Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByF&G
#396360 Bihlas μαθε στις πιτσιρικιες να εισαι ευγενικος γιατι αργοτερα αν εισαι καλος παιχτης δεν θα χρειαζεται και τοσο.
Φαντασου οτι γουσταρουν αγριαδες τυπου Ντανου.... Δεν ειναι τυχαιο....
Θα τα δεις λογικα ολα..... :)
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#396391 Αν η γκομενα έχει ελάχιστο νιονιό, θα καταλάβει ότι ο μόνος λόγος που της προτάθηκε αυτό είναι για να ξεχαρμανιάζει ο bihlas. Εγώ προτιμώ την προηγούμενη στάση του : "δεν σε γουστάρω γιατί είσαι χοντρή".
Πιο τίμια.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#396396 Συμφωνώ, αλλά από το friends with benefits πιο τίμια.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#396399 ΟΚ, στο σινεμά είδα ότι τέτοιες σκέσεις καταλήγουν μερικές φορές σε μόνιμους δεσμούς.
Σε ξέρω, με ξέρεις, πού να τρέχουμε.

Συμβαίνει, ειδικά όταν περνάς ένα ηλικιακό κατώφλι και πέραν της δοκιμασμένης λύσης υπάρχει άβυσσος.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Asimov έγραψε:Αν η γκομενα έχει ελάχιστο νιονιό, θα καταλάβει ότι ο μόνος λόγος που της προτάθηκε αυτό είναι για να ξεχαρμανιάζει ο bihlas. Εγώ προτιμώ την προηγούμενη στάση του : "δεν σε γουστάρω γιατί είσαι χοντρή".
Πιο τίμια.

Μπορεί και αυτή όμως να τον έχει για το ξεχαρμάνιασμα της, οπότε και αυτό το σενάριο ίσως να παίζει !
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#396424 +1
Ειδάλλως δε θα συνέχιζε την επικοινωνία μαζί του.
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
#396426 Εγω δεν το νομιζω αυτο.
Μετα απο αυτο που εκανε ο φιλος ο μπιχλας, που ηταν χοντρο, παει και ζηταει συγγνωμη -> δινει θαρρος.

Για εμενα θελει προσοχη γιατι μπορει να το πληρωσει αυτο και να παει να κανει τιποτα πιο χοντρο στην συνεχεια...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#396432 Τεράστιο λάθος του Μπίχλα από πλευρά τακτικής.
Σωστό όσον αφορά τον ανθρώπινο παράγοντα αλλά αυτό βάλτε το στην άκρη διότι ο Busso έχει πει ότι ο καθένας οφείλει να γνωρίζει πως ο έρωτας και το φλερτ, είναι ένα παιχνίδι που πριν το "παίξεις" πρέπει να γνωρίζεις ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να πληγωθείς.

Συνεπώς μπίχλα αγόρι μου, μην μας απολογείσαι. Γίνε άντρας επιτέλους. Έτσι γούσταρες, έτσι σου βγήκε να φερθείς, έτσι φέρθηκες. Στο φινάλε το αν είσαι |λογοκρισία| ή όχι, δεν θα το κρίνουμε εμείς αλλά το έτερο μέλος της οιαδήποτε σχέσης σου. Είσαι ό,τι δικαιώματα δώσεις.

Πάμε ξανά στο λάθος τακτικής.
Η σωστή ξήγα ήταν να της πεις το εξής: Κοίτα να δεις φιλενάδα, έχω καύλες, έχεις και εσύ καύλες και το μόνο που μπορώ να σου προσφέρω για την ώρα είναι τον πυροσβεστήρα μου που θα μας τις σβήσει. Με όλο το θάρρος αλλά δεν είμαι σε φάση για ρομάντζα και έρωτες. Στην παρούσα φάση τουλάστιχον. Παρακάτω δεν ξέρω τι μου βγει και ΑΝ μου βγει μαζί σου.

Και είσαι άντρας ωραίος παντελονάτος. Και κάπως έτσι αρχίζεις και γράφεις τα χιλιόμετρα σου με εμπειρίες. Κοινώς μπίχλα μου, ο Busso λέει να κάνεις ό,τι |λογοκρισία| σου έχει περάσει από το μυαλό. ΤΩΡΑ. Όχι αύριο που θα είσαι ίσως σε σχέση ή ίσως παντρεμένος. Κακό πράμα τα απωθημένα.

Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από Giuseppe Busso και 17 Μάιος 2017, 21:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#396435 Bihla είσαι τυχερός που σου ξηγηθηκε έτσι η κοπέλα, τον να τη σουτάρεις 5 το πρωί μετά από ματς είναι μεγα σφάλμα. Θα μπορούσε να σε βγάλει πρόγραμμα στις φίλες της και να σου χαλάσει την εικόνα.Ελπίζω στο επόμενο βήμα της που θα τα φτιάξει με το πρώτο διαθέσιμο να είσαι ψυχραιμος και να μην φας ήττα.Να θυμάσαι ότι ακόμα και αν τελικά δεν σου αρέσει μια γυναίκα όντας ευγενης δεν θα βγεις χαμένος
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#396438 Σιγά την τύχη που είχε και σιγά το σφάλμα που έκανε.
Επειδή τσιμπούκωσε μια γκόμενα και τη σούταρε. :dizzy:

Μπίχλα αγόρι μου, πες της ότι ήταν πολύ τυχερή που μπήκε στο στόμα της η τουλούμπα σου.
Άβαταρ μέλους
By mmarkom
#396444 ΣυνΆλφιστι δεν με εννοησες, με ένα σωστό φερσιμο φαινεσαι ξηγημενος και δεν κόβεις τελείως γέφυρες σε περίπτωση που τα γαλατα πήξουν
Και γίνουν reggato