Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By kyr80
IKE έγραψε:
kyr80 έγραψε:Εκεί που διαφωνώ οριζόντια, κάθετα, και διαγώνια είναι η γέννηση με χρήση σπέρματος ή μήτρας από άλλον άνθρωπο, με σκοπό να γεννηθεί ένα παιδί που θα μεγαλώσει με ομόφυλους.
<br abp="813"><br abp="814">ΓΙΑΤΙ?<br abp="815"><br abp="816">Γιατί διαφωνείς ?
α. Διαφωνώ, γιατί έτσι θέλω. Δε θα μου άρεσε να έχω gay γονείς. Είναι δικαίωμά μου. Προφανώς και αρκετοί ομόφυλοι(ειδικά για τις λεσβίες είναι εύκολο) καταφεύγουν σε αυτόν τον τρόπο. Εσύ συμφωνείς, εγώ διαφωνώ. Τόσο απλά.
β. Εάν πλην της προσωπικής αισθητικής μου, πρέπει να βρω και άλλα επιχειρήματα, θα καταφύγω σε άσχετα παραδείγματα. Και επειδή, όπως σε παρόμοιες συζητήσεις εδώ ή στο παλιό φόρουμ, θα πιαστούμε από κάποιο άσχετο παράδειγμα και θα χαθεί η μπάλα, το αποφεύγω. Οπότε αρκέσου στην απάντηση α.
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Nikos! έγραψε:Πέρα από τη γενική απορία του ΙΚΕ παραπάνω, δε καταλαβαίνω γιατί στη μια περίπτωση είναι ΟΚ να μεγαλώσει με ομοφυλόφιλους και στην άλλη όχι:

kyr80 έγραψε:Και πάμε πάλι στο θέμα παιδί. Ένα παιδί που γεννήθηκε ορφανό, μάλλον θα έχει μια καλύτερη τύχη με ένα ζευγάρι ομόφυλων. Εκεί που διαφωνώ οριζόντια, κάθετα, και διαγώνια είναι η γέννηση με χρήση σπέρματος ή μήτρας από άλλον άνθρωπο, με σκοπό να γεννηθεί ένα παιδί που θα μεγαλώσει με ομόφυλους.

Ο τρόπος σύλληψης που αναφέρεις χρησιμοποιείται σε ζευγάρια που έχουν πρόβλημα γονιμοποίησης. Γιατί στη μια περίπτωση (ετεροφυλόφιλων) είναι ΟΚ και στην άλλη όχι?

Γιατί το έγραψα και πριν
"Άλλο η δυσλειτουργία ενός από τους δύο ετερόφυλους γονείς, και άλλο φυσιολογική λειτουργία 2 ομόφυλων να μην μπορούν να τεκνοποιήσουν. Δηλαδή εν έτη 2014, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτήν τη διαφορά;"
Και με αναγκάζει να δώσω άσχετο παράδειγμα(από πριν ξέρω ότι θα φαγωθούμε με αυτό).... Είναι διαφορετικό μια προσθετική άκρου σε έναν που από λάθος γεννήθηκε με ένα πόδι-δάχτυλο-χέρι, παρά να φυτέψεις ένα τρίτο πόδι σε κάποιον που έχει 2.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
kyr80 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Πέρα από τη γενική απορία του ΙΚΕ παραπάνω, δε καταλαβαίνω γιατί στη μια περίπτωση είναι ΟΚ να μεγαλώσει με ομοφυλόφιλους και στην άλλη όχι:

kyr80 έγραψε:Και πάμε πάλι στο θέμα παιδί. Ένα παιδί που γεννήθηκε ορφανό, μάλλον θα έχει μια καλύτερη τύχη με ένα ζευγάρι ομόφυλων. Εκεί που διαφωνώ οριζόντια, κάθετα, και διαγώνια είναι η γέννηση με χρήση σπέρματος ή μήτρας από άλλον άνθρωπο, με σκοπό να γεννηθεί ένα παιδί που θα μεγαλώσει με ομόφυλους.

Ο τρόπος σύλληψης που αναφέρεις χρησιμοποιείται σε ζευγάρια που έχουν πρόβλημα γονιμοποίησης. Γιατί στη μια περίπτωση (ετεροφυλόφιλων) είναι ΟΚ και στην άλλη όχι?

