mjacob έγραψε:απαντησα γενικα γιατι αναγνωρίζουμε σε κάποιους αυτό το δικαίωμα και όχι σε κάποιους άλλους. Γιατί νόμιζα ότι γενικά το έθεσες
Το έθεσα γενικά , γιατί είναι απορία που έχω από φοιτητής ακόμη. Γιατί πχ ο ομοφυλόφιλος έχει δικαίωμα να ορίσει το σώμα του αλλά ο μοναχός όχι? Γιατί η παντρεμένη εχει ηθική αλλά η "σπιτωμενη" όχι? Τι θα πει χρηστά ήθη και ποιός τα καθορίζει? Για εμένα πρέπει ο καθένας να είναι ελεύθερος να αυτοκαθοριζεται και να διάγει τον βίο που επιθυμεί αρκεί να μην προσπαθεί να επιβάλλεται στον διπλανό του και το αντίθετο. Ούτε λόγος πέφτει σε κανέναν αν μια γυναίκα θέλει να διακόψει την κύηση μέσα στα πλαίσια που ορίζει η Πολιτεία ούτε όμως να λέμε ότι η ηθική κάποιου ειναι καλή ή κακή ανάλογα με το αν είναι χριστιανική ή αριστερή ή δεν ξέρω εγώ τι.
Υ.Γ. και μην νομίζετε και σαν φοιτητής κατέληγα να διαφωνώ με όλους γιατί όντας μετριοπαθής δεν διάλεγα ποτέ στρατόπεδο
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-

Να αφήσω στην άκρη την ηθικολογία.
(ή διαβάζουν τρομολαγνικά site που λένε ότι προκαλούν ένα σκασμό αρρώστιες) και το αποτέλεσμα είναι αυτό