Αν χρειαστεί να πάω με τα ΜΜΜ αναγκαστικά περιορίζομαι στο πιο basic outfit και δε μαρεσει να μου επιβάλλεται . Δεν μπορείς να σκάσεις μύτη στο λεοφωρειο με κάτι πολυ φροντισμένο , δεν ταιριάζει πως να το κάνουμε .
Εν πασει περιπτώσει έγραψα εμένα τι δε μαρεσει και με χαλαει πολυ, δεν σήμαινει οτι ειναι κακό, κάποιος άλλος μπορεί να ειναι πολυ cool with it και μπράβο του.
Συνήθως δεν χρειάζεται να αφήσω το αμάξι αλλά αν εχω σπάνια κάποια ραντεβού downtown δε γίνεται να πάω οδικώς ειναι ταλαιπωρία.
< >
GTS έγραψε:Ο Κιλο ειναι καλομαθημενος με το αμαξι. Αλλα γενικα ΜΜΕ και ακριβα ρουχα δεν πανε μαζι αν και στο Λονδινο δεν εχεις επιλογη εκτος και εισαι πολυ ψηλα στην αλυσιδα.
MME και ακριβά ρούχα πάνε.
Στα ΜΜΜ θα μας πουν οι φορουμάδες.
elteo έγραψε:GTS έγραψε:Ο Κιλο ειναι καλομαθημενος με το αμαξι. Αλλα γενικα ΜΜΕ και ακριβα ρουχα δεν πανε μαζι αν και στο Λονδινο δεν εχεις επιλογη εκτος και εισαι πολυ ψηλα στην αλυσιδα.
MME και ακριβά ρούχα πάνε.
Στα ΜΜΜ θα μας πουν οι φορουμάδες.
ΜΜΜ εννουσα.
GTS έγραψε:Ταξι/λιμο δεν εχουν στην Ζυριχη?
Εχει αμαξι αλλα επιλεγει τραμ και τραινο. Το καλυτερο ειναι ΗΠΑμερικανος. Το ακομα καλυτερο; Θα μπορουσε να ερχεται με το αμαξι του λογω χρονου.
< >
mirage έγραψε:Απλα δεν καταλαβαινω το σκεπτικο του κιλο.
Ο Κιλο λεει τα αυτονοητα αλλα λιγοι απο δω μεσα θα νοιωσουνε...
mirage έγραψε:Παω καθε μερα στην δουλεια με ΜΜΜ και περπατημα.
Προσπαθεις να προκαλέσεις τον οικτό του φορουμ για κάποιο λογο?
Μηπως εισαι ο Ελβετος Ψωμιαδης που παιρνει τα ΜΜΜ για να κανει χειραψίες?
Και συ ρε παιδι μου... ουτε καν ενα hoverboard? Περπάτημα δλδ? Τοσο χαμηλα πχια?
mirage έγραψε: Το αμαξι δε μου λειπει καθολου.
You sir, you are the biggest fuckin liar ever... Κανεις εχοντας σωας τας φρενας, δεν θα εκστομιζε τετοιο πράγμα.
mirage έγραψε: Εκει που ζουσα στην Αγγλια ηταν τελειως αντιοικονομικο τόσο απο κοστος οσο και απο αποψη χρονου.
Αμα δεν επελεγες εκεινο το βαλουτάμαξο το ταπερ δεν θα σε φταιγανε τα αμαξια. Μην γενικευεις κύριος.

mirage έγραψε:GTS έγραψε:Ταξι/λιμο δεν εχουν στην Ζυριχη?
Εχει αμαξι αλλα επιλεγει τραμ και τραινο. Το καλυτερο ειναι ΗΠΑμερικανος. Το ακομα καλυτερο; Θα μπορουσε να ερχεται με το αμαξι του λογω χρονου.
< >
ΗΠΑ ειναι το μυστικο. Προφανως θελει να αποφυγει τις καμερες κλπ ΜΜΜ ειναι λιγοτερο βασανο και μονο ασχημα αν εχουν πολυ κοσμο μεσα.
Deleted User 1 έγραψε:Δε μ' αρέσει που ξύπνησα σα |λογοκρισία| καμιά ώρα νωρίτερα από το συνηθισμένο για να πάω ταχυδρομείο και τα ζώα είχαν απεργία!
GTS έγραψε:mirage έγραψε:GTS έγραψε:Ταξι/λιμο δεν εχουν στην Ζυριχη?
< >
ΗΠΑ ειναι το μυστικο. Προφανως θελει να αποφυγει τις καμερες κλπ ΜΜΜ ειναι λιγοτερο βασανο και μονο ασχημα αν εχουν πολυ κοσμο μεσα.
καμερες;
Αραζω σπίτι και παίζω με τον μικρό....
< >