Kon5 έγραψε:Παραλάβαμε παιδιά!![]()
Nα σας ζησει ..
Τωρα πια μπορεις να γραφεις εδω και περιμενουμε τις "περιπετειες ενος πατερα"...
Kon5 έγραψε:Παραλάβαμε παιδιά!![]()
Anonymous Founder έγραψε:Να σας ζήσει! Γερό και υγιές να είναι, τα άλλα είναι εύκολα!
) οταν του λεμε οτι το απογευμα θα παμε στο γιατρο να τους δει και τους δυο ετσι κι αλλιως, επιμενοντας να παμε αμεσα...Ειχα μια δουλεια νωρις το πρωι οποτε τον ετοιμαζω για το σχολειο και τον παιρνω μαζι μου μεχρι να ετοιμαστει και η αδελφη του, προσπαθοντας να τον ξεγελασω παλι. Με το που κατεβαινουμε στο αυτοκινητο και παει να μπει μεσα εχοντας σταματησει τα κλαματα μου πεταει την ατακα 'μπαμπα θα παμε σφαιρα τωρα στο γιατρο ετσι?' και μενω καγκελο!
gianik έγραψε::lol:
Φερτον να τον παρω μαζι μια φορα με το εργαλειο,να κανει κ ιου ιου ...
Θα θελει καθε μερα![]()
gianik έγραψε:Χωρις αστεια τωρα:
Πες του την ιστορια με τον ψευτη βοσκο..
Zeus έγραψε:Την εχουμε διαβασει τοσες φορες αλλα ο μικρος δεν δινει και πολυ σημασια στις bedtime stories...Θα τον στριμωξω σε αλλη ωρα τον απατεωνα..
SUV και αηδίες...
Kon5 έγραψε:Ευχαριστούμε πολύ παιδιά! Ένα είναι![]()
Φοβερό συναίσθημα. Αλλάζει η ζωή σου, νιώθεις αλλιώς να πω πιο ολοκληρωμένος δεν ξέρω αλλά πάντως ''λειτουργώ'' διαφορετικά. Σκέφτομαι πρώτα αυτόν και μετά όλα τα άλλα.
Kon5 έγραψε:Μετά από πόσο διάστημα μπορούμε να πάμε για 2ο?![]()
![]()
![]()
![]()
Χαζομπαμπάς στο 100%

markvag έγραψε:Zeus έγραψε:Την εχουμε διαβασει τοσες φορες αλλα ο μικρος δεν δινει και πολυ σημασια στις bedtime stories...Θα τον στριμωξω σε αλλη ωρα τον απατεωνα..
Πάρε δυνατό πισωκίνητο για επόμενο, βγάλε το esp και κάν'τον μία καλή βόλτα σε κανένα στροφιλίκι. Εξοχές θα σου ζητάει μετά!![]()
Φαίνεται πάντως το παιδί που μεγαλώνει με τις σωστές αρχές!![]()
![]()
![]()
SUV και αηδίες...
![]()
![]()
![]()
Zeus έγραψε:markvag έγραψε:Zeus έγραψε:Την εχουμε διαβασει τοσες φορες αλλα ο μικρος δεν δινει και πολυ σημασια στις bedtime stories...Θα τον στριμωξω σε αλλη ωρα τον απατεωνα..
Πάρε δυνατό πισωκίνητο για επόμενο, βγάλε το esp και κάν'τον μία καλή βόλτα σε κανένα στροφιλίκι. Εξοχές θα σου ζητάει μετά!![]()
Φαίνεται πάντως το παιδί που μεγαλώνει με τις σωστές αρχές!![]()
![]()
![]()
SUV και αηδίες...
![]()
![]()
![]()
Ακριβως το αντιθετο Μαρκο...θα θυσιαστω για να μην μεταδοσω τα ιδια κολληματα στα παιδια μου..

Kon5 έγραψε:Το πλυντήριο πάει σύννεφο ρε σεις![]()
![]()
Ευτυχώς που υπάρχει το στεγνωτήριο γιατί οι ποσότητες και η συχνότητα χρήσης είναι τέτοια που το στέγνωμα με φυσικό τρόπο θα ήταν λιγάκι δύσκολο.

I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]