Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#395949 Υποθέτω γιατί στην πόρτα έχει τη μικρότερη ψύξη και, επιπλέον, στο καλάθι είναι απομονωμένα ώστε να μη μεταδώσουν κάποιο μικρόβιο κτλ.
Άβαταρ μέλους
By georgex72
#395951 Γιατί μεταβάλλεται συνεχώς η θερμοκρασία τους κατά το άνοιξε-κλεισε
Άβαταρ μέλους
By Dodger
manosky έγραψε:Ορίστε;
Αν η ημερομηνία λήξης τους είναι (στο πακέτο) μετά από Χ μέρες, στο ψυγείο κρατάνε άνετα πολλαπλάσιο χρόνο.

https://www.sintagespareas.gr/simboules ... -ton-abgon

Ποιό πακέτο; :hmmm: Δεν αγοράζουμε αυγά κύριος :rtfm: :lol:

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, τα αυγά τα είχαμε πάντα στο ψυγείο. Βέβαια γινόταν άμεση κατανάλωση (ομελέτες/μάτια, σε γλυκά, κτλ) οπότε δεν έχουμε δει ποτέ χαλασμένο (δικό μας) αυγό. Ακόμα και τα χρόνια που δεν είχαμε δικές μας κότες, παίρναμε από γείτονα στο εξοχικό (επί πληρωμής).
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#395967 Καλά και εγώ αβγά από σουπερμάρκετ πρέπει να έχω αγοράσει 1 ή 2 φορές τα τελευταία 3 χρόνια, να είναι καλά ο κόσμος στα χωριά που είναι φιλότιμος, όχι ότι έχω κότες
Άβαταρ μέλους
By markvag
REALZEUS έγραψε:

:innocent:

conspiracy.com;;;;

Μπορείς και καλύτερα! :rtfm:

Με τον κηδεμόνα σου αύριο! :rtfm: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
manosky έγραψε:Ορίστε;
Αν η ημερομηνία λήξης τους είναι (στο πακέτο) μετά από Χ μέρες, στο ψυγείο κρατάνε άνετα πολλαπλάσιο χρόνο.

https://www.sintagespareas.gr/simboules ... -ton-abgon

btw, πώς υπολογίζεται η ημ/νία λήξης στ'αυγά; Έχω φάει αυγά μετά από εβδομάδες λήξης και ήταν μια χαρά
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#396070 Στα βαπόρια τρώγαμε αυγά μηνών χωρίς πρόβλημα, ήταν αποθηκευμένα στον χορταρά ( χορταράς λέγεται το ψυγείο συντήρησης, και κρεατάς ο καταψύκτης ) εξυπακούεται ότι το μέγεθος τους δεν είναι οικιακό αλλά για παλλέτες.
Άβαταρ μέλους
By dstou
#396074 Oι κινέζοι δεν είναι που τα αφήνουν να σαπίσουν λίγο και μετά τα τρώνε?
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#396075 Δεν το γνωρίζω, είχαμε όμως έναν Β! μηχανικό που κάθε πρωϊ έτρωγε αυγά μάτια και έριχνε ξύδι από πάνω για να αποφύγει πιθανή τροφική δηλητηρίαση, του έλεγα ρε μαστρο-Νίκο πως το τρώς αυτό το πράγμα πρωί - πρωϊ και γελούσε.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#396194 Για το γάλα και τα αυγά που λέτε εγώ ακούω το γιό μου σε αυτά ,που λόγω της ασχολίας του με το body building ,τη πάλη και την άρση βαρών εχει επαφή με διατροφολόγους μεγάλων ομάδων και αθλητών, γάλα (πλήρες ) με τα λίτρα και αυγά με τις καρτέλες και όπως είπε κάποιος παραπάνω μακριά από τη σόγια αλλά και τα αλεύρια και τη ζάχαρη !
Έχει χάσει 30 κιλά σε δυο χρόνια και είναι φέτες, εχει δε δύναμη ώστε να προπονείται με πρωταθλητές ευρωπαϊκού επιπέδου!
Άβαταρ μέλους
By elteo
#396198 Αντε την σόγια οκ.

Μακρυά από αλεύρια και ζάχαρη? ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΑΛΕΥΡΙΑ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ? :protest:

Ποτέ των ποτών. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#396202 Τα λέμε τα γράφουμε MONMAN...
Και όντως αλεύρι (ειδικα το άσπρο ξεπλυμενο) και ζάχαρη είναι θάνατος.
Γι αυτό τα αποφεύγουμε όσο μπορούμε.

< >
Τελευταία επεξεργασία από kovathe και 17 Μάιος 2017, 13:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By elteo
kovathe έγραψε:Τα λέμε τα γράφουμε MONMAN....

< >

Δεν τα τηρούμε. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
elteo έγραψε:
kovathe έγραψε:Τα λέμε τα γράφουμε MONMAN....

< >

Δεν τα τηρούμε. :shifty:

Ε όσο μπορούμε.
Στο 90% των περιπτώσεων.

< >
Άβαταρ μέλους
By markvag
#396235 Ρε παιδιά, αυτό με τα αλεύρια που στηρίζεται ακριβώς;;;

Μιλάμε για ένα φαγητό που είναι βασικό (staple) για δισεκατομμύρια ανθρώπους εδώ και αιώνες, δεν εμφανίστηκε χθες. Αν έκανε τόσο κακό, δεν θα είχε μείνει ούτε ένας μας ζωντανός... :lol:

Έχουμε κάτι επιστημονικό να το στηρίξουμε; :hmmm: Ειλικρινά είμαι περίεργος!