Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By IKE
kyr80 έγραψε:Γιατί δεν το προέβλεψε η φύση.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kyr80 έγραψε:
Nikos! έγραψε:
kyr80 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Πέρα από τη γενική απορία του ΙΚΕ παραπάνω, δε καταλαβαίνω γιατί στη μια περίπτωση είναι ΟΚ να μεγαλώσει με ομοφυλόφιλους και στην άλλη όχι:<br abp="853"><br abp="854">
kyr80 έγραψε:Και πάμε πάλι στο θέμα παιδί. Ένα παιδί που γεννήθηκε ορφανό, μάλλον θα έχει μια καλύτερη τύχη με ένα ζευγάρι ομόφυλων. Εκεί που διαφωνώ οριζόντια, κάθετα, και διαγώνια είναι η γέννηση με χρήση σπέρματος ή μήτρας από άλλον άνθρωπο, με σκοπό να γεννηθεί ένα παιδί που θα μεγαλώσει με ομόφυλους.
<br abp="855"><br abp="856">Ο τρόπος σύλληψης που αναφέρεις χρησιμοποιείται σε ζευγάρια που έχουν πρόβλημα γονιμοποίησης. Γιατί στη μια περίπτωση (ετεροφυλόφιλων) είναι ΟΚ και στην άλλη όχι?
<br abp="857">Γιατί το έγραψα και πριν<br abp="858">"Άλλο η δυσλειτουργία ενός από τους δύο ετερόφυλους γονείς, και άλλο φυσιολογική λειτουργία 2 ομόφυλων να μην μπορούν να τεκνοποιήσουν. Δηλαδή εν έτη 2014, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτήν τη διαφορά;" <br abp="859">Και με αναγκάζει να δώσω άσχετο παράδειγμα(από πριν ξέρω ότι θα φαγωθούμε με αυτό).... Είναι διαφορετικό μια προσθετική άκρου σε έναν που από λάθος γεννήθηκε με ένα πόδι-δάχτυλο-χέρι, παρά να φυτέψεις ένα τρίτο πόδι σε κάποιον που έχει 2.
Το είπες και μόνος σου, άσχετο παράδειγμα.
Άρα δεν έχεις πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς?
Ο τρόπος σύλληψης σε ενοχλεί.

Λάθος....

Το να μεγαλώσει ένα παιδί που έχει ΗΔΗ γεννηθεί και αλλιώς θα μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, ΔΕΝ είναι το ίδιο με το παιδί που θα συλληφθεί με σκοπό να μεγαλώσει από ένα ζευγάρι ομόφυλων.
Η πρώτη περίπτωση είναι μη χείρον βέλτιστο. Διότι λόγο ενασχόλησης με ομάδα ΑΜΕΑ, και πολλά παρατημένα παιδιά στο ίδρυμα, οπουδήποτε αλλού είναι καλύτερα.
Η δεύτερη περίπτωση είναι παρά φύση

Και στη μια περίπτωση και στην άλλη, με ομοφυλόφιλους γονείς θα μεγαλώσει. Άρα ουσιαστικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς.

Ο τρόπος σύλληψης λοιπόν σε ενοχλεί.

Αναγνωρίζεις την επιλογή των ομοφυλόφιλων ανθρώπων?
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#39640 Άλλο λέω....
Ορφανοτροφείο<ομόφυλο ζευγάρι<ετερόφυλο ζευγάρι
Άβαταρ μέλους
By red_monster
kyr80 έγραψε:Άλλο λέω....

http://www.paraskhnio.gr/ipa-mitera-via ... ri-tis-ka/

ετερόφυλοι γονείς πρότυπο :metalo:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
red_monster έγραψε:
kyr80 έγραψε:Άλλο λέω....

http://www.paraskhnio.gr/ipa-mitera-via ... ri-tis-ka/

ετερόφυλοι γονείς πρότυπο :metalo:

+ δυο ακόμα ετερόφυλα ανθρωπίδια

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... -diet.html
Άβαταρ μέλους
By panos2171
Nikos! έγραψε:
Και στη μια περίπτωση και στην άλλη, με ομοφυλόφιλους γονείς θα μεγαλώσει. Άρα ουσιαστικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς.

ΓΙατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε αυτό που λέει ο Κυριάκος; Για πείτε μου όμως, ένα ζευγάρι για ποιο λόγο ακριβώς θέλει ένα παιδί; Για να έχει κάτι να ασχολείται;
Άβαταρ μέλους
By famas
panos2171 έγραψε:

ΓΙατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε αυτό που λέει ο Κυριάκος; Για πείτε μου όμως, ένα ζευγάρι για ποιο λόγο ακριβώς θέλει ένα παιδί; Για να έχει κάτι να ασχολείται;

προφανώς για να σώσουν τη σχέση τους, έτσι δεν γίνεται και στον πραγματικό κόσμο; ή μάλλον θα συμβολίζει το επιστέγασμα της ευτυχίας τους. Αυτό τουλάχιστον λένε τα νορμάλ ζευγάρια.
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
panos2171 έγραψε:
Nikos! έγραψε:

Άσε μας κουκλίτσα μου... :)
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#39683 Βάζοντας ειδήσεις από ετερόφυλα τέρατα-γονείς, υπερασπίζεστε το δικαίωμα στο να γίνουν γονείς οι ομόφυλοι;;
A-Viper7 έγραψε:
panos2171 έγραψε:
Nikos! έγραψε:<br abp="764"><br abp="765">Και στη μια περίπτωση και στην άλλη, με ομοφυλόφιλους γονείς θα μεγαλώσει. Άρα ουσιαστικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς. <br abp="766"><br abp="767">Ο τρόπος σύλληψης λοιπόν σε ενοχλεί. <br abp="768"><br abp="769">Αναγνωρίζεις την επιλογή των ομοφυλόφιλων ανθρώπων?
<br abp="770"><br abp="771">ΓΙατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε αυτό που λέει ο Κυριάκος; Για πείτε μου όμως, ένα ζευγάρι για ποιο λόγο ακριβώς θέλει ένα παιδί; Για να έχει κάτι να ασχολείται;
<br abp="772"><br abp="773">Άσε μας κουκλίτσα μου... :)

Και γ@μώ τα βάθη η απάντηση....
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#39694 σε ενοχλεί το δικαίωμα ή η αισθητική του θέματος?

κατά τα άλλα, τοποθέτησες μια αλγεβρική ανίσωση και στην ανέτρεψα ... τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...

αναλογίσου μόνο πόσο ψυχικό σθένος και πόση θέληση έχει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων για να υιοθετήσει ένα παιδί κόντρα σε όλο το επιθετικό και προσβλητικό κλίμα :roll:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:σε ενοχλεί το δικαίωμα ή η αισθητική του θέματος?

κατά τα άλλα, τοποθέτησες μια αλγεβρική ανίσωση και στην ανέτρεψα ... τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...

αναλογίσου μόνο πόσο ψυχικό σθένος και πόση θέληση έχει ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων για να υιοθετήσει ένα παιδί κόντρα σε όλο το επιθετικό και προσβλητικό κλίμα :roll:

Εγω θα το ονοματιζα θράσος και πεισμα για να "δειξουν" οτι στο τελος "τα καταφεραν" παρ' ολες τις αντιξοοτητες. Το παιδακι ειναι το βραβείο. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
kyr80 έγραψε:Βάζοντας ειδήσεις από ετερόφυλα τέρατα-γονείς, υπερασπίζεστε το δικαίωμα στο να γίνουν γονείς οι ομόφυλοι;;
A-Viper7 έγραψε:
panos2171 έγραψε:
Nikos! έγραψε:<br abp="764"><br abp="765">Και στη μια περίπτωση και στην άλλη, με ομοφυλόφιλους γονείς θα μεγαλώσει. Άρα ουσιαστικά δεν έχεις κάποιο πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς. <br abp="766"><br abp="767">Ο τρόπος σύλληψης λοιπόν σε ενοχλεί. <br abp="768"><br abp="769">Αναγνωρίζεις την επιλογή των ομοφυλόφιλων ανθρώπων?
<br abp="770"><br abp="771">ΓΙατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε αυτό που λέει ο Κυριάκος; Για πείτε μου όμως, ένα ζευγάρι για ποιο λόγο ακριβώς θέλει ένα παιδί; Για να έχει κάτι να ασχολείται;
<br abp="772"><br abp="773">Άσε μας κουκλίτσα μου... :)

Και γ@μώ τα βάθη η απάντηση....

Οτι γαμεί κανείς καλό είναι...