dimik έγραψε:Μισό ρε παιδιά,για να καταλάβω δηλαδή, με το AC (κουμπί με χιόνι αναμμένο) θα βγάζει και ζέστη όταν χρειαστεί;
Δεν μπορούσαν οι άτιμοι να έχουν ένα Auto που να κάνει τα πάντα και να ρυθμίζεις μόνο την θερμοκρασία που θες;
Λοιπον στην Laguna του πατερα λειτουργει ως εξης ο αυτοματος κλιματισμος (και καλα Γαλλοι δυστροποι, φωτα στον αριστερο μοχλο)
Πατας Auto και ολα τ αλλα τα κανει μονο του. Αν θελει κρυο ανοιγει το AC και φερνει κρυο αν ειναι να φερει ζεστη το AC δεν το ανοιγει. Αν το εχει ανοιξει το AC και πατησεις το κουμπι να σβησει το AC τοτε σβηνει και το κουμπι του Auto γιατι θεωρει οτι εχεις παρεμβει στην αυτοματη λειτουργια.
Ε οι Γερμανοι δεν το εχουν πιασει το νοημα. Εγω στην αρχη νομιζα οτι κατι δεν πηγαινε καλα. (εχω και τον διζωνικο τον καλο τρομαρα μου).
Ανοιγω το auto, ανοιγει και το AC μονο του. Αν σβησεις το AC προφανως το καλοκαιρι δεν θα εχεις δροσια, το χειμωνα χανεις την αυτοματη ενεργοποιηση του ξεθαμπωματος. Το οποιο αυτοματο ξεθαμπωμα ειναι εντυπωσιακα γρηγορο και παρεμβατικο. (φανταζομαι ολα το ιδιο θα λειτουργουν αλλα δεν ειχα παλι τετοια εμπειρια)
Κατα τ αλλα η αυτοματη λειτουργια της ανακυκλωσης επισης λειτουργει πολυ καλα. Σπανια εχω παρατηρησει να περνανε δυσαρεστες μυρωδιες μεσα.

για να λειτουργήσει φυσιολογικά.