21 quadra έγραψε:QsisVTS έγραψε:μου αρέσει που σήμερα είμαι φουλ χαρούμενος και τίποτα δε θα μου χαλάσει αυτή τη χαρά, ούτε καν η βροχή!
Σου εύχομαι αυτή σου η καλή διάθεση να γίνει καθημερινή μέχρι βαρεμάρας.
σε ευχαριστώ φίλε μου
21 quadra έγραψε:QsisVTS έγραψε:μου αρέσει που σήμερα είμαι φουλ χαρούμενος και τίποτα δε θα μου χαλάσει αυτή τη χαρά, ούτε καν η βροχή!
Σου εύχομαι αυτή σου η καλή διάθεση να γίνει καθημερινή μέχρι βαρεμάρας.
italakias έγραψε:Εχει χαθει εντελως η αισθητικη.
KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει να μπαίνω στα ΜΜΜ με business dress, το σιχαίνομαι μου χαλάει την διάθεση, δε μιλιεμαι και γίνομαι κακός.
KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει να μπαίνω στα ΜΜΜ με business dress, το σιχαίνομαι μου χαλάει την διάθεση, δε μιλιεμαι και γίνομαι κακός.
Προσπάθησα να το παλέψω, εκλογίκευσω, και άλλος κόσμος το κάνει.... Είναι σαν να προσπαθώ να περάσω τον εαυτό μου ότι είναι νορμάλ να έχεις αφόρητο πονοδοντο.

A developed country is not a place where the poor have cars. It’s where the rich use public transport
cosneo έγραψε:italakias έγραψε:Εχει χαθει εντελως η αισθητικη.
Ναι, αηδίες... αλλά είναι trendy ο καφές σε βαζα, μεζουρες, ανθοδοχεια, κασπώ για γλάστρες και τενεκεδες και ότι του κατέβει του καθενός...
Dimitris_P έγραψε:cosneo έγραψε:italakias έγραψε:Εχει χαθει εντελως η αισθητικη.
Ναι, αηδίες... αλλά είναι trendy ο καφές σε βαζα, μεζουρες, ανθοδοχεια, κασπώ για γλάστρες και τενεκεδες και ότι του κατέβει του καθενός...
ΔΕΝ μ'αρέσουν τα βάζα για σερβίρισμα ειδικά καφέ. Στο ποτό οκ παλεύεται. Η παραπάνω μεζούρα όμως ναι
mirage έγραψε:Θα ηθελα να τα λεγατε αυτα για τα ΜΜΜ σε καναν Βιεννεζο συναδελφο του κιλο.
Μ αρεσει που στην Ελβετια αν μπορεις να εισαι στην δουλεια με ΜΜΜ σε 30 λεπτα δεν δικαιουσαι πασο για να παρκαρεις το αμαξι σου στο πάρκινγκ της εταιρειας.
< >
Deleted User 1 έγραψε:Αυτό ισχύει άμα είσαι στελεχάρα ή άμα είσαι πλέμπα?
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Σπριντ Σιγκαπουρη; Με τα νευρα μας παιζουν;
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]