Γιατί το έγραψα και πριν
"Άλλο η δυσλειτουργία ενός από τους δύο ετερόφυλους γονείς, και άλλο φυσιολογική λειτουργία 2 ομόφυλων να μην μπορούν να τεκνοποιήσουν. Δηλαδή εν έτη 2014, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτήν τη διαφορά;"
Και με αναγκάζει να δώσω άσχετο παράδειγμα(από πριν ξέρω ότι θα φαγωθούμε με αυτό).... Είναι διαφορετικό μια προσθετική άκρου σε έναν που από λάθος γεννήθηκε με ένα πόδι-δάχτυλο-χέρι, παρά να φυτέψεις ένα τρίτο πόδι σε κάποιον που έχει 2.

Το είπες και μόνος σου, άσχετο παράδειγμα.

Άρα δεν έχεις πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς?

Ο τρόπος σύλληψης σε ενοχλεί.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

On topic
Άβαταρ μέλους
By kyr80
Nikos! έγραψε:
kyr80 έγραψε:
Nikos! έγραψε:Πέρα από τη γενική απορία του ΙΚΕ παραπάνω, δε καταλαβαίνω γιατί στη μια περίπτωση είναι ΟΚ να μεγαλώσει με ομοφυλόφιλους και στην άλλη όχι:<br abp="853"><br abp="854">
<br abp="855"><br abp="856">Ο τρόπος σύλληψης που αναφέρεις χρησιμοποιείται σε ζευγάρια που έχουν πρόβλημα γονιμοποίησης. Γιατί στη μια περίπτωση (ετεροφυλόφιλων) είναι ΟΚ και στην άλλη όχι?
<br abp="857">Γιατί το έγραψα και πριν<br abp="858">"Άλλο η δυσλειτουργία ενός από τους δύο ετερόφυλους γονείς, και άλλο φυσιολογική λειτουργία 2 ομόφυλων να μην μπορούν να τεκνοποιήσουν. Δηλαδή εν έτη 2014, δεν μπορούμε να καταλάβουμε αυτήν τη διαφορά;" <br abp="859">Και με αναγκάζει να δώσω άσχετο παράδειγμα(από πριν ξέρω ότι θα φαγωθούμε με αυτό).... Είναι διαφορετικό μια προσθετική άκρου σε έναν που από λάθος γεννήθηκε με ένα πόδι-δάχτυλο-χέρι, παρά να φυτέψεις ένα τρίτο πόδι σε κάποιον που έχει 2.
<br abp="860"><br abp="861">Το είπες και μόνος σου, άσχετο παράδειγμα. <br abp="862"><br abp="863">Άρα δεν έχεις πρόβλημα να μεγαλώνουν παιδιά ομοφυλόφιλοι γονείς? <br abp="864"><br abp="865">Ο τρόπος σύλληψης σε ενοχλεί.
Λάθος....

Το να μεγαλώσει ένα παιδί που έχει ΗΔΗ γεννηθεί και αλλιώς θα μεγαλώσει σε ορφανοτροφείο, ΔΕΝ είναι το ίδιο με το παιδί που θα συλληφθεί με σκοπό να μεγαλώσει από ένα ζευγάρι ομόφυλων.
Η πρώτη περίπτωση είναι μη χείρον βέλτιστο. Διότι λόγο ενασχόλησης με ομάδα ΑΜΕΑ, και πολλά παρατημένα παιδιά στο ίδρυμα, οπουδήποτε αλλού είναι καλύτερα.
Η δεύτερη περίπτωση είναι παρά φύση
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#39604 Κυριάκο αν καταλάβεις ότι δεν είναι αρρώστια η ομοφυλοφιλία και ότι ο ομοφυλόφιλος μπορεί να πάει με άτομα του άλλου φύλλου αλλά ΕΠΙΛΈΓΕΙ να έχει επαφές με άτομα του ίδιου, θα κάνεις ένα μεγάλο βήμα για να καταλάβεις που είσαι λάθος.

Από το Moto G.
Άβαταρ μέλους
By JBT
kyr80 έγραψε:Η δεύτερη περίπτωση είναι παρά φύση

Στη φύση γίνεται συχνά αυτό. Και είναι κυριολεκτικά γιγαντιαία μαγκιά που καταφέρνει ολόκληρο είδος να παραμένει εν ζωή με αυτόν τον τρόπο.

