Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#396699 Συμπαθέστατο ειδικά σε σχέση με το Q3. Μου θυμίζει από μπροστά λίγο C30 πάντως
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#396968 Προτζεκτακι για το ΣΚ.Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#397130 Το βλεπω να γινεται SQ5 σιγα σιγα ετσι οπως το πας:-D

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#397144 Σε δουλειά να βρισκόμαστε...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#397326 Ρε τι φτιαχνεις με 35 εουρος...ΕικόναΕικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By dimik
#397328 Δεν αλλάζεις κι αυτά τα ξύλινα φιλέτα που βλέπω?

< 5 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#397340 Και τι να τα κάμω? Λουμίνιο? :hmmm:

Άμα έβγαζε ο κινέζος τίποτα καλό σε νορμάλ κόστος θα το σκεφτόμουν γιατί κι εγώ δεν τρελαίνομαι για το ξύλο. Αλλά για να τα πάρω σετ θέλουν κάνα 500αρικο με το οποίο βάζω ΟΕΜ μπρος πίσω αισθητήρες και ίσως και κάμερα. Δεν ξέρω αν αξίζει...

Πχ: http://www.ebay.com/itm/Audi-Q5-Genuine-Brushed-Aluminium-Interior-Door-Trim-Insert-Panels-/322505246041?hash=item4b16cf8559:g:Us0AAOSwjqVZC6ER

Κι αυτά είναι μόνο για τις πόρτες.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#397343 Πολύ ακριβά, μέχρι 300 εγώ πάντως θα τα έδινα, όταν βλέπω ξύλινη επένδυση με πιάνει αλλεργία.

< 5 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#397347 Την άλλη βδομάδα έχω 600αρακι Καρέντα για το σκίαστρο της ηλιοροφής, μέτα παίρνει σειρά ηλεκτροχρωματικός καθρέφτης με αισθητήρα φωτός/βροχής και μετά το καλοκαίρι λάδια S-tronic (κάνα 300αρι). Καλά να μαστε και κάποια στίγμη ίσως κινηθώ και προς τα εκεί.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#397371 Και μετά τα δέρματα.
Του οδηγού τουλάχιστον την έχει την ταλαιπώρια του. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#397405 Λογικό δεν είναι με 135Κ χλμ και 90+ κιλά? Πρώτα θα φτιάξω το τιμόνι όμως γιατί ειναι το πιο φθαρμένο δερμάτινο μέρος του αυτοκινήτου.

Κρίμα να μη μπαίνει ο αερόσακός μου σε αυτό το τιμόνι να το αλλάξω όπως είναι. :thumbsdown:
http://www.ebay.com/itm/Audi-A3-A4-A5-Q5-Q7-S-Line-Perforated-Leather-Steering-Wheel-8K0419091CAIXC-/332163295826?fits=Make%3AAudi%7CModel%3AQ5&hash=item4d5679aa52:g:GJcAAOSwDKtY1Doc&vxp=mtr
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#398725 Είχα πάει πριν λίγο Καρέντα να αφήσω το αμάξι, σκάει τυπάκος στην ηλικία μου με Allroad 2.0T του 2011 που το χει φέρει πριν 1 μήνα από Γερμανία. Με το που το παίρνει κάνει ταξίδι Πρέσπες, 2λτ κατανάλωση λαδιού πηγαινέλα! :svivhaha:

Βρίσκει ένα συνεργείο κάπου και του λένε την ιστορία με τους CDNC και αυτός έρχεται πλέον υποψιασμένος Καρέντα να δει τι θα κάνει. Πιάνει ο τεχνικός σύμβουλος αρχείο service και του αρχίζει τη γνωστή παραμύθα..."και δεν έχουν όλα πρόβλημα και να το μετρήσουμε σε 1000χλμ και να κάνουμε το πρώτο στάδιο με την αλλαγή δοχείου αναθυμιάσεων και φλατζών (υπόψη 600€ είναι αυτό το πακετάκι) και μετά να ξαναμετρήσουμε". Διπλά εγώ τώρα τα ακούω αυτά και αρχίζω να βράζω. Τους διακόπτω, του λέω μεγάλε ετοίμασε ένα 3χιλιαρο και μην ακούς τίποτα. Παγώνει ο μλκ της Καρέντα και αρχίζει "και ξέρετε δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες" και "5 στα 10 φτιάχνουν μόνο με το πρώτο στάδιο" κτλ κτλ.

"Καλά καλά" του λέω, "άμα φτιάξει μόνο με το πρώτο στάδιο, φωνάξτε με να το βγάλω στις ειδήσεις". Μπάσταρδοι ρε πούστη, να σε ξεζουμίσουν. Στην ουσία από το 600αρι του πρώτου σταδίου αυτοί βγάζουν τα εργατικά που ΚΑΙ ΚΑΛΑ σου καλύπτουν στην ανακατασκευή του μοτέρ. :x
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#398848 Πήραν τώρα τηλ απο την Καρέντα και θέλει λέει αλλαγή η κασετίνα της ηλιοροφής...επιπλέον 1300€. :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:

Έχω κλάσει στα γέλια. Τι μλκ που ξαναπήγα... :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By dimik
Deleted User 1 έγραψε:Πήραν τώρα τηλ απο την Καρέντα και θέλει λέει αλλαγή η κασετίνα της ηλιοροφής...επιπλέον 1300€. :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha: :svivhaha:

Έχω κλάσει στα γέλια. Τι μλκ που ξαναπήγα... :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Κι εγώ αναρωτιέμαι γιατί το κάνεις αυτό στον εαυτό σου :lol: