φυσικά, τζάμπα ήταν.
panos2171 έγραψε:paulaner (που για μένα είναι αν όχι η πρώτη σίγουρα στις καλύτερες weiss που κυκλοφορούν
Προφανώς εννοεί για εκτος sc όπου ο καθένας ερμηνε[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]