Γενικότερα ο άνθρωπος έχει καβαλήσει λίγο το καλάμι και νομίζει ότι μπορεί να κρίνει και να κατακρίνει τα πάντα. Και δυστυχώς ή ευχυτώς δεν έχεις την παραμικρή ιδέα του τι σημαίνει "παρά φύσην" :)
Άβαταρ μέλους
By IKE
kyr80 έγραψε:α. Διαφωνώ, γιατί έτσι θέλω. Δε θα μου άρεσε να έχω gay γονείς. Είναι δικαίωμά μου. Προφανώς και αρκετοί ομόφυλοι(ειδικά για τις λεσβίες είναι εύκολο) καταφεύγουν σε αυτόν τον τρόπο. Εσύ συμφωνείς, εγώ διαφωνώ. Τόσο απλά.

Κοίτα, το να υιοθετήσει (ή όπως) ένα gay ζευγάρι ένα παιδάκι, δεν θα μετατρέψει τη μαμά σου σε μαντράχαλο. Τώρα που είναι σαφές αυτό, που διαφωνείς?

Πρόσεξε, δεν ρωτάω αν θα ήθελες εσύ να έχεις gay γονείς (ή πχ χοντρή μαμά ή μαύρο μπαμπά) αλλά γιατί θέλεις να απαγορεύεται σε όσα gay ζευγάρια το επιθυμούν να μεγαλώνουν παιδιά (με τις ίδιες προϋποθέσεις που αυτό γίνεται για τα ετερόφυλα ζευγάρια).
Τελευταία επεξεργασία από IKE και 17 Νοέμ 2014, 22:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By kyr80
CARυοθραύστης έγραψε:
kyr80 έγραψε:Η δεύτερη περίπτωση είναι παρά φύση
<br abp="980"><br abp="981">Στη φύση γίνεται συχνά αυτό. Και είναι κυριολεκτικά γιγαντιαία μαγκιά που καταφέρνει ολόκληρο είδος να παραμένει εν ζωή με αυτόν τον τρόπο.<br abp="982"><br abp="983">Γενικότερα ο άνθρωπος έχει καβαλήσει λίγο το καλάμι και νομίζει ότι μπορεί να κρίνει και να κατακρίνει τα πάντα. Και δυστυχώς ή ευχυτώς δεν έχεις την παραμικρή ιδέα του τι σημαίνει "παρά φύσην" :)
Μπορεί και να μην έχω....
Αυτό που ξέρω 100%, είναι ότι ο μόνος τρόπος για να αναπαραχθεί φυσικά ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ είναι το γ@μήσι ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα.

Μιλάμε για άνθρωπο.

IKE έγραψε:
kyr80 έγραψε:α. Διαφωνώ, γιατί έτσι θέλω. Δε θα μου άρεσε να έχω gay γονείς. Είναι δικαίωμά μου. Προφανώς και αρκετοί ομόφυλοι(ειδικά για τις λεσβίες είναι εύκολο) καταφεύγουν σε αυτόν τον τρόπο. Εσύ συμφωνείς, εγώ διαφωνώ. Τόσο απλά.
<br abp="948"><br abp="949">Κοίτα, το να υιοθετήσει (ή όπως) ένα gay ζευγάρι ένα παιδάκι, δεν θα μετατρέψει τη μαμά σου σε μαντράχαλο. Τώρα που είναι σαφές αυτό, που διαφωνείς?<br abp="950"><br abp="951">Πρόσεξε, δεν ρωτάω αν θα ήθελες εσύ να έχεις gay γονείς (ή πχ χοντρή μαμά ή μαύρο μπαμπά) αλλά γιατί θέλεις να απαγορεύεται σε όσα gay ζευγάρια το επιθυμούν να μεγαλώνουν παιδιά (με τις ίδιες προϋποθέσεις που αυτό γίνεται για τα ετερόφυλα ζευγάρια).

Γιατί δεν το προέβλεψε η φύση.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#39624 Συνεχίζεις να μην ξέρεις για τι πράγμα μιλάς.

Ας είναι.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
ELTASSOS έγραψε:Na μιλησουν και τα "κοριτσια" του σαιτ...η χσηστινα και η βασω

Αμηχανίες...

:ninja: :ninja: