Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
Anonymous Founder έγραψε:Ο μόνος άνθρωπος που γνωρίζω να το έχει διαβάσει το συγκεκριμένο είναι ο... πατέρας μου

Γνωρίζεις δύο :rtfm: :rtfm: :rtfm:
Την β' έκδοση κι εγώ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
GTS έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Αηδία ο ΣΚΑΙ. :thumbsdown:

Γιατι?

Αφου οι στιβοι στηνονται για αλλα 2 survivors, δεν νομιζω ότι μπορουν να μαγειρεψουν και τα 3.

Παντως το χτεσινο ηταν το ποιο καλο αγωνισμα από τα επεισοδια τουλάχιστον που εχω δει. Συνδυαζε και δυναμη και ταχυτητα και λιγο ευστοχια.

Ο ΣΚΑΪ είναι πράσινος ( ΠΑΟ ) λόγω του Αλαφούζου γιαυτό και δεν τον πάει ο Γιάννης.
Άβαταρ μέλους
By otso
#395804 επιμενει ο μαστρο Παναγιώτης survivor θα φτιαξει και fun club , γι αυτο εστειλε το αυτοκινητο να το φτιαξουν τα παιδια και αυτος ξημεροβραδιαζεται στην tv , μεχρι και το καφεδακι στον πειραια εκοψε.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
otso έγραψε:επιμενει ο μαστρο Παναγιώτης survivor θα φτιαξει και fun club , γι αυτο εστειλε το αυτοκινητο να το φτιαξουν τα παιδια και αυτος ξημεροβραδιαζεται στην tv , μεχρι και το καφεδακι στον πειραια εκοψε.

https://www.youtube.com/watch?v=Y9P-qhmbKBc
Άβαταρ μέλους
By otso
#395829 παρακαλω τους μοδς να σβησουν το παραπανω ποστ μου γιατι ο παναγιωτης μαλλον θα μου κανει καμμια χοντρη πλακα .
α και ζηταω συγγνωμη.
Άβαταρ μέλους
By elteo
otso έγραψε:παρακαλω τους μοδς να σβησουν το παραπανω ποστ μου γιατι ο παναγιωτης μαλλον θα μου κανει καμμια χοντρη πλακα .
α και ζηταω συγγνωμη.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#395838 g μου δεν γίνεται να έχεις το μονοπώλιο στις τρολιές.

#capitalism
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
otso έγραψε:παρακαλω τους μοδς να σβησουν το παραπανω ποστ μου γιατι ο παναγιωτης μαλλον θα μου κανει καμμια χοντρη πλακα .
α και ζηταω συγγνωμη.

Για συγγνώμες στο Άγιο Όρος :lol:

Δημ. Μελισσανίδης.
Άβαταρ μέλους
By otso
21 quadra έγραψε:
otso έγραψε:παμε; δεν εχω παει ποτε μου.

Τι να πουλάμε εκεί ρε Μπάμπη ?

δεν θα παμε να πουλησουμε , αλλα θα παμε να γραψουμε ιστορια , θα παρουμε κιαλλους παρεα που να αντεχουν το πιωμα και θα κανουμε τρικουζα τους καλογερους , θελω μα τους δω να καινε τα ρασα στην φωτια και να βαζουν φωτια στο μοναστηρι.
ξερω και ενα αγορι απο δω μεσα που θα ερθει μαζι μας για να τους μερακλωσει και θα μεινουμε στην ιστορια .
Μιας και ειχαμε πιασει τον Καζαντζακη κατι μου θυμιζει ολο αυτο με τον ζορμπα στο τελος κατι πρεπει να εγινε με τους καλογερους , πρεπει να το ξαναδιαβασω.
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#396332 Άμα δεν φύγει σήμερα η Ελισσάβετ τι να πώ, τον ΣΚΑΙ θα τον λέω Τσοντοκάναλο εις τους αιώνες!