Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
drdino έγραψε:Δεν είναι, έχει μήπως configuration για αυτό;

Α μπράβο κάτι θυμάμαι.

Στο si είχα το professional και δε θυμάμαι να είχε κάποιο διαφορετικό configuration εκτός αν γίνεται με coding.

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#397089 Έχουν μονές συχνότητες στο Μιούρικα.

Σε coding αναφέρομαι, αλλά δεν ξέρω αν έχουν και διαφορετικό hardware εσωτερικά.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:
dimik έγραψε:Πολύ ξήλωμα θα πέσει και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, ειδικά για το μικρόφωνο στην πλαφονιέρα. :hmmm:

Εγώ πάλι στην δικιά μου ξηγήθηκα https://www.amazon.co.uk/SuperTooth-Han ... +bluetooth μετά από ψάξιμο για εργοστασιακό στο Golf και είναι υπερευχαριστημένη, κι εγώ δηλαδή που το δοκίμσα ψιλοεντυπωσιάστηκα για τα λεφτά του.

Σιγά το ξήλωμα, είναι απλά πράγματα αυτά, άσε που πολύ πιθανόν κάποιες καλωδιώσεις να υπάρχουν. Ή άλλη λύση που προτείνεις δεν έχει καμία σχέση, το εργοστασιακό Bluetooth κάνει παπάδες μπροστά σ' αυτό που προτείνεις. Είχα κάποτε ένα από δαύτα και ουσιαστικά το παράτησα στο τέλος.

Έχω εργοστασιακό στην 320, δεν κάνει και τόσους παπάδες, π.χ όταν το βάλεις δοκίμασε να πεις ντριφτης να δούμε ποιον θα πάρει τηλέφωνο :lol: , αλλά και το UI του Proffesional δεν είναι και το καλύτερο, προτιμώ να έχω το τηλέφωνο σε βάση στον αεραγωγό και να χειρίζομαι τα πάντα από εκεί.

Τα ξηλώματα δεν τα έκανα για κανέναν λόγο, αν είσαι τυχερός και μπαίνει στο τιμόνι το μικρόφωνο οκ, αν όμως πρέπει να οδηγήσεις καλώδιο στην πλαφονιέρα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#397102 Οπότε άστο ., ψάξε από Γερμανία πλευρά.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#397118 Στο δικο μας Μινι R53 εισαγωγης απο Αμερικη το ραδιο παιζει (Harman Kardon) Χωρις θεμα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Τελωνείο θεώρησε δεδομένο πως θα περάσεις.

ΑΝ γράφει την πραγματική του αξία, σίγουρα θα περάσει τελωνείο +100-150 ευρώ λογικά (ο ΦΠΑ + εκτελώνιστής), ίσως και παραπάνω, εξαρτάται από το πόσο ΦΠΑ θα πέσει (τι αξία δηλαδή θα δεχτεί το τελωνείο ως πραγματική). Αν δεν γράφει τιμή, και πάλι ενδέχεται να το κρατήσει το τελωνείο, αν χτυπάει το μάτι. Αν δηλαδή για παράδειγμα είναι κανένα μεγάλο κουτί με αξία 2 δολάρια, τότε τον ήπιες λογικά... :rtfm:

Γενικά, αποφεύγουμε τέτοιες αγορές από τρίτες χώρες! :rtfm:

Μακάρι να ΜΗΝ περάσει τελωνείο!
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Nikos! έγραψε:Οπότε άστο ., ψάξε από Γερμανία πλευρά.

Δεν βρήκα πουθενά κάτι αντίστοιχο. Καινούριο και με όλη την καλωδίωση, σε αυτή την τιμή; Εδώ για μεταχειρισμένο χωρίς καλώδια οι Γερμανοι (φίλοι...) ζητάνε τα ίδια.
markvag έγραψε:
drdino έγραψε:Τελωνείο θεώρησε δεδομένο πως θα περάσεις.

ΑΝ γράφει την πραγματική του αξία, σίγουρα θα περάσει τελωνείο +100-150 ευρώ λογικά (ο ΦΠΑ + εκτελώνιστής), ίσως και παραπάνω, εξαρτάται από το πόσο ΦΠΑ θα πέσει (τι αξία δηλαδή θα δεχτεί το τελωνείο ως πραγματική). Αν δεν γράφει τιμή, και πάλι ενδέχεται να το κρατήσει το τελωνείο, αν χτυπάει το μάτι. Αν δηλαδή για παράδειγμα είναι κανένα μεγάλο κουτί με αξία 2 δολάρια, τότε τον ήπιες λογικά... :rtfm:

Γενικά, αποφεύγουμε τέτοιες αγορές από τρίτες χώρες! :rtfm:

Μακάρι να ΜΗΝ περάσει τελωνείο!

