Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bihlas87
#396271 Τελικά της ζήτησα συγγνώμη και της είπα να το πάμε πιο χαλαρά σε φάση friends with benefits.
Η κοπελίτσα μου φέρθηκε άψογα, στο δεύτερο ραντεβού κέρασε αυτή όταν πήγα στην τουαλέτα,
όταν ήρθε σπίτι μου πρώτη φορά έφερε κρασί και κοκοψόνια. Είχα ξεχάσει κάτι ευτελούς αξίας
στο σπίτι της και παρόλο το σκηνικό τα ξημερώματα της Κυριακής, μόλις το βρήκε μου έστειλε
μήνυμα να πάω να το πάρω και φαινόταν μια χαρά. Δεν φταίει σε τίποτα να τρώει στη μάπα τα
ψυχολογικά μου επειδή έκλεισα τα 30 και είμαι στο πουθενά. Αφού κάνουμε χαβαλέ και καλό σεξ,
δεν χρειάζεται να μπλέκω ούτε με την παρέα της ούτε αυτή με την δικιά μου και να σέρνει ο ένας
τον άλλο σε μαγαζιά που δεν γουστάρουμε. Μέχρι το Σεπτέμβριο θα είναι εδώ, δεν χάνω τίποτα
να περνάω λίγο χρόνο μαζί της, θα εξασθενίσει λογικά πιο γρήγορα αλλά δεν θέλω να είμαι |λογοκρισία|.
Άβαταρ μέλους
By dimik
bihlas87 έγραψε:Τελικά της ζήτησα συγγνώμη και της είπα να το πάμε πιο χαλαρά σε φάση friends with benefits.
Η κοπελίτσα μου φέρθηκε άψογα, στο δεύτερο ραντεβού κέρασε αυτή όταν πήγα στην τουαλέτα,
όταν ήρθε σπίτι μου πρώτη φορά έφερε κρασί και κοκοψόνια. Είχα ξεχάσει κάτι ευτελούς αξίας
στο σπίτι της και παρόλο το σκηνικό τα ξημερώματα της Κυριακής, μόλις το βρήκε μου έστειλε
μήνυμα να πάω να το πάρω και φαινόταν μια χαρά. Δεν φταίει σε τίποτα να τρώει στη μάπα τα
ψυχολογικά μου επειδή έκλεισα τα 30 και είμαι στο πουθενά. Αφού κάνουμε χαβαλέ και καλό σεξ,
δεν χρειάζεται να μπλέκω ούτε με την παρέα της ούτε αυτή με την δικιά μου και να σέρνει ο ένας
τον άλλο σε μαγαζιά που δεν γουστάρουμε. Μέχρι το Σεπτέμβριο θα είναι εδώ, δεν χάνω τίποτα
να περνάω λίγο χρόνο μαζί της, θα εξασθενίσει λογικά πιο γρήγορα αλλά δεν θέλω να είμαι |λογοκρισία|.

Κάπως έτσι ξεκινάνε οι μεγάλοι έρωτες....

αδυνατίζει
ανακαλύπτεις ότι είναι και καλή νοικοκυρά
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ξυπνάς με βέρα στο δάκτυλο :lol:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#396275 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#396276 ή ξυπνάει και ανακαλύπτει ότι είναι 40 και όλα αυτά τα χρόνια του φαίνονται σαν μια μέρα
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#396277 Πάλι καλά που τό σωσες, γιατί ρε φίλε έχεις θέματα και σίγουρα το σεξ μονο καλό κάνει . Χαλαρωσε εκει χάμω, πηδηχτείτε στα κρυφά και να δεις που όντας χαλαρός θα είσαι πολύ πιο άνετος και δε θα δείχνεις λιμασμένος αγάμητος όταν μιλάς σε γκόμενες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#396279 Story of my life. Ευγε Μπίχλας. Έκανες το σωστό. Κάνα μανικάκι μια φορά τη βδομάδα και έξω από την πόρτα. :s_thumbsup

Απλά για να μην ευτελισθεί τελείως η φάση (όσο και cool να είναι η γκόμενα) πας μια στο τόσο και για ένα πότο/φαγητό/μπάνιο κτλ μαζί της. Θα εκτιμηθεί δεόντως.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#396281 και μετά θα περάσουν 10 χρόνια και θα είναι αυτή 30κατι και θα του λέει "έφαγα τα νιάτα μου μαζί σου και με έχεις αστεφάνωτη ακόμα"
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#396285 α εντάξει

άλλο σενάριο τότε.. φεύγει και ο μπίχλας παθαίνει κατάθλιψη

το ρίχνει στο ποτό αλλά με τίποτα δε μπορεί να ξεχάσει, καβαλάει τη μηχανή πάει να τη βρει αλλά τελικά έχει γυρίσει στον παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο που μόλις προσελήφθη μόνιμος στο δήμο (σίγουρο μεροκάματο, golden boy στις μέρες μας)

"σε αγάπησα μπίχλα, τα έδωσα όλα, αλλά εσύ δε μπόρεσες να αφοσιωθείς σε αυτή τη σχέση, πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου και μετά είμαι βέβαιη ότι θα βρεις κάποια που θα σε αγαπήσει πραγματικά παρά τα ελαττώματά σου"
(ξεκουμπίσου τώρα μη μου κάνεις χαλάστρα βλέπουν και οι γονείς κάτω από το σπίτι που μπαστακώθηκες)

σε 2-3 χρόνια μετά βλέπει στο fb τα κουτσούβελα που σιγά σιγά σκάνε και πιθανώς έχει γίνει διπλάσια και σκέφτεται μέσα του ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου,αλλά χαίρομαι που είναι ευτυχισμένη γιατί της αξίζει, αν όμως ήταν να γίνει διπλάσια το γ@μήσαμε το θέμα καλύτερα με το μπάμπη που ψωλάρει στο δήμο και τα φρεάτια κάθε σεπτέμβρη είναι βουλωμένα και πλημμυρίζουν οι δρόμοι
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#396307 Μην το τραβάτε απ τα μαλλιά.

Μπίχλα, αυτή τη φορά έπραξες το σωστό και μπράβο σου. Μην αγχώνεσαι, θεσε τα όρια απ την αρχή και όλα θα είναι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
By otso
QsisVTS έγραψε:α εντάξει

άλλο σενάριο τότε.. φεύγει και ο μπίχλας παθαίνει κατάθλιψη

το ρίχνει στο ποτό αλλά με τίποτα δε μπορεί να ξεχάσει, καβαλάει τη μηχανή πάει να τη βρει αλλά τελικά έχει γυρίσει στον παλιό της έρωτα από το γυμνάσιο που μόλις προσελήφθη μόνιμος στο δήμο (σίγουρο μεροκάματο, golden boy στις μέρες μας)

"σε αγάπησα μπίχλα, τα έδωσα όλα, αλλά εσύ δε μπόρεσες να αφοσιωθείς σε αυτή τη σχέση, πρέπει πρώτα να τα βρεις με τον εαυτό σου και μετά είμαι βέβαιη ότι θα βρεις κάποια που θα σε αγαπήσει πραγματικά παρά τα ελαττώματά σου"
(ξεκουμπίσου τώρα μη μου κάνεις χαλάστρα βλέπουν και οι γονείς κάτω από το σπίτι που μπαστακώθηκες)

σε 2-3 χρόνια μετά βλέπει στο fb τα κουτσούβελα που σιγά σιγά σκάνε και πιθανώς έχει γίνει διπλάσια και σκέφτεται μέσα του ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου,αλλά χαίρομαι που είναι ευτυχισμένη γιατί της αξίζει, αν όμως ήταν να γίνει διπλάσια το γ@μήσαμε το θέμα καλύτερα με το μπάμπη που ψωλάρει στο δήμο και τα φρεάτια κάθε σεπτέμβρη είναι βουλωμένα και πλημμυρίζουν οι δρόμοι

κοροιδευε

αμα παρατησει εσενα η δικια σου που την εχεις σιγουρη να δουμε τι θα λες που εισαι σε επικίνδυνη ηλικια ,αρκετα μεγαλυτερος απο τον μπιχλα και με ανχωτικη δουλεια .
αληθει η κοπελια σου ειναι μια ξανθουλα με λιγο σπαστα μαλλια ;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#396316 Έλα ρε otso, εδώ δεν με έχει παρατήσει η δική μου που είμαι και μεσήλικας, ειδικά μπροστά στον Qsisvts που είναι νέος και ομορφόπαιδο...
:ninja:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
bihlas87 έγραψε:Τελικά της ζήτησα συγγνώμη και της είπα να το πάμε πιο χαλαρά σε φάση friends with benefits.

:thumbsup: Eίσαι στο σωστό μονοπάτι, διώξε τις ανασφάλειες σου και κοίτα να χαίρεσαι την κάθε στιγμή που θα είσαι με γυναίκα γιατί η ζωή γράφεται με στιγμές, και να μην ξεχνάς όταν δείχνεις large στα συναισθήματα θα εισπράττεις το ίδιο, όπως και ότι στραβώνει με την μία φτιάχνεται στην επόμενη γιατί στο θέμα γυναίκα η εμπειρία είναι ανεκτίμητη, κοίτα να περνάς καλά και μην προσπαθείς να τις καταλάβεις γιατί δεν πρόκειται να βγάλεις άκρη και θα χάσεις τα χρόνια σου.

Να είσαι σαν λοκατζής και ελεύθερος σκοπευτής,να βλέπεις και να αναγνωρίζεις τον στόχο, να τον χτυπάς και πάλι το κεφάλι στο λαγούμι για τον επόμενο στόχο πάντα με ευγένεια και καλούς τρόπους.

Άντε και καλό βόλι.
Άβαταρ μέλους
By otso
Anonymous Founder έγραψε:Έλα ρε otso, εδώ δεν με έχει παρατήσει η δική μου που είμαι και μεσήλικας, ειδικά μπροστά στον Qsisvts που είναι νέος και ομορφόπαιδο...

Ελα ρε σε παρατησε και τουτη ; μια λυση σου εχει απομεινει , χηρα απο την ολλανδια.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#396333 :lol:
Όχι, ευτυχώς με ανέχεται ακόμη. Η χήρες της Ολλανδίας λένε τίποτις; Να στείλουμε τον Ντρίφτη να ρίξει μια ματιά, να στοκάρουμε μερικές για μια δύσκολη ώρα;