Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
kovathe έγραψε:Μου αρέσει που απςργω σήμερα και δεν έφαγα το χάος στους δρόμους.
Αραζω σπίτι και παίζω με τον μικρό....

< >

Οtso approves this post...

.
Άβαταρ μέλους
By markvag
KiloMeater έγραψε:λοιπόν, το περιβάλλον εδώ που δουλεύω σηκώνει προσεγμένο ντύσιμο, δεν ειναι το απλό υφασμάτινο παντελόνια πουκάμισο. Υπάρχουνε περιστάσεις που πρέπει να σκάσεις για παρουσίαση που πρέπει να είσαι στην τρίχα... I am sorry αλλά πάει με τη δουλεια.
Αν χρειαστεί να πάω με τα ΜΜΜ αναγκαστικά περιορίζομαι στο πιο basic outfit και δε μαρεσει να μου επιβάλλεται . Δεν μπορείς να σκάσεις μύτη στο λεοφωρειο με κάτι πολυ φροντισμένο , δεν ταιριάζει πως να το κάνουμε .
Εν πασει περιπτώσει έγραψα εμένα τι δε μαρεσει και με χαλαει πολυ, δεν σήμαινει οτι ειναι κακό, κάποιος άλλος μπορεί να ειναι πολυ cool with it και μπράβο του.

Συνήθως δεν χρειάζεται να αφήσω το αμάξι αλλά αν εχω σπάνια κάποια ραντεβού downtown δε γίνεται να πάω οδικώς ειναι ταλαιπωρία.

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας δηλαδή δεν χρειάζεται προσεγμένο outfit;;; :twisted: :lol:

Μέχρι και σε συναντήσεις με ξένους ηγέτες πάει με το ποδηλατάκι του ο κύριος, κάποιες φορές και σε ξένες χώρες... :yahoo: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
KiloMeater έγραψε:λοιπόν, το περιβάλλον εδώ που δουλεύω σηκώνει προσεγμένο ντύσιμο, δεν ειναι το απλό υφασμάτινο παντελόνια πουκάμισο. Υπάρχουνε περιστάσεις που πρέπει να σκάσεις για παρουσίαση που πρέπει να είσαι στην τρίχα... I am sorry αλλά πάει με τη δουλεια.
Αν χρειαστεί να πάω με τα ΜΜΜ αναγκαστικά περιορίζομαι στο πιο basic outfit και δε μαρεσει να μου επιβάλλεται . Δεν μπορείς να σκάσεις μύτη στο λεοφωρειο με κάτι πολυ φροντισμένο , δεν ταιριάζει πως να το κάνουμε .
Εν πασει περιπτώσει έγραψα εμένα τι δε μαρεσει και με χαλαει πολυ, δεν σήμαινει οτι ειναι κακό, κάποιος άλλος μπορεί να ειναι πολυ cool with it και μπράβο του.

Συνήθως δεν χρειάζεται να αφήσω το αμάξι αλλά αν εχω σπάνια κάποια ραντεβού downtown δε γίνεται να πάω οδικώς ειναι ταλαιπωρία.

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας δηλαδή δεν χρειάζεται προσεγμένο outfit;;; :twisted: :lol:

Μέχρι και σε συναντήσεις με ξένους ηγέτες πάει με το ποδηλατάκι του ο κύριος, κάποιες φορές και σε ξένες χώρες... :yahoo: :lol:

Για δες καλά πως έγινε το σακάκι του :lol:
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
GTS έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Αυτό ισχύει άμα είσαι στελεχάρα ή άμα είσαι πλέμπα?

Σε οσες χωρες εχω δουλεψει την εννοια του στελεχος την εχω ακουσει μονο στην Ελλαδα (οπως και το γκολντεν μποις). Εξω ολοι υπαλληλοι ειναι.

Executive στις αγγλοσαξωνικές, cadre στη Γαλλία και dirigente στην Ιταλία. Προφανώς υπάρχουν και αλλού και σε μερικές εργασιακές νομοθεσίες έχουν αρκετά διαφορετικά δικαιώματα και υποχρεώσεις.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#396225 Και εγώ πάω τις παρασκευές με τζιν, και υπάρχουνε μέρες που όπως και να πάω δεν εχει σημασία. Εκείνες τις μέρες δεν εχω ιδιαίτερο πρόβλημα, οκ δεν ειμαι και χαρούμενος αλλά δε με πολυνοιάζει.
Υπάρχουνε μέρες που με χαλάει παρά πολυ όμως , και αυτο ειναι όλο. Μια τέτοια ειχα σήμερα το πρωί εξού και το Post.
Άβαταρ μέλους
By GTS
funkyreverend έγραψε:
GTS έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:Αυτό ισχύει άμα είσαι στελεχάρα ή άμα είσαι πλέμπα?

Σε οσες χωρες εχω δουλεψει την εννοια του στελεχος την εχω ακουσει μονο στην Ελλαδα (οπως και το γκολντεν μποις). Εξω ολοι υπαλληλοι ειναι.

Executive στις αγγλοσαξωνικές, cadre στη Γαλλία και dirigente στην Ιταλία. Προφανώς υπάρχουν και αλλού και σε μερικές εργασιακές νομοθεσίες έχουν αρκετά διαφορετικά δικαιώματα και υποχρεώσεις.

Executive είναι η ανωτερη διοικηση στην εταιρεια δηλ CEO, CFO, CIO, COO etc. συνηθως λιγοτερες από 10 θεσεις σε εταιρειες με 10000 υπαλληλους. Το στελεχος στην Ελλαδα αναφέρεται σε αυτους που δουλευουν στα κεντρικα που μπορει να είναι εκαντονταδες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:Το στελεχος στην Ελλαδα αναφέρεται σε αυτους που δουλευουν στα κεντρικα που μπορει να είναι εκαντονταδες.

Προφανώς και όχι.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#396237 Αν σε ενα συμβουλιο το αφεντικο ρωτησει τη γνωμη σου ,εισαι στελεχος.Αν σε ρωτησει το τροπο λειτουργειας τοτε εισαι υπαλληλος..... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
GTS έγραψε: Το στελεχος στην Ελλαδα αναφέρεται σε αυτους που δουλευουν στα κεντρικα που μπορει να είναι εκαντονταδες.

Ε... όχι ακριβώς... αναφέρεται σε όποιον έχει κάποιο "βαθμό" (πχ προϊστάμενος), θέση που δίνεται κάποιες φορές απλά και μόνο για να παρακάμπτεται η νομοθεσία που λέει πως προϊστάμενοι κτλ δεν έχουν τους ανόητους περιορισμούς του 8ώρου της "πλέμπας". Γι' αυτό και υπάρχουν 30 προϊστάμενοι για 40 εργαζόμενους. Σε κάποιες εταιρείες, όχι σε όλες. Οι περισσότεροι απλά γράφουν στα @@ τους τη νομοθεσία περί ωραρίου ούτως ή άλλως και δεν ασχολούνται ούτε καν με τυπικότητες...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#396242 το τι είσαι έχει να κάνει μόνο με τα €€€ που μπαίνουν στη τσέπη σου και σε ποιο ποσοστημόριο ανήκεις με βάση τις αμοιβές σου, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:το τι είσαι έχει να κάνει μόνο με τα €€€ που μπαίνουν στη τσέπη σου και σε ποιο ποσοστημόριο ανήκεις με βάση τις αμοιβές σου, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία

Ακριβώς αυτό

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:το τι είσαι στην κενωνία έχει να κάνει μόνο με τα €€€ που μπαίνουν στη τσέπη σου και σε ποιο ποσοστημόριο ανήκεις με βάση τις αμοιβές σου, τίποτε άλλο δεν έχει σημασία

φίξεντ! :rtfm: :(
Άβαταρ μέλους
By GTS
markvag έγραψε:
GTS έγραψε: Το στελεχος στην Ελλαδα αναφέρεται σε αυτους που δουλευουν στα κεντρικα που μπορει να είναι εκαντονταδες.

Ε... όχι ακριβώς... αναφέρεται σε όποιον έχει κάποιο "βαθμό" (πχ προϊστάμενος), θέση που δίνεται κάποιες φορές απλά και μόνο για να παρακάμπτεται η νομοθεσία που λέει πως προϊστάμενοι κτλ δεν έχουν τους ανόητους περιορισμούς του 8ώρου της "πλέμπας". Γι' αυτό και υπάρχουν 30 προϊστάμενοι για 40 εργαζόμενους. Σε κάποιες εταιρείες, όχι σε όλες. Οι περισσότεροι απλά γράφουν στα @@ τους τη νομοθεσία περί ωραρίου ούτως ή άλλως και δεν ασχολούνται ούτε καν με τυπικότητες...

Αυτο ειναι κατι Ελληνικο που δεν το ξερω αν και σε προηγουμενη εταιρεια ειχαν κατι αναλογο αλλα οχι ομως για τις ωρες εργασιας. Παντως δεν εχει καμμοα σχεση με τον ορο executive οπως αναφερθηκε παραπανω.