Καλά, εννοείται μακάρι. Βέβαια, παίζει και να περάσει. Σε αυτή την περίπτωση, οι τιμές δεν είναι αυτές που λες, αυτά ισχύουν για τους courier, το δικό μου έρχεται με απλό ταχυδρομείο. Θα είναι φθηνότερο.
Άβαταρ μέλους
By GTS
224v έγραψε:Στο δικο μας Μινι R53 εισαγωγης απο Αμερικη το ραδιο παιζει (Harman Kardon) Χωρις θεμα.

Εχω την εντυπωση οτι τα HU ειναι τα ιδια παντου αλλα βεβαια δεν εχω τσεκαρει κωδικους.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Καλά, εννοείται μακάρι. Βέβαια, παίζει και να περάσει. Σε αυτή την περίπτωση, οι τιμές δεν είναι αυτές που λες, αυτά ισχύουν για τους courier, το δικό μου έρχεται με απλό ταχυδρομείο. Θα είναι φθηνότερο.

Α, άμα είναι έτσι, όντως... τα ΕΛΤΑ έχουν δικούς τους εκτελωνιστές, με πολύ χαμηλότερο κόστος. Αλλά το ΦΠΑ θα το πληρώσεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#397214 Λοιπόν, με λίγο ψάξιμο, βρήκα πως σε ότι αφορά το ραδιόφωνο και τις μπάντες των FM, δεν υπάρχει πρόβλημα, όλες οι συσκευές μπορούν να παίξουν παντού, αφού υπάρχει κρυφό μενού και εκεί:
https://www.bmwsections.com/info/radio-settings.php
http://www.e90post.com/forums/showpost. ... ostcount=5
Το βάζω κι εδώ για να υπάρχει. :metalo:

Τώρα μας μένει το τελωνείο... :ninja: :help:

Είναι ευκαιρία πάντως να τελειώνω και με τον εμπρός αισθητήρα παρκαρίσματος, θα το είχα κάνει ήδη αλλά θέλω να μπορώ να τον απενεργοποιήσω από το κουμπάκι που έχει η BMW γι' αυτή την δουλειά. Το κουμπάκι το έχω, αλλά δεν ξέρω πώς θα το κάνω να δουλέψει. Για την ενεργοποίηση έχω αγοράσει κοντρολεράκι που διαβάζει από Canbus την ταχύτητα του αυτοκινήτου και ενεργοποιεί τον αισθητήρα (για να μην είναι διαρκώς ανοιχτός).
Άβαταρ μέλους
By drdino
#397218 To κουμπί τι είναι, momentary λογικά ε; Μπορείς με ένα 555 να φτιάξεις ένα κυκλωματάκι ξυλόσομπας που να κάνει latching κάθε πάτημα του κουμπιού.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
drdino έγραψε:To κουμπί τι είναι, momentary λογικά ε; Μπορείς με ένα 555 να φτιάξεις ένα κυκλωματάκι ξυλόσομπας που να κάνει latching κάθε πάτημα του κουμπιού.

:lol:
Μιλώ για αυτό το κουμπί:
Εικόνα
Έχω αγοράσει από eBay όλο το cluster με τα κουμπιά, αλλά αυτό καταλήγει πάνω σε μια καλωδιοταινία που κουμπώνει σε μια φίσα. Δεν καταλαβαίνεις λοιπόν πού αντιστοιχεί το κουμπί, για να τραβήξω καλώδια από την φίσα. Ούτε ξέρω πώς θα μπορούσα να το βρω και πώς δουλεύει (παίζει να είναι κι αυτό στο Canbus, οπότε φέξε μου και γλίστρησα...).
:help:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#397231 Λογικά σε κάποιο module καταλήγει. Δεν έχεις τα σχεδιαγράμματα καλωδιώσεων?
Άβαταρ μέλους
By xenos
Anonymous Founder έγραψε:
dimik έγραψε:Πολύ ξήλωμα θα πέσει και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, ειδικά για το μικρόφωνο στην πλαφονιέρα. :hmmm:

Εγώ πάλι στην δικιά μου ξηγήθηκα https://www.amazon.co.uk/SuperTooth-Han ... +bluetooth μετά από ψάξιμο για εργοστασιακό στο Golf και είναι υπερευχαριστημένη, κι εγώ δηλαδή που το δοκίμσα ψιλοεντυπωσιάστηκα για τα λεφτά του.

Σιγά το ξήλωμα, είναι απλά πράγματα αυτά, άσε που πολύ πιθανόν κάποιες καλωδιώσεις να υπάρχουν. Ή άλλη λύση που προτείνεις δεν έχει καμία σχέση, το εργοστασιακό Bluetooth κάνει παπάδες μπροστά σ' αυτό που προτείνεις. Είχα κάποτε ένα από δαύτα και ουσιαστικά το παράτησα στο τέλος.

Που ειναι το εργοστασιακο μικροφωνο σε σενα; μηπως στην πλαφονιερα;

Εμενα ειναι πανω απο τον οδηγο κ σε μενα θελει κοψιματα, οποτε κλαιν! Θα το βαλω καπου αλλου κεντρικα...... αν βρω ποτε χρονο να τελειωσω αυτο που αρχισα